Προς το περιεχόμενο

Πέταξε από μόνος σου, με ψυχοκίνηση!!!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Ανοίγω αυτό το topic, με βάση αυτό: http://www.streetmagic.gr/eshop/product_info.php?products_id=504

Είναι ένα γνωστό κόλπο, από αυτά που κάνουν οι μεγάλοι μάγοι, όπως ο David Copperfield, αλλά και ο Σαγκάρα στο Πιο Πολύ την Κυριακή.

Με λίγο ψάξιμο, βρήκα πως αυτό δεν γίνεται με διαφορα τρικ, αλλά με την λεγομενη ψυχοκίνηση! Και για αυτούς που δεν ξέρουν, Η ψυχοκίνηση (ΨΚ) είναι η κίνηση ή επιρροή φυσικών αντικειμένων με τη χρήση μόνο του νου, χωρίς καμία φυσική επαφή.

Αξίζει να αγοράσω αυτό το DVD που σας έδειξα παραπάνω??? Θα καταφέρω σίγουρα να πετάξω, ή υπάρχει περίπτωση να μην πιάνει η ψυχοκίνηση και να πάνε χαμένα τα 100 ευρουλάκια???

Να υπενθυμίσω, πως κάτι τέτοιο κάνουν οι κινέζοι και πετάνε (εννοώ πως έχω δει για παράδειγμα σε μια ταινία, ένας κινέζος σοφός, να συγκεντρώνετια, να υπάρχει απόλυτη ησυχία, και να πετάει!!! ¨οταν λέω πετάει, εννοώ να σηκώνεται μισό μέτρο από το έδαφος).

Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτά??? Έχει αγοράσει κανείς κανένα παρόμοιο DVD??

Για να καταλάβεται καλύτερα τι εννοώ να πετάς με ψυχοκίνηση (γιατί ακούγεται τρελο, μόνο και που το ακούς!!), δείτε εδώ: http://www.levitation.org/

((Δεν είναι και τόσο επίκαιρω θέμα, αλλά θέλω να κάνω καμοιά πλάκα με ους φίλους μου!))

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ότι για τοv εγκέφαλο δεν γνωρίζουμε και πολλά πράγματα όσο αφορά τη λειτουργία του και το τι είναι ικανός να κάνει , είναι λίγο - πολύ γνωστό.

Τώρα με την αγορά του dvd, δε νομίζω ότι θα πετάξεις. :):P

Δημοσ.

Το link αναφέρει ξεκάθαρα ότι η αιώρηση είναι ψευδαίσθηση και οτι το DVD παρέχει τρόπους για να επιτευχθεί αυτή!

Δημοσ.

TΡΕΧΑ μην χασεις την ευκαιρια!!! μετα ανεβασε το εδω και θα μαθουμε να πεταμε ολοι οι ινκομνιακς και μετα θα κανουμε ΝΤΟΥΥΥΥ στο Ε.Β. χωρις σχεδια πτησεις και μετα θα κλεισουμε την Ολυπιακη και μετα θα μαθουμε και τους φιλους, συγγενεις κτλ. και θα κανουμε ΝΤΟΥ στη USA και μετα θα κατακτησουμε τον κοσμο χαχαχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο..) ΚΑΙ ΜΕΤΑ............ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ΥΓ: μην με βρισεις αλλα η απαντηση ηταν ισαξια της ερωτησης.....:???: :???:

Δημοσ.
TΡΕΧΑ μην χασεις την ευκαιρια!!! μετα ανεβασε το εδω και θα μαθουμε να πεταμε ολοι οι ινκομνιακς και μετα θα κανουμε ΝΤΟΥΥΥΥ στο Ε.Β. χωρις σχεδια πτησεις και μετα θα κλεισουμε την Ολυπιακη και μετα θα μαθουμε και τους φιλους, συγγενεις κτλ. και θα κανουμε ΝΤΟΥ στη USA και μετα θα κατακτησουμε τον κοσμο χαχαχαχαχαχαχα (σατανικο γελιο..) ΚΑΙ ΜΕΤΑ............ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ΥΓ: μην με βρισεις αλλα η απαντηση ηταν ισαξια της ερωτησης.....:???: :???:

Δηλαδή ο David Copperfield είναι για γέλια, και όλα τα κόπλα του είναι απάτη??

Δημοσ.

I will burst your bubble... αλλα αυτα ειναι για πεταμα... ειναι φτηνα τρικ που με λιγο ψαξιμο βρησκεις πως γινονται. (Ακομα και στο youtube υπαρχει video με τον τυπά που εξηγεί το κολπάκι) Προτείνω με τα 100 ευρώ να αγοράσεις βιβλία ή να πας τους φίλους σου έξω :)

Φιλικά

Δημοσ.
Δηλαδή ο David Copperfield είναι για γέλια, και όλα τα κόπλα του είναι απάτη??

ΝΑΙ

επεισης δεν υπαρχει αι βασιλης

Δημοσ.

όχι είναι εύκολο να πετάξεις. πρέπει πρώτα να συγκεντρώσεις την εσωτερική ενέργεια σε ένα σημείο. δες πως το δίδαξε ο gohan στη videl και πέταξε.

σοβαρά τώρα όλα τα κόλπα του copperfield είναι trick. όπως όταν εξαφάνισε στο κοινό το άγαλμα τις ελευθερίας και τα radar τον πλοίων το έπιαναν κανονικά. μούφες.

Δημοσ.
όχι είναι εύκολο να πετάξεις. πρέπει πρώτα να συγκεντρώσεις την εσωτερική ενέργεια σε ένα σημείο. δες πως το δίδαξε ο gohan στη videl και πέταξε

Ποιος είναι ο gohan, ποια η videl, και που μπορώ να δω βίντεό τους??

Δημοσ.

sorry μου ηρθε αυθορμητα " i believe i can fly i believe i can touch the sky...." το υπολοιπο τραγουδι μου διαφευγει αυτην την στιγμη

edit το βρηκα ρε savva παρε

Δημοσ.
Δν νομίζω ο copperfield να είναι για γέλια...

ΚΑΘΟΛΟΥ ειναι ενας εξαιρετος "μαγος" αλλα οχι fly machine..........:grin: :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...