Προς το περιεχόμενο

x1950Pro θερμοκρασια

babis91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραξενω και εγω ακριβος εχω το ειδιο μονο που σε μενα κατω απο το

VPU ειναι το εικονιδιο με το ATI Overdrive, εσει ποια εκδοση των

Catalyst εχεις?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την καρτα την εχω κανα μηνα.

Εχω δοκιμασει τους drivers που ειχε στο cd αλλα τιποτα.

Ακομα εχω δοκιμασει τους 7,3 & 7,4 & 7,5 που ειναι στο site της ATI.

Τωρα εχω μεσα τους 7,5 .....

Ελπιζω μοναχα η καρτα να εχει sensor γιατι αν δεν εχει πολυ ξεφτιλα η ATI.Εδω η 6600GT που ειχα πριν μου εδειχνε μια χαρα θερμοκρασιες.......

Δημοσ.

Παντως με το ΑΤΙ Τοοl στομ μενού hardware -> Overclocking υπάρχει το τμήμα του παραθύρου που γράφει Artifact tester και μέσα σε αυτό δίπλα στο GPU γράφει την θερμοκρασία.

Δημοσ.

Δοκίμασε κι αυτό. Στο "Catalyst Control Center", πήγαινε στο μενού "View" και επέλεξε το "Edit Custom View" και δες εