ssd93 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Λοιπόν,για άλλη μια φορά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Αγόρασα ένα ασύρματο router,σπίτι έχω 5 pcs 2 laptop 3 desktop και θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να τα ρυθμίσω έτσι ώστε οι υπολογιστές να ανταλάσσουν αρχεία μεταξύ τους αλλά και internet οι 3 με lan και 2 με wireless? Ευχαριστώ.
tsakonas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 polu apla sindeeis me kalwdio ta 3 desktop kai wireless ta laptop...ta vazeis sto idio workgroup vazeis kai ena password aplo se ola , kaneis restart kai telos..pou kolises?
ssd93 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δυστυχώς δεν γνωρίζω από αυτά όταν λες workgroup εννοείς εκεί στις θέσεις δικτύου? Επειδή έχω ένα usb modem μήπως θα ήταν καλύτερα να αγοράσω ένα switch και να πουλήσω το router σε ένα φίλο που μου το ζητάει επύμωνα? Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω?
kamenopixel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δυστυχώς δεν γνωρίζω από αυτά όταν λες workgroup εννοείς εκεί στις θέσεις δικτύου? Επειδή έχω ένα usb modem μήπως θα ήταν καλύτερα να αγοράσω ένα switch και να πουλήσω το router σε ένα φίλο που μου το ζητάει επύμωνα? Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω? To workgroup θα το ορισεις κανοντας δεξι κλικ στο my Computer μετα επιλεγεις properties και computer name.Εχει ενα σημειο που αλλαζεις το workgroup. Αν κανεις μια αναζητηση στο φορουμ ισως να βρεις κατι που να σε βοηθησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.