jms Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 kalispera exei dokimasei kaneis na peksei battle for middle earth 2 meso network alla exodas dimiourgisei diktio me to hamachi? giati to dokimasa kai leei kati to pexnidi gia version mismatch (xoris na isxiei) kai oti exei ginei moda sto pexnidi ektos kai an fteei auto p dn kanei na poume
Shocker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Εγώ έχω άλλα προβλήματα,μήπως πρέπει να ανοίξω συγκεκριμένες θύρες? Ενω το host το βρίσκω,δν κάνει join,προσπαθεί για κανενα 3λεπτο κ ύστερα μου εμφανιζει ένα μηνυμα λάθους... Όσοι έχετε καταφε΄ρει να παίξετε παιχνίδια μεσω του Hamachi,είχατε ανοιχτές κάποιες συγκεκριμένες θύρες?
Shocker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Είναι ένα προγραμμα για να δημιουργείς VPN. Δλδ δίκτυο μέσω ιντερνετ. Χρησιμευει πολύ στο να παίζεις παιχνίδια στο ιντερνετ χωρίς να τα έχεις αυθεντικα.Αφού όταν θες να παίξεις LAN δν σου ζητάνε CD key
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 με λίγα λόγια.. γίνετε ο ένας server .. και μπαίνουν οι άλλοι μέσα.. το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε στο C&C3 ήταν ότι δε μπορούσαμε να συνδεθούμε πάνω από 3 άτομα να παίξουμε.. τους άλλους τους πέταγε έξω!
fantomas02 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 basika kai aythentiko ego pou exo to counter strike as poume boleyei poly giati server den mporeis na ftiakseis meso internet xoris static ip nomizo.. tha to dokimaso, eyxaristo
jms Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 file gia thires dn nomizo xoris na to apoklio omos alla efoson sindeodai kanonika ta pc metaksi tous eno dn exeis kanei alli allagi sta port kai boreis na adalaseis arxia ktl dn nomizo na xriazete.... tespa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.