Προς το περιεχόμενο

[offtopic] Σωτήρης Μουστάκας

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε συ μπαίνεις σε ένα θέμα με πολύ συγκεκριμένο κύκλο. Ποιός ο λόγος να γράφεις άσχετα;

ΕΡώτηση προς όσου γ@@@@@ το θέμα. Θα πηγαίνατε στην κηδεία ενός συγγενή σας και θα λέγατε εντάξει έφυγε και; ωραία δούλεψε μας έβγαλε λεφτάκια αλλα μέχρι εκεί πάμε για ένα κλαμπ το βράδυ. Ημαρτον, ναι το μόνο που προσέφερε είναι γέλιο τίποτα παραπάνω ποιος είπε για κάτι παραπάνω, και ναι όσοι γελάσαμε μ'αυτόν στεναχωρηθήκαμε που το παράξενο δηλαδή. Ποιος ο λόγος να μπαίνει κάποιος σε αυτό το θέμα και να λέει 'ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΧΟΥΥ'

όπως και να λέει έλα μωρε η γυναίκα του είχε αλτζχάιμερ και γύρναγε με μικρούλες. Και απο έγγυρες πηγές μάλιστα έτσι; μη ξεχνιόμαστε...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
ρε φιλε εισαι εντελως στοκος? σου εχω γραψει δυο φορες οτι αναγνωριζω το εργο του ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ!!!!! ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΩΝ!!!! Επειδη σας τα λεει χυμα σας επιασε το ψευτοσυναισθημα. Εγω δεν πινω καν καφε αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Αντε παλικαρια στον <<ΠΑΤΟ>> η ελλαδα επειδη δεν την επιασε καταθλιψη για τον σωτηρακη που δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο υπερβολικα συμπαθης αλλα μεχρι εκει ουτε παρεα καναμε ουτε συγγενης μου ειναι.

Μία απορία έχω μόνο και σταματάω να ασχολούμαι! Διαβάζετε ποτέ από την αρχή ΟΛΟΚΛΗΡΟ ένα θέμα πριν βγάλετε συμπεράσματα και αρχίσετε να ποστάρετε ασύστολα??? Ποιά "κατάθλιψη" και πράσινα άλογα? Ξεκίνησε ένα θέμα με αφορμή την είδηση για το θάνατο ενός σημαντικού ηθοποιού και στο άσχετο κάποιος γράφει ότι τον πείραξαν οι μικρούλες με τις οποίες έκανε παρέα στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του ζωή! ΟΚ σας αρέσει η Λαμπίρη, η Τατιάνα κλπ κλπ αλλά εμείς τι σας φταίμε? Και σας πείραξε που αντιδράσαμε κιόλας???

Δημοσ.
ρε συ μπαίνεις σε ένα θέμα με πολύ συγκεκριμένο κύκλο. Ποιός ο λόγος να γράφεις άσχετα;

ΕΡώτηση προς όσου γ@@@@@ το θέμα. Θα πηγαίνατε στην κηδεία ενός συγγενή σας και θα λέγατε εντάξει έφυγε και; ωραία δούλεψε μας έβγαλε λεφτάκια αλλα μέχρι εκεί πάμε για ένα κλαμπ το βράδυ. Ημαρτον, ναι το μόνο που προσέφερε είναι γέλιο τίποτα παραπάνω ποιος είπε για κάτι παραπάνω, και ναι όσοι γελάσαμε μ'αυτόν στεναχωρηθήκαμε που το παράξενο δηλαδή. Ποιος ο λόγος να μπαίνει κάποιος σε αυτό το θέμα και να λέει 'ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΧΟΥΥ'

όπως και να λέει έλα μωρε η γυναίκα του είχε αλτζχάιμερ και γύρναγε με μικρούλες. Και απο έγγυρες πηγές μάλιστα έτσι; μη ξεχνιόμαστε...

αν με τον συγγενη μου δεν ειχα προσωπικα βιωματα και δεν ειχα συναισθηματα γιαυτον ναι θα ελεγα εφυγε και? οι συγγενειες δεν μου λενε τιποτα εμενα προσωπικα αν δεν εχω δεθει με τον αλλον. αυτο με την γυναικα του δεν το ξερω ουτε με ενδιαφερει τι εκανε στην προσωπικη του ζωη ο ανθρωπος εγω ξερω οτι ηταν πολυ καλος σε αυτο που εκανε και τον γουσταρα τρελα σαν κωμικο. αλλα να γραφω παει ο σωτηρακης και στεναχωρηθηκα και τι θα κανουμε τωρα ειναι γελοιο.δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα απλα διαβασα καποιες υπερβολες ως προς τις αντιδρασεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
...αλλα να γραφω παει ο σωτηρακης και στεναχωρηθηκα και τι θα κανουμε τωρα ειναι γελοιο.

