lary7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 A)Για 500+ που κοστίζει δεν ειναι κλάσης ανώτερο.Απλά ειναι καλύτερο.Με GPU την 8400GS και οθώνη μεγαλύτερης ανάλυσης, απλά θα σέρνεται σε οποιαδήπωτε 3D εφαρμογή. Τώρα το μαγνήσιο που θα το χρειαστεί είναι άλλο θέμα. B)To 5920 οπως είπα το έχου δουλέψει. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Τα πλαστικα ευχάριστα, μου μοιάζουν με ενός Vaio που έπεσε στα χέρια μου.Αμα δεν το ήξερα δεν θα μiλούσα για αυτό. Αλλα και άλλα 2 Acer που έπεσαν στα χέρια μου δεν εβγαλαν πρόβλημα (σε αντίθεσε με FS και HP).Για την Μ/Β αμα γνωρίζεις εσυ ποιος κινέζος-ταιβανέζος κατασκευαστής φτιαχνει αυτή του ΗΡ, καθώς και στατιστικα στοιχεία βλαβών που αυτές εμφανίζουν πες το να σηκώσω τα χέρια ψηλα. Αλλοιος μάλλον δεν γνωρίζεις κατι περισώτερο απο εμένα. @Οπως λες στους αλλους "να μην λεμε οτι θελουμε" , "ποσο μαλλον αμα δεν εχουμε εμπειρια", κανε και εσυ το ιδιο Αν αυτο δεν είναι κρίση τότε τι είναι?. Αμα δεν ήξερα έστω και λίγα πράγματα , τότε όντος δεν θα μιλούσα.
TechnoState Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Τα πλαστικα ευχάριστα, μου μοιάζουν με ενός Vaio που έπεσε στα χέρια μου.Αμα δεν το ήξερα δεν θα μiλούσα για αυτό.. !!!! entelws filikotata k xwris kamia pareksigisi ...an einai dynaton dld..
lary7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 !!!! entelws filikotata k xwris kamia pareksigisi ...an einai dynaton dld.. Προσωπικη αποψη πάντα.Αν ξέρεις κατι περισότερο πές το.
tasosvel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 auto to mhxanhma to exo doulepsei ki ego !! opos kai polla alla acer giati exo allaxei arketa laptop !! omologo oti ta plastika tou me vaio den polumoiazoun !! sthn timh tou einai ena arketa kalo mhxanhma me polu kales dunatothtes alla to oti einia acer emena den me enthousiazei !! den exo kati me thn etairia alla osa laptop exoun pesei sta xeriaa mou acer meta apo kapoio xroniko diasthma paroussiasan zhmia !! alitheia ti motehrboard xrhsimopoioun? toulaxiston ego 2 asus pou exo xero oti to mobo tous einai asus !!
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Αναλυτικό review (Clickάρετε εκεί που λέει περισσότερα...)
cxmgp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 to paidi eipe na paizei kana game...pou i Quadro den to kanei pou na xtipiete kato Η καρτα που εχει το συγκεκριμενο laptop, βασιζεται στον πυρηνα της 8600 με ανωτερους χρονισμους σε μνημη και επεξεργαστη. Ριχνει στο νερο την 8600gt με διαφορα. Ψαξε στον ιντερνετ για benchmarks
cxmgp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 A)Για 500+ που κοστίζει δεν ειναι κλάσης ανώτερο.Απλά ειναι καλύτερο.Με GPU την 8400GS και οθώνη μεγαλύτερης ανάλυσης, απλά θα σέρνεται σε οποιαδήπωτε 3D εφαρμογή. Τώρα το μαγνήσιο που θα το χρειαστεί είναι άλλο θέμα. @Οπως λες στους αλλους "να μην λεμε οτι θελουμε" , "ποσο μαλλον αμα δεν εχουμε εμπειρια", κανε και εσυ το ιδιο Αν αυτο δεν είναι κρίση τότε τι είναι?. Αμα δεν ήξερα έστω και λίγα πράγματα , τότε όντος δεν θα μιλούσα. Μου την βρηκες την 8400gs??? Το laptop που προτεινα δεν εχει αυτη την καρτα και ακομα παραπανω δεν εχει 500+ euro. Στο acer ο φιλος δηλωσε 1299euro και αυτος που προτεινα εχει 350 euro παραπανω. Δεν προσεξες τι εγραψα. Η προταση μου στηριζοταν στην κουβεντα του οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι 1800euro. Υπαρχουν και αλλα laptops με μικροτερη τιμη. Τρωγεσαι με μενα, αλλα ακομα δεν ειπες σε τι διαφωνεις σε αυτα που εγραψα. Θες να μου πεις οτι ολα τα προιοντα εχουν ιδια ποιοτητα? Και παλι σου λεω οτι δεν εγραψα ποτε για ελλατωματικα acer. Που διαφωνεις τελικα ? δεν καταλαβες καλα ουτε αυτο. Απλα σου ειπα οπως λες στους αλλους να μην κρινουν, τοτε μην κρινεις και συ. Που την βλεπεις την κριση ; Αμα νομιζεις οτι επειδη τα laptop φοραν επεεργαστη ιντελ, δισκο wd, καρτα δικτυου 4965 κτλ και νομιζεις οτι αυτο κανει την ποιοτητα, τοτε ας παρει ο φιλος τον innovator με t7300, 2048ram, 160gb sata, intel 4965, 8600gs απο το e-shop με 899euro. Το υλικο κατασκευης και την Μotherboard, γιατι δεν τα υπολογιζεις ???
