bill_2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 γεια σας μολις εβαλα τα xp σε ενα macbook pro ,πως διαλεγω λειτουργικο στην αρχη? γιατι μου παει συνεχεια στα xp ? μονο του ?
dali13gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Κρατάς το alt πατημένο κατά τη διάρκεια του boot και σου βγάζει να διαλέξεις.
bill_2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 αδελφουλι μου με εσωσες ημουν ετοιμος να καταρευσω !! δεν το βρισκα με τιποτα ,ασε που δεν θα κημομουνα ,υλικρινα σε ευχαριστω για την απαντηση σου ,ετσι μου ρχεται να τα διαγραψω τα κολοxp !!! αληθεια πως γινεται ? πολυ θα μου πιαστει μετα απο αυτο που τραβιξα !!!!
21century Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Σίγουρα με το Boot camp νομιζω οτι γινεται καλη δουλειά, η εγκατασταση εξαλλου ειναι πανευκολη...
ManosBar13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δεν ξέρω πλέον αν ρωτούσες μόνο για αυτό αλλά στο System Preferences του MacOS X αλλά και στο Control Panel των Windows υπάρχει το Startup Disk.Εκεί μπορείς να επιλέξεις με ποιο λειτουργικό σύστημα να ξεκινάει από μόνο του,αν δεν κρατάς το alt. Εγώ πχ έχω βάλει βασικό το MacOS X (προφανώς) και αν θέλω να βάλω Windows κρατάω το alt και το επιλέγω...
Saint-Satie Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Υπάρχει ένα πολύ καλο boot menu.... rEfiT λέγεται με αυτό μπορεις να διαλέγεις λειτουργικο στην αρχη Είναι πολύ απλό.... http://refit.sourceforge.net/
ManosBar13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Κάτι ωραίο που ανακάλυψα σκεφτόμενος λογικά και απλά (δηλαδή σκεφτόμενος με τον τρόπο της Apple!). Στην αρχή μετά το bing(!!) κρατήστε στο Apple Remote το κουμπάκι που λέει Menu.Θα σας βγάλει το κλασσικό μενού επιλογής λειτουργικού-->Δεξιά αριστερά επιλογή-->Πατάμε το κεντρικό κουμπί και όλα έτοιμα! Εμένα με βολεύει πάρα πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.