εκτός από το μήνυμα του/της frou frou το είδες αυτό γραμμένο από κάποιον άλλο???

PS (για τους παλιούς): Γεμίσαμε με κλώνους του "anaxiopistos" :)

Δημοσ.
εκτός από το μήνυμα του/της frou frou το είδες αυτό γραμμένο από κάποιον άλλο???

PS (για τους παλιούς): Γεμίσαμε με κλώνους του "anaxiopistos" :)

απευθυνεσε και σε καραγκιοζηδες εσυ? ξεκαβαλα.

Δημοσ.

μα αυτό είναι δεν είπαμε οτι ανέπτυξε πυρηνική φυσική. Απο τη στιγμή που όλοι το ξέρουμε δεν έχουν καμία ουσία ποστ του στυλ 'μήπως ήταν γιατρός κι έσωσε χιλιάδες ζωες;'

είναι τελείως άκυρο. Λάθος ώρα λάθος τόπος!!! Να είσαι σε συνέδριο γιατρών και να πει ενας εεεεεελα μωρε λίγο γέλιο δε μας προσφέρουν όμως. Ναι το ξέρουμε οτι δε μας προσφέρουν γέλιο αλλα για άλλο λόγο μαζεύτηκαν εδω!

• Super Moderators
Δημοσ.
απευθυνεσε και σε καραγκιοζηδες εσυ? ξεκαβαλα.

Γιατί τι έχει ο Καραγκιόζης? Και αυτός μέρος της κουλτούρας μας και του πολιτισμού είναι!

Επίσης δεν απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα! :roll:

Δημοσ.
Γιατί τι έχει ο Καραγκιόζης? Και αυτός μέρος της κουλτούρας μας και του πολιτισμού είναι!

Επίσης δεν απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα! :roll:

γιατι δεν με ενδιαφερει να σου απαντησω. μονο να σου συναψω. αλλα δεν γινετε. καλο μεσημερι.

• Super Moderators
Δημοσ.
γιατι δεν με ενδιαφερει να σου απαντησω. μονο να σου συναψω. αλλα δεν γινετε. καλο μεσημερι.

lol! Έτσι... μ'αρέσει ο διάλογος με επιχειρήματα!

Δημιουργείτε θέματα από το πουθενά (και από τη φαντασία σας επίσης) και μετά αφού πετύχετε το "σκοπό" σας ψάχνετε για το επόμενο topic...

Εκτός αν αρχίζει η Λαμπίρη οπότε σε συγχωρώ που φεύγεις! :mrgreen:

Δημοσ.
φιλε ...

δεν μπορώ να νιώσω κάτι παραπάνω πέρα απο απλή στεναχώρια για εναν που δεν μου ειναι τίποτα άλλο παρα ενας άγνωστος πετυχημένος επαγγελματίας...

δλδ εαν φύγει απο την ζωη κάποιος γιατρός που έχει σώσει χιλιάδες ζωές 'η κάποιος που έχει αφιερώσει την ζωή του δίνοντας στους συνανθρωπους του αγαθα και συναισθηματα όπως πολλοι εθελοντες κάνουν αλλά εσυ δεν τον ξέρεις γιατι δεν επαιζε σε βιντεοταινιες θα πόσταρες εδω για τα συλληπητήρια??? ελα μην το κάνουμε και θέμα λοιπόν... ο καθενας λέει αυτο που νιώθει, δεν το ήξερα οτι αναγκαστικά πρέπει να συμφωνήσω μαζι σου... Εσυ μπορεί να επεσες σε βαθυ πένθος απο την στιγμη που το ακουσες, δικαιωμα σου, εγω δεν σου αφαιρεσα ουτε εκρινα τον λόγο σου φίλε..

Τι να κάνουμε ρε φίλε αυτός ο άνθρωπος έτυχε να είναι γνωστός καί να τον γνωρίζουμε όλοι.Τι μού λες τώρα γιά γιατρούς καί αναμενόμενα επιχειρήματα.Έπειτα ξέρω γιατρούς πού με την ασχετοσύνη τους άφησαν ανθρώπους ανάπηρους αλλά με τον Μουστάκα δεν νομίζω να είχε ποτέ κανείς καμμία..παρενέργεια.