lary7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 1)To πλαίσο το έχει 1100Ε οπότε πέρνω αυτην την τιμπή σαν βάση. 2)Λάθος δικό μου. Η οντος βασίζεται στο 8600 (αλλα με shared cache???) 3)To υλικο μου φάνηκε πολύ καλο. Την motherboard πες μας εσυ που γνωρίζεις ποιος την κατασκευάζει όπως και ποιος κατασκευάζει της HP. Καμία απο τις 2 πάντως δεν φτιάχνουν Μ/Β.
cxmgp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Απαντησα σε κατι συγκεκριμενο: λαπτοπ καλυτερο με λιγοτερο απο 1800ευρο. Δεν υπαρχει λογος να συνεχιζω να αντιμαχομαι μαζι σου. Σου λεω οτι υπαρχουν προιοντα με καλυτερη ποιοτητα και δεν βλεπω να διαφωνεις σε αυτο. ΥΓ. Δεν συμπεριλαμβανεται 3ετης εγγυηση (ενταξει 100ευρο παραπανω ειναι), το εχουν διατυπωσει λαθος, η καρτα εχει ddr3 256 dedicated, το οτι δεν φτιαχνουν αυτες τις motherboard δεν σημαινει κατι. Οπως η μια βαζει καλυτερα υλικα κατασκευης ετσι βαζει και motherboard. Παιξε παιχνιδι με το acer για 2-3 ωρες και μετα αγγιξετο να δεις οτι ψηνεται
mirotis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Loipon paides gia na kleisei ayti i istoria... exontas diavasei ta post sas 1 exo katalavei. yparxoun prokatilimena atoma me tin acer kai pithanon exontas palies empeiries na exoun tis fovies tous (kati san paidika traymata). Einai san ta atoma pou exoun kollisei stous AMD kai den theloun kan na dokimasoun Intel. Kai yparxoun ta atoma ta opoia ONTOS exoun piasei sta xeria tous to mixanima, to exoun doulepsei kai tous aresei apo oles tis apopseis. Otan se ena mixanima vlepeis oraia sxediasi, stivari kataskeyi, yperplirotita xaraktiristikwn, megali eggisi kai xamili timi ti allo mporeis na peis apo ekei kai pera.... oti i acer einai gia ta mpaza???? An mou ferete ena ellatomatiko 5920... tote tha sas po nai ontos to 5920 parousiazei provlimata. Min krinete ena mixanima me tis fovies pou exete. Piaste to prota, deite pos paei kai meta sxoliaste. Min lete i acer einai gia ta mpaza (pou den einai) opote kai to 5920 einai kai ayto. Ego prosopika me to pou to eida to mixanima to eroteytika agorasa 3 mixanimata gia tin epixeirisi mou kai edo kai 4 mines eimai akoma poly eroteymenos. Kai mporo na po oti i xrisi pou to kano einai ypervoliki. To mono mionektima tou 5920 einai ta vista kai to oti den einai dynaton na valeis xp. Alla poutana microsoft... ti perimeneis? Kai tha kleiso parathetontas ena review apo to pc world septembriou. To exei san to top #2 twn laptop kai san sxolio "Me pliri eksopismo, ipsiles epidoseis kai ekseretiki timi, apotelei mia pliri lisi".
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Υπ όψην οτι η acer έχει αλλάξει εντελώς τον σχεδιασμό της και την ποιότητα των υλικών στα καινούρια laptops "gemstone". Δεν είναι όπως τα παλια...
altkon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 γι αυτο λεω εχει μονο 1299ευρω!!! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=986739&tab=specs Τιμη 1099 Ε απο Υποκαταστημα Πλαισιο. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=964212 Τιμη 1199Ε απο Υ/Καταστημα Πλαισιο και 1089Ε οταν γινη παραγγελια μεσω Ιντερνετ Για ριξε μια ματια μηπως σε ενδιαφερει το πρωτο που εχει και πιο δυνατο Επεξεργαστη.Νεα Προσφορα. Αντε προχωρα και σε καλη μερια.
bill_viper Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Για ριξε μια ματια μηπως σε ενδιαφερει το πρωτο που εχει και πιο δυνατο Επεξεργαστη. Έχει όμως και την μισή μνήμη ( 1024 αντί για 2048 ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.