Προς το περιεχόμενο

airport xrays and laptop

anna22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανενα προβλημα

ασε που πλεον σε βαζουν να το περνας εξω απο την τσαντα του και ανοιχτη την οθονη.

να προσεχεις μονο γιατι του πατερα μου του σπασαν το ντι βι ντι για να δουν αν εχει τπτ μεσα στις ΗΠΑ και φυσικα μετα δεν ανελαβαν τις ευθυνες...

Δημοσ.

με κατι αιχμηρο προφανως παραβιασαν το πορτακι

και του ντιβιντι και της μπαταριας, και μετα οταν το ειδε και γυρισε πισω του ειπαν δεν ξερουμε τπτ

γι αυτο θελω να πω, καλο ειναι να χεις τον νου σου οταν περνα το μηχανημα.

βεβαια αυτα συμβαινουν πιο πολυ ΗΠΑ επειδη εκει ειναι τρομπες

Δημοσ.

που θα πας;δεν νομιζω να χεις προβλημα,απλα οταν τ δωσεις να το περασουν απο ακτινες με το που θα περασεις εχε το νου σου!

αλλα δεν νομιζω να χεις προβλημα.εγω μεχρι τωρα παντως δεν ειχα, και πεταω απο Heathrow που ειναι εξισου πυροβολημενοι με τους αμερικανους

Δημοσ.

Εγώ παιδιά ΔΕΝ τους το δίνω.

Το ανοίγω εγώ ο ίδιος μπροστά τους και ότι άλλο θέλουν να κάνω στο μηχάνημα, το κάνω ο ίδιος παρουσία τους...

Δημοσ.

στην αμερικη, οταν περνας ελεγχο, μετα σε οσους δεν ειναι αμερικανοι τους περνανε και 2ο πιο εξωνυχιστικο ελεγχο..ασε πικρα

καλα κανεις παντως και επιμενεις!

Επισκέπτης
Δημοσ.
στην αμερικη, οταν περνας ελεγχο, μετα σε οσους δεν ειναι αμερικανοι τους περνανε και 2ο πιο εξωνυχιστικο ελεγχο..ασε πικρα

καλα κανεις παντως και επιμενεις!

σωστος,πολλυ πικρα αυτο

Δημοσ.

Να είσαι ευγενική με τους ελεγκτές - τη δουλειά τους κάνουνε κι αυτοί, εντολές ανωτέρων ακολουθούν. Να είσαι πρόθυμη να ανοίξεις την τσάντα μεταφοράς και το καπάκι του laptop. Δεν πιστεύω να σου ζητήσουν κάτι άλλο. ;)

Δημοσ.

εγω απλα το εβγαλα απο την τσαντα και το εβαλα σε ενα πλαστικο λεκανακι ουτε μπαταριες ανοιξα ουτε οθονες ουτε τιποτα, για Γερμανια και πισω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...