Προς το περιεχόμενο

πως διαλεγω λειτουργικο στην αρχη xp η macOS!!!

bill_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας μολις εβαλα τα xp σε ενα macbook pro ,πως διαλεγω λειτουργικο στην αρχη? γιατι μου παει συνεχεια στα xp ? μονο του ?

Δημοσ.

αδελφουλι μου με εσωσες ημουν ετοιμος να καταρευσω !! δεν το βρισκα με τιποτα ,ασε που δεν θα κημομουνα ,υλικρινα σε ευχαριστω για την απαντηση σου ,ετσι μου ρχεται να τα διαγραψω τα κολοxp !!!

αληθεια πως γινεται ? πολυ θα μου πιαστει μετα απο αυτο που τραβιξα !!!!

Δημοσ.

Σίγουρα με το Boot camp νομιζω οτι γινεται καλη δουλειά, η εγκατασταση εξαλλου ειναι πανευκολη...

Δημοσ.

Δεν ξέρω πλέον αν ρωτούσες μόνο για αυτό αλλά στο System Preferences του MacOS X αλλά και στο Control Panel των Windows υπάρχει το Startup Disk.Εκεί μπορείς να επιλέξεις με ποιο λειτουργικό σύστημα να ξεκινάει από μόνο του,αν δεν κρατάς το alt.

Εγώ πχ έχω βάλει βασικό το MacOS X (προφανώς) και αν θέλω να βάλω Windows κρατάω το alt και το επιλέγω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάτι ωραίο που ανακάλυψα σκεφτόμενος λογικά και απλά (δηλαδή σκεφτόμενος με τον τρόπο της Apple!).

Στην αρχή μετά το bing(!!) κρατήστε στο Apple Remote το κουμπάκι που λέει Menu.Θα σας βγάλει το κλασσικό μενού επιλογής λειτουργικού-->Δεξιά αριστερά επιλογή-->Πατάμε το κεντρικό κουμπί και όλα έτοιμα!

Εμένα με βολεύει πάρα πολύ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...