anna22 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 xerei kaneis an tha yparxei provlhma an perasw to laptop apo tis xrays sto check in?Thanks
FireJim Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 kanena problem.exw perasei to diko mou apeires fores
anna22 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 katalaves apo poio mhxanhma lew?giati exw akousei diafora.
basilis5 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 κανενα προβλημα ασε που πλεον σε βαζουν να το περνας εξω απο την τσαντα του και ανοιχτη την οθονη. να προσεχεις μονο γιατι του πατερα μου του σπασαν το ντι βι ντι για να δουν αν εχει τπτ μεσα στις ΗΠΑ και φυσικα μετα δεν ανελαβαν τις ευθυνες...
basilis5 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 με κατι αιχμηρο προφανως παραβιασαν το πορτακι και του ντιβιντι και της μπαταριας, και μετα οταν το ειδε και γυρισε πισω του ειπαν δεν ξερουμε τπτ γι αυτο θελω να πω, καλο ειναι να χεις τον νου σου οταν περνα το μηχανημα. βεβαια αυτα συμβαινουν πιο πολυ ΗΠΑ επειδη εκει ειναι τρομπες
basilis5 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 που θα πας;δεν νομιζω να χεις προβλημα,απλα οταν τ δωσεις να το περασουν απο ακτινες με το που θα περασεις εχε το νου σου! αλλα δεν νομιζω να χεις προβλημα.εγω μεχρι τωρα παντως δεν ειχα, και πεταω απο Heathrow που ειναι εξισου πυροβολημενοι με τους αμερικανους
Bambis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Εγώ παιδιά ΔΕΝ τους το δίνω. Το ανοίγω εγώ ο ίδιος μπροστά τους και ότι άλλο θέλουν να κάνω στο μηχάνημα, το κάνω ο ίδιος παρουσία τους...
basilis5 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 στην αμερικη, οταν περνας ελεγχο, μετα σε οσους δεν ειναι αμερικανοι τους περνανε και 2ο πιο εξωνυχιστικο ελεγχο..ασε πικρα καλα κανεις παντως και επιμενεις!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 στην αμερικη, οταν περνας ελεγχο, μετα σε οσους δεν ειναι αμερικανοι τους περνανε και 2ο πιο εξωνυχιστικο ελεγχο..ασε πικρακαλα κανεις παντως και επιμενεις! σωστος,πολλυ πικρα αυτο
anna22 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 exw arxisei na agxwnomai prwth fora vgainw apo ellada!agglia tha paw.Dhladh ti akrivws na kanw?step by step an mporeite...
kotetsi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Να είσαι ευγενική με τους ελεγκτές - τη δουλειά τους κάνουνε κι αυτοί, εντολές ανωτέρων ακολουθούν. Να είσαι πρόθυμη να ανοίξεις την τσάντα μεταφοράς και το καπάκι του laptop. Δεν πιστεύω να σου ζητήσουν κάτι άλλο.
islandero Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 εγω απλα το εβγαλα απο την τσαντα και το εβαλα σε ενα πλαστικο λεκανακι ουτε μπαταριες ανοιξα ουτε οθονες ουτε τιποτα, για Γερμανια και πισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.