spocky Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δεν ξερω αν επρεπε να ποσταρω σε αυτην την ενοτητα,αν ειναι λαθος παρακαλω να μετακινηθει.Λοιπον εχω το εξης προβλημα με ολα σχεδον τα 'τελευταια' παιχνιδια οπως C&C3 ,tomb raider anniversary,marvel ultimate alliance κτλ.Μετα απο λιγη ωρα αναλογα το παιχνιδι ο υπολογιστης μου η θα κλεισει με restart η θα με πεταξει στην επιφανεια εργασιας και θα μου βγαλει καποιο μυνημα σαν 'game.dat error','tra.exe error' κτλ. Ξερω οτι το προβλημα ειναι hardware μιας και εκανα format προσφατα αλλα δεν μπορω να εντοπισω τι φταιει, μνημες,τροφοδοσια...Εχω ενα παλιο μηχανημα Athlon XP1800+(αυτοι με το καλο stepping)@2600+ oχι ξεκλειδωτο,1Χ256ddr1X512ddr@333,6600GT AGP και ενα 400 τροφοδοτικο unknown μαρκας.Τι να κοιταξω να αλλαξω μπας και παιζει κανα παιχνιδι εστω και σε low?(Half-life2,doom3,FEAR παιζουν μια χαρα)
rallistas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Τι να κοιταξεις ν'αλλαξεις.....χμ....Επεξεργαστη και τροφοδοτικο σιγουρα παντως.Τα no name δεν ειναι παντα αυτο που γραφουν απο θεμα ισχυος... Κι 1GB ram καλο θα του εκανε.
spocky Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ρωταω μπας και μπορω να το σωσω με ενα εξαρτηματακι μονο(μιας και δεν παιζουμ λεφτα αυτη την περιοδο) ας ειναι και ολα στο low.Παντως υπαρχει περιπτωση να φταιει το τροφοδοτικο που κλεινουν τα παιχνιδια γιατι απο οτι βλεπω η 6600 τα αντεχει μια χαρα
bymafe Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 file apo oti kserw kata ena megalo pososto sugkekrimena gia to oti kanei restart enw eisai in game meta apo kapia wra einai to trafodotiko to problima.an mporeis pare apo kapou daniko ena megalutero se watt kai dokimase to (kapsou dld ) na deis an sou kanei restart. elpizw na boi8isa
luke skywalker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δεν ξερω αν επρεπε να ποσταρω σε αυτην την ενοτητα,αν ειναι λαθος παρακαλω να μετακινηθει.Λοιπον εχω το εξης προβλημα με ολα σχεδον τα 'τελευταια' παιχνιδια οπως C&C3 ,tomb raider anniversary,marvel ultimate alliance κτλ.Μετα απο λιγη ωρα αναλογα το παιχνιδι ο υπολογιστης μου η θα κλεισει με restart η θα με πεταξει στην επιφανεια εργασιας και θα μου βγαλει καποιο μυνημα σαν 'game.dat error','tra.exe error' κτλ.Ξερω οτι το προβλημα ειναι hardware μιας και εκανα format προσφατα αλλα δεν μπορω να εντοπισω τι φταιει, μνημες,τροφοδοσια...Εχω ενα παλιο μηχανημα Athlon XP1800+(αυτοι με το καλο stepping)@2600+ oχι ξεκλειδωτο,1Χ256ddr1X512ddr@333,6600GT AGP και ενα 400 τροφοδοτικο unknown μαρκας.Τι να κοιταξω να αλλαξω μπας και παιζει κανα παιχνιδι εστω και σε low?(Half-life2,doom3,FEAR παιζουν μια χαρα) Βασικά το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.Τροφοδοτικό άλλαξα, format έκανα και ακόμα έχω το ίδιο πρόβλημα.Και όπως λέει και ο φίλος τα παλιά παίζουν κανονικά!Νόμιζα ότι είχα μόνο εγώ το πρόβλημα αλλά για να είμαστε δύο κάτι παίζει.Please help! Επίσης μετά από ψάξιμο είδα ότι το πρόβλημα υπάρχει και σε άλλους.Πέρα από τα memtest κλπ ένας βρήκε ότι φταίνε οι drivers της on-board κάρτας ήχου.Βάζω στοίχημα ότι και εσύ spocky έχεις on-board κάρτα ήχου όπως και εγώ.θα βρεις αυτή την διεύθυνση ενδιαφέρουσα www.techspot.com/vb/all/windows/t-44192-System-error-and-new-computer-reboot-during-game-play.html Ελπίζω να λύνεται το πρόβλημα γιατί τα έχω παίξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.