Εγώ πού λες αδερφέ δεν έπεσα σε βαθύ πένθος όπως εσύ μόνο διέκρινες αλλά δεν είναι κακό να στέκεσαι με σεβασμό στον άνθρωπο πού είχε σκοπό στη ζωή του να σκορπίζει το γέλιο.

Καί μέχρι να μού αποδείξεις πως είσαι γυναίκα επίτρεψέ μου να σε λέω φίλε.

Γιατί σε κάποιο άλλο φόρουμ ένας υπόγραφε ως 'Φρού φρού κι αρώματα' καί ήταν τοιούτος.

Βλέπω ρε σείς πολύ ένταση σε ένα τόπικ στο οποίο δεν ταιριάζει κάτι τέτοιο.Ας χαλαρώσουμε λίγο όλοι.

Δημοσ.
εγκυρες πηγές μόλις με ενημέρωσαν οτι η σύζυγος του ειχε Αλτζχάιμερ εδω και 10 χρόνια και ο Μουστάκας γύριζε με μικρούλες, ε πόσο να αντέξει η καρδιά του ... παντως συλληπητήρια σ' αυτούς που μένουν πίσω...

Αν και δεν εχω κάνεναν λόγο να απολογηθώ θα πω το εξης...

Το παραπάνω κειμενάκι φαντάστηκα οτι θα ερεθίσει τα κοφτερά μυαλά σας και θα καταλάβετε τον νοημα ή τουλάχιστον θα σας βάλει σε σκέψεις για το πως αντιμετοπίζουμε ολοι μας ενα τετοιο συμβαν... Συνεχίστε να κοιτάτε το δάχτυλο μου και οχι το δάσος που πήγα να σας δείξω.... Το τι αισθανομαι εγω σαν άνθρωπος δεν θα το δείξω σε ενα φόρουμ...

Και να πω οτι περισσότερο στεναχωριέμαι για ανθρώπους που είναι στην ζωή και δεν εχουν απο πολύ μικρή ηλικια την υγεια ή την αρτημέλεια τους και λιγοτερο για εναν 67χρονο άνθρωπο που μπορεί να έφυγε νωρίτερα απ' οτι ισως θα ήθελε, αλλά έκανε τον κύκλο του (η εστω το ημικύκλιο του)...

Και το αν είμαι γυναίκα δεν καταλαβαίνω γιατι χρωστάω να το αποδείξω???? Ειλικρινά δεν ειχα τέτοια πρόθεση και απορώ πως το φαντάστηκες....

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν και δεν εχω κάνεναν λόγο να απολογηθώ θα πω το εξης...

Το παραπάνω κειμενάκι φαντάστηκα οτι θα ερεθίσει τα κοφτερά μυαλά σας και θα καταλάβετε τον νοημα ή τουλάχιστον θα σας βάλει σε σκέψεις για το πως αντιμετοπίζουμε ολοι μας ενα τετοιο συμβαν... Συνεχίστε να κοιτάτε το δάχτυλο μου και οχι το δάσος που πήγα να σας δείξω.... Το τι αισθανομαι εγω σαν άνθρωπος δεν θα το δείξω σε ενα φόρουμ...

Και να πω οτι περισσότερο στεναχωριέμαι για ανθρώπους που είναι στην ζωή και δεν εχουν απο πολύ μικρή ηλικια την υγεια ή την αρτημέλεια τους και λιγοτερο για εναν 67χρονο άνθρωπο που μπορεί να έφυγε νωρίτερα απ' οτι ισως θα ήθελε, αλλά έκανε τον κύκλο του (η εστω το ημικύκλιο του)...

Και το αν είμαι γυναίκα δεν καταλαβαίνω γιατι χρωστάω να το αποδείξω???? Ειλικρινά δεν ειχα τέτοια πρόθεση και απορώ πως το φαντάστηκες....

wow! Τα κοφτερά μυαλά μας δεν άντεξαν τον τόσο μεγάλο προβληματισμό και κόπηκαν στα 2!

Επίσης δεν μας ενδιαφέρει αν είσαι άντρας ή γυναίκα! Αυτά που γράφεις σχολιάζουμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...