thanasoulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Εδώ και αρκετό καιρό ένα πρόγραμμα στο λειτουργικό μου αντιμετωπίζει ένα σφάλμα.Αυτό είναι το NMIndexStoreSvr.exe Συνέχεια μου βγάζει ότι η εφαρμογή σας αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Τι πρέπει να κάνω για να λύσω το πρόβλημα?Ήδη έχω δοκιμάσει την επαναφορά συστήματος.
PepeLePew Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Είναι service του Nero Scout. Το γιατί κολλάει δεν ξέρω αλλά το έχω δει και αλλού. Κάνε το disable από το startup και θα είσαι ok. Πας στο Run γράφεις mconfig και στην κάρτελα startup uncheck Nero Scout
dimitrism20 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 μπορεί να μου πει καποιος αναλυτικα τι πρέπει να κανω..για να φυγει το σφάλμα....
dimitrism20 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 PepeLePew μπορεις να μου πεις αναλυτικα τι πρέπει να κάνω για να φύγει το σφάλμα....
ilador Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εδώ και αρκετό καιρό ένα πρόγραμμα στο λειτουργικό μου αντιμετωπίζει ένα σφάλμα.Αυτό είναι το NMIndexStoreSvr.exe Συνέχεια μου βγάζει ότι η εφαρμογή σας αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Τι πρέπει να κάνω για να λύσω το πρόβλημα?Ήδη έχω δοκιμάσει την επαναφορά συστήματος. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:12 ---------- Εδώ και αρκετό καιρό ένα πρόγραμμα στο λειτουργικό μου αντιμετωπίζει ένα σφάλμα.Αυτό είναι το NMIndexStoreSvr.exe Συνέχεια μου βγάζει ότι η εφαρμογή σας αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Τι πρέπει να κάνω για να λύσω το πρόβλημα?Ήδη έχω δοκιμάσει την επαναφορά συστήματος.
djsoulis1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν, ψάχνοντας στο διαδύκτιο βρήκα την λύση επειδή με βασάνιζε κι εμένα το ίδιο πεόβλημα εδώ και λίγο καιρό Η λύση είναι η εξής σε 2 βήματα: 1. Πρέπει κατ αρχας να κάνουμε disable το Nero Scout ακολουθώντας τον εξής δρόμο: Εναρξη/προγράμματα/nero 7 ή 8/nero toolkit/nero scout και επιλέγουμε να ξετσεκάρουμε την επιλογή Enable Nero Scout (όπως βλέπεται και στην εικόνα). 2. Πηγαίνουμε στο c:\program files\common files\ahead ή Nero\Lib και λοκάρουμε το αρχείο NMIndexstoresvr.exe και το κάνουμε rename (μετονομασία) σε NMIndexstoresvr.bak. Βρήκα αυτή την λύση ως την καλύτερη, μιας και δουλεύει άψογα & χωρίς πρόβλημα αφού η Nero δεν δίνει απάντηση στην λύση αυτού του bug.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.