Graphistas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Ήμουν μεταξύ αυτών δυο δυο tft...Ποιά είναι καλύτερη κατα τη γνώμη σας???Ποιός νικάει στη μάχη?...8-) και γιατι?? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=948594 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=955108&tab=specs
Vagos_46 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Καταρχήν μην κοιτάς τα νούμερα,διαφορές στην ποιότητα εικόνας μεταξύ των δύο δεν νομίζω οτι υπάρχει.Εγώ θα πρότεινα απο άποψη εταιρίας samsung,καθότι κάτοχος της 226bw και υπερευχαριστημένος αλλά αυτή η βάση της lg είναι πανέμορφη!
kag3to Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 από ότι φαίνεται η LG έχει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά έχει TN Panel. Η Samsung λέει καλύτερα σαν μάρκα αλλά από την άλλη η LG δίνει εγγύηση για 0 καμμένα πίξελ. Όσον αναφορά για την βάση της όπως αναφέρει και ο Vagos_46 πήγαινε εδώ να δείς της εικόνες (γιατί εμένα μόνο αυτό με χάλασε αλλιώς θα την έπερνα) κοίτα ακόμα και εδώ ίδια χαρακτηριστικά και πιό οραία τιμή και βάση :D
equi1908 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Φιλε μου εγω πηρα την LG και ειμαι υπερευχαριστημενος. Κρατα οπωσδηποτε ομως εγγυησεις, αποδειξεις κτλ. Εμενα μετα απο δυο εβδομαδες χρησης εμφανιστηκε 1 καμμενο pixel. Τους πηρα τηλ και μετα απο μια εβδομαδα ηρθαν πηραν τη δικη μου και μου αφησαν μια καινουρια!!!
kag3to Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Τους πηρα τηλ και μετα απο μια εβδομαδα ηρθαν πηραν τη δικη μου και μου αφησαν μια καινουρια!!! γιαυτό και εγώ θα πάρω LG
kostasSTi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 H samsung κερδίζει τη μάχη. Και αυτό γιατί δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις 2 εταιρίες. Η lg είναι απλά μια πολύ φθηνή εταιρία που έβαλε το zero pixel για να ανεβάσει τις πωλήσεις. Αυτό όμως είναι κάτι που μόνο η lg το έχει ανάγκη. Σε καμία άλλη εταιρία δεν έχω ακούσει για τόσα καμμένα pixel...
equi1908 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 H samsung κερδίζει τη μάχη. Και αυτό γιατί δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις 2 εταιρίες. Η lg είναι απλά μια πολύ φθηνή εταιρία που έβαλε το zero pixel για να ανεβάσει τις πωλήσεις. Αυτό όμως είναι κάτι που μόνο η lg το έχει ανάγκη. Σε καμία άλλη εταιρία δεν έχω ακούσει για τόσα καμμένα pixel... Δεν ξερω τι λες, παντως οι samsung που εχω δει σε φιλους ειναι απογοητευτικες. Ειναι η πρωτη lg που πηρα και ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναπαρω...
sprog111 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Η LG εχει IPS πάνελ ενώ η samsung film-TN (αυτό με τα 262.000 πραγματικά χρώματα - κάνει μόνο για παιχνίδια). Σήμερα πήγα στο Πλαίσιο όπου και είδα την LG. Μου φάνηκε πολλή καλή. το μόνο προφανές πρόβλημα ειδα οτι στο πάνω μέρος φαίνεται , σε σκοτεινά πλάνα, το back light. Καλύτερη με διαφορά (και στην τιμή) ήταν η Eizo 1931. Πιο προσιτή και πολύ καλή (κοντά στη Eizo) είναι η Philips 190P7ES. Μακρυά απο film-TN οθόνες.Τα χρώματα φαίνονται έντονα και ωραία αλλά είναι άσχετα...
kostasSTi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δεν ξερω τι λες, παντως οι samsung που εχω δει σε φιλους ειναι απογοητευτικες. Ειναι η πρωτη lg που πηρα και ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναπαρω... Εγώ πάλι έχω 3 και δε θεωρώ καμία ούτε καν μέτρια, όχι απογοητευτική. Και δεν έχω δει καμία LG να τις πλησιάζει. Παίζει ρόλο και πως τις είδες ρυθμισμένες και φυσικά τι πάνελ έχουν. Μην είσαι τόσο απόλυτος...
equi1908 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι έχω 3 και δε θεωρώ καμία ούτε καν μέτρια, όχι απογοητευτική. Και δεν έχω δει καμία LG να τις πλησιάζει. Παίζει ρόλο και πως τις είδες ρυθμισμένες και φυσικά τι πάνελ έχουν. Μην είσαι τόσο απόλυτος... Εχεις δικιο. Ημουν κομματακι απολυτος. Ας πουμε οτι αυτη ειναι η αποψη μου
REALZEUS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Η LG εχει IPS πάνελ ενώ η samsung film-TN (αυτό με τα 262.000 πραγματικά χρώματα - κάνει μόνο για παιχνίδια).Σήμερα πήγα στο Πλαίσιο όπου και είδα την LG. Μου φάνηκε πολλή καλή. το μόνο προφανές πρόβλημα ειδα οτι στο πάνω μέρος φαίνεται , σε σκοτεινά πλάνα, το back light. Καλύτερη με διαφορά (και στην τιμή) ήταν η Eizo 1931. Πιο προσιτή και πολύ καλή (κοντά στη Eizo) είναι η Philips 190P7ES. Μακρυά απο film-TN οθόνες.Τα χρώματα φαίνονται έντονα και ωραία αλλά είναι άσχετα... Oxi, TN panel exoune kai oi 2. An den mporeis na pas se Eizo 1921 i NEC 90GX2Pro (par'oti TN, einai foveri), tote i Philips P7 einai apsogi epilogi kai einai kai P-MVA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.