Προς το περιεχόμενο

acer Aspire 5920 δεν εiναi υπερβολικα καλο???

kampιaa83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει επεξεργαστή Core 2 Duo T7300 2.0GHz με 800MHz FSB και οθόνη 15,4 ιντσών με ανάλυση 1.280 x 800 pixels

NVIDIA® GeForce® 8600M GT GPU with 1 GB of TurboCache technology and full Microsoft® DirectX™ 10

2Gb DDR2 667Mhz

ΑΑα!! και δινει και 3 χρονια εγγυηση!!!

υπαρχει τπτ υποπτο?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gekinotera h acer vgazei fthna notebook !! den exoun panta thn kaluterh poiothta !! arketa ap ta notebook pou exei vgalei parousiazoun diafora provlimata !! tora o kathenas epilegei to notebook pou thelei analoga me tis anagkes tou kai ta lefta pou thelei na dosei !!

p.s polu oraio avatar nodas_21greek

Δημοσ.

Απλά το acer είναι να μην σου κάτσει η στραβή. Αν σου κάτσει τραβιέσαι άσχημα!

Θα μου πεις σε όλες τις εταιρίες μπορεί να κάτσει στραβή, απλά στην acer έχει κάτσει λίγο παραπάνω.

Δημοσ.

Στατιστικά τα acer έχουν περισσότερα προβλήματα απο π.χ τα Sony που θεωρούνται από τα πιό αξιόπιστα (2,5%-3% για τα acer έναντι 1,5%-2% για τα sony). Όταν όμως μιλάμε για τέτοια νούμερα μπορούν τα πράγματα να ερθουν εντελώς ανάποδα, όπως στη δικιά μου περίπτωση που το vaio ήρθε με καμμένο ανεμιστηράκι, ενώ το acer κρατάει μια χαρά (1,5 χρόνο τώρα). Συνεπώς με 3 χρόνια εγγύηση μην ακους τίποτα. Καλορίζικο...

Δημοσ.

το χρειαζομαι για το master αλλα θελω να παιζω κ κανα παιχνιδι!!

το 6710b δεν κανει καθολου για παιχνιδια μου φαινεται

Δημοσ.

κοιταγα κ toshιba αλλα δεν εχει santa rosa ακομα αν κ δινει 12 μηνες adsl

to A200-19l κοστιζει 1800ε οποτε λεω να παρω το acer κ τα ρεστα adsl

κοιταγα το toshιba A200-19l που δινει κ adsl 12 μηνες αλλα 1800ε κ οχι santa rosa οποτε λεω να παρω το acer k τα ρεστα συνδεση!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...