21century Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Συμφωνω μαζι σας για το Τεκρα που διαθετει και 3 χρονια εγγυηση μ επιστροφη χρηματων απο τον 1ο χρονο. Φυσικα η αξιοπιστια φτανει στο μεγιστο...
rodez Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 anna22 απο την HP εχω πολυ κακες εμπειριες (δες αλλο μου θεμα). Μετα απο 1 βολτα στη Στουρναρη ειμαι αναμεσα στα εξης 2 http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=5075 ?1240 συνολικα με επεκταση3 χρονια εγγυηση Η στην αρχικη μου επιλογη http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=4917 στα ?1120 (εχει απο την μαμα του 3 χρονια και winXP Pro).Exei Core Duo (einai 64bit Η κανω λαθος?) Με η προσθηκη 120 HDD απο αλλο laptop Που πεθανε. Οι τιμες ειναι αυτες που σας γραφω και οχι αυτε που βλεπετε στα site. H αληθεια ειναι οτι κλεινω προς τον Tecra αλλα δεν εχω καταληξει ακομη και οπως γραφω και στο θεμα αυριο πρεπει να τον αγορασω. Οποιος εχει αποψη ας την καταθεση με μια στοιχειωδη τεκμηριωση. Ευχαριστω ετσι κι αλλιως
arkas2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 gia to proto simfono stin timi alla gia to deutero epidi pira tilefono einai 999
basilis5 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 core duo den einai 64 bit mono o core 2 duo εγω θα επαιρνα τεκρα πιστευω, επειδη καηκα και γω μια φορα απο λαπτοπ, και μαλιστα ακομα το φυσαμε αλλα... βαζω την αξιοπιστια πανω απο ολα. βεβαια και στο σατελαιτ, αφου εχει επεκταση εγγυησης...χμ δυσκολη η αποφαση σου φιλε μου
rodez Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Φιλε arkas2004 αν ειναι ετσι τοτε θα το παρω!θα περιμενω μεχρι αυριο που θα ανοιξουν ξανα για να καλεσω. By the way to nickname σου παραπεμπει στην Αρκαδια ή στον Αρκα? basilis αυτο θα εχει μεγαλο αντικτυπο στις επιδοσεις? Ισως τελικα πρεπει να παρω το Satellite που φοραει core2duo... ουφ!
basilis5 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 εχει διαφορα ειναι η αληθεια. βεβαια εξαρταται και τις θες να δουλεψεις; εγω πχ εχω τον ιδιο επεξεργαστη core duo 1,66 σε σονυ με 1 γιγα μνημη 533 και δεν εχω κανενα παραπονο, δουλευω εφαρμογες γραφειου, μουσικη ιντερνετ, κανενα παιχνιδι οχι τπτ σπουδαιο ομως, οικονομετρικα πακετα, καμια ματλαμπ αν χρειαστει, και ολα οκ! καμια φορα οταν κανει convert κανενα αρχειο βιντεο,εκει λιγο αργει, αλλα δεν ξερω μηπως με καθυστερει και ο σκληρος (5400)
rodez Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 σκεφτομαι απλως οτι ισως καλο θα ηταν να ειχε 64bit αρχιτεκτονικη αλλα απο την αλλη ισως δεν ειναι τοσο απαραιτητο.Τωρα για την ισχυ του ελπιζω να ανταποκρινεται στις δυνατοτητες της καρτας γραφικων (εννοω να μην κοβει τις επιδοσεις στα παιχνιδια).Δεν εχω τιποτα φοβερες απαιτησεις σε παιχνιδια βεβαια αλλα αφου υπαρχει και η λυση του satellite με βαζει σε σκεψεις.Αν βεβαια ισχυει το 999 που λεει ο φιλος για το tecra μαλλον εκει θα καταληξω.
arkas2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Φιλε arkas2004 αν ειναι ετσι τοτε θα το παρω!θα περιμενω μεχρι αυριο που θα ανοιξουν ξανα για να καλεσω. By the way to nickname σου παραπεμπει στην Αρκαδια ή στον Αρκα? basilis αυτο θα εχει μεγαλο αντικτυπο στις επιδοσεις? Ισως τελικα πρεπει να παρω το Satellite που φοραει core2duo... ουφ! kai sta dio!oso afora epidosis einai poli katotero core duo apo core 2duo.edo exo core2duo sta 1,83 kai fovamai min kollaei se kana xrono.pantos oti kai na paris vale 2 gb ram meta egw tha sou protina pantos sta 1000euro pou pai kai sfaira kai einai i businnes seira tis Hp me poli kali aksiopistia!kai einai kai santa rosa auto>>>http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=11746 poli anotero se ola apo epidosis kai se timi super!!!
rodez Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Η καρτα γραφικων σε αυτο που προτεινεις ειναι ανωτερη απο την x1600 ή την 7600? Βασικα με την HP εχω πολλες κακες αναμνησεις και σκεφτομαι να την αποφυγω.Παντως σκεφτομαι ολο και πιο πολυ πλεον να παρω κατι σε core2duo.Ειναι μαλλον κριμα νεος υπολογιστης και να μην ειναι 64bit. Αρκαδια και εδω...
arkas2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Η καρτα γραφικων σε αυτο που προτεινεις ειναι ανωτερη απο την x1600 ή την 7600? Βασικα με την HP εχω πολλες κακες αναμνησεις και σκεφτομαι να την αποφυγω.Παντως σκεφτομαι ολο και πιο πολυ πλεον να παρω κατι σε core2duo.Ειναι μαλλον κριμα νεος υπολογιστης και να μην ειναι 64bit.Αρκαδια και εδω... i karta einai katoteri alla apo taxitites einai poli pano apo auta pou les.ama to thes kai gia games den kani!arkadia apo pou?
rodez Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Παιζω κανενα Total War αν βρω χρονο και κανενα Warcraft παλιοτερα.Αλλα γενικα θελω να εχει αξιοπρεπη καρτα.Καταλαβαινω μαλλον οτι ο απλος core duo θα μου κοψει πολυ τις επιδοσεις στα παιχνιδια αλλα και κοιτωντας προς το μελλον καλο θα ειναι να ειναι 64bit ο επεξεργαστης. Απο ενα χωριο κοντα στη Βυτινα εχω καταγωγη και απο Δημητσανα η μητερα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.