zaxoys Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Αν αγοράσεις το dvd σίγουρα θα πετάξεις (Τα λεφτά σου)
SpY Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Εγω θέλω να πάρω το dvd για να εκπαιδεύσω τον καφέ μου να έρχεται μόνος του στο φραφείο
Freakster Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Και ομως εχουν και ευχαριστημενους πελατες. Το πουλανε, το αγοραζουν και πετανε!
mitsakos13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Τωρα που ειδα τα video λεω να δω αν μπορω να κανω και το laptop μου να ιπταται. Να μην το εχω πανω στο γραφειο κιολας και ζεσταινεται. Αν ολοι μεσα εδω διαλογισθουμε λετε να γινετε? Φαντασου δλδ με ενα συλλογικο διαλογισμο να γινοταν να σηκοναμε ενα μονο αντικειμενο. Φίλε έδωσες αυτή είναι η λύση την να πάρω ψύχτρα?
charllestone Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 λοιπον το έχω δεί το DVD(του chris angel)! Σε κάποια φάση δίχνει διάφορα κόλπα και δίχνει το σκηνικό αυτό που "πετάει".. Μετά πάει η κάμερα απο μπροστά και τον δίχνει να έχει το ένα πόδι πάνω στην καρέκλα κ απο πίσω να κρέμεται ένα ψεύτικο.Έτσι αν είσαι ο απο πίσω δεν το καταλαβαίνεις κ τρώς στη μάπα όλο το παραμύθι!!!
DIMITRISG Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 λοιπον το έχω δεί το DVD(του chris angel)!Σε κάποια φάση δίχνει διάφορα κόλπα και δίχνει το σκηνικό αυτό που "πετάει".. Μετά πάει η κάμερα απο μπροστά και τον δίχνει να έχει το ένα πόδι πάνω στην καρέκλα κ απο πίσω να κρέμεται ένα ψεύτικο.Έτσι αν είσαι ο απο πίσω δεν το καταλαβαίνεις κ τρώς στη μάπα όλο το παραμύθι!!! Δηλαδη για να καταλαβω παταει πανω στην καρέκλα και υποτίθεται οτι πεταει . καλα λεμε
charllestone Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 ΝΑΙ αυτό ακριβώς! Ψάξε στο youtube ισως βρείς κάτι εγώ το βρήκα απο το emule...αλλα μ'αρέσει που βάζει κ metal ήχο απο πίσω κ παίρνει κ πόζες αχαχαχααχα αφασία ο τυπάς...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Πόσο δύσκολο είναι να αντιληφθούν μερικοί ότι ο Κόπερφηλντ δεν ισχυρίστηκε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ότι κάνει μάγια; Το λέει συνέχεια ότι κάνει τρικ κ δημιουργεί ψευδαισθήσεις. Το πέταγμα το κάνει αλλιώς by the way (προφανώς δεν τον έχετε δει), αλλά δεν κατάλαβα, όταν καταλάβετε πως το κάνει θα είναι μάπας, ενώ όσο δεν το καταλαβαίνετε είναι καλός; Τι νοοτροπία είναι αυτή; Το ότι έπιανε ραντάρ το άγαλμα είναι κάτι που και ο ίδιος προφανώς θα έλεγε ότι "βεβαίως έτσι θα συμβεί, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚ!". Πού το βλέπετε το μούφα κτλ; Ο ίδιος δεν λέει ότι το μετακίνησε. Λέει "δε φαίνεται σαν να το μετακίνησα;" Εγώ ξέρω και ο C. Angel πως το κάνει αυτό. Τι σημαίνει; Ότι είναι μάπα το κόλπο;
greeneye Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 ρε ξυπνατε ολα απατη ειναι απλα το θεμα ειναι να μην παρασυρεσαι απο απατη κινησεις χεριων κτλ γιατι προσπαθουν να τραβηξουν μακρια τα ματια σου. Πρεπει να το καταλαβεις αμεσως αφου τα ποδια του σηκωνονται σα 1 αντικειμενο στερεο,σαν πετρα πως το λενε,μονοκοματα !!!
DIMITRISG Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 καταλαβα ,ψυχοκινηση λεγεται ο αντικαταστατης του εκσταση καλη ονομασια παντως
vasso286 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Άλλο πράγμα το "πετάω" και άλλο το "κάνω άλμα και αργώ να πιάσω πάλι γη"!!!!!!
electroasd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Παντως παιδια , ενταξει συμφωνο οτι αυτα ειναι τρικ. Υπαρχει ομως κατι , το οποιο μου το εμαθαν πριν 10 χρονια , και οταν ηρθε ο Κοπερφιλντ στον Χαρδαβελα , νομιζω πριν κανα 2 χρονια , το εκανε!!!! Το κολπο ειναι απλο: Πως να σηκωσουν 4 αδυναμα ατομα εναν ανθρωπο 150 κιλων , σαν να ειναι πουπουλο.... Πριν κανεις το κολπο , δεν μπορεις να τον σηκωσεις πανω απο 10 εκατοστα και μολις κανεις το κολπο , τον σηκωνεις οσο φτανουν τεντωμενα τα χερια σου προς τα πανω , σαν πουπουλο.... Να πω οτι το κολπο δεν ειναι τιποτα αλλο απο το να βαλεις τα χερια σου με μια συγκεκριμενη σειρα πανω απο το κεφαλι του υποψηφιου για ανυψωση....
Japan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Υποθέτω το ξέρετε πως ο Criss Angel είναι Έλληνας, έτσι?
FarCry Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Υποθέτω το ξέρετε πως ο Criss Angel είναι Έλληνας, έτσι? Criss Angel, is an American musician, mentalist, magician, illusionist, hypnotist, escapologist, stunt performer, mystifier, actor and the creator and director of the Criss Angel Mindfreak television series on A&E Network.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.