makis89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Έχω τα εξής πρόβληματα με το παραπάνω notebook : -Το μηχάνημα δεν βλέπει το dvd-rom ούτε στο BIOS ούτε στα windows. -Συχνά το μηχάνημα κολλάει, παγώνει δηλαδή, και μετά απο κάμποση ώρα επανέρχεται. Επίσης, αν του ρίξεις μια μπάτσα επανέρχεται αμέσως και ο σκληρός αρχίζει να χρατσαλεύει. Να σημειώσω ότι αυτό το κάνει και οταν πάει να μπεί BIOS ή όταν φορτώνουν τα windows...και ότι μέσα στα windows έχω τσεκάρει ότι δεν απασχολεί τίποτα άλλο τον επεξεργαστή. Επίσης ή εγκατασταση των windows είναι καινούργια... Ευχαριστώ Πολύ...
alt10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ναι το ειχα παθει και εγω αστα μαρτηριο ακου ξεμονταρε το και ξεσυνδεσε τον σκληρο και βαλτον χωρις την καλοδιοταινια μονο δλδ με το ρευμα να δουλεψει να δεις αν παλι χρατσαλευει
makis89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Τελικά μάλλον το cd έκανε νούμερα... Άνοιξα το λάπτοπ και πέρασα μία με το κολλητήρι την φύσα του cd που συνδέεται με τη μητρική και τώρα βρίσκει το cd. Πιθανόν να μην πάταγε καλά και για αυτό και να κόλλαγε το μηχανάκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.