QSpec Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Καλημέρα Macers του insomnia. Έχω μερικές ερωτησούλες όσον αφορά το bootcamp στα MacBooks. Αρχικά ήταν να πάρω ένα καινούργιο MacBook Pro αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών ναυάγησε αυτό το σχέδιο. Ετσι άρχισα να κοιτάω MacBooks από το e-bay και έχω βρει κάποιες καλές περιπτώσεις. Αυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι: 1ον: Για την συμβατότητα με Apache server, MySQL και τα σχετικά. (Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του bootcamp αλλά θα ήθελα να το αποφύγω.) 2ον: Αν η Intel κάρτα γραφικών "τραβάει" καθόλου. Το θέμα είναι ότι o Zend editor και το Corel Suite τραβάνε αρκετή ram (και από την κάρτα) και θέλω να παίζω και κανένα παιχνιδάκι. Οχι τίποτα τρομερό κανένα adventure. (Αυτά σε bootcamp αν το πάρω απόφαση να το κάνω).
xalia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 1) στο mac os θα τα κάνεις αυτά! apache έχει πάνω του έτοιμο θα περάσεις και mysql και είσαι jet! 2) δεν ξέρω...
QSpec Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Διάολε! Δεν ήξερα οτι έχει στημένο apache! Ενα φιλαράκι που είχε δουλέψει για λίγο καιρό ένα MacBook μου είχε πει ότι δεν υποστήριζε το Joomla. Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό ή αν ήταν απλά άχρηστος ο φίλος μου?
xalia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 δε παίζει! με τη καμία!!!! έχω στήσει κανονικά joomla με το mamp! http://www.mamp.info/en/index.php και σε ibook πόσο μάλον σε macbook!
macman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 δε παίζει! με τη καμία!!!!έχω στήσει κανονικά joomla με το mamp! http://www.mamp.info/en/index.php και σε ibook πόσο μάλον σε macbook! +1000 Ολη η ελληνική διανομή joomla από ένα MacBook έχει προκύψει! Το mamp είναι άπαιχτο, πραγματικά.
QSpec Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ομορφα, ψάχνω ήδη στο e-bay. Παίζουν και καλές τιμές για MacBook Pro!
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 mamp ψηφίζω και γω. Στήνει apache/mysql/phpmyadmin/joomla χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις σχεδόν τπτ.
QSpec Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Εξερετικά, με βλέπω να πουλάω και το Desktop μου. ΥΓ: Συγνώμη για την λάθος τοποθεσία του thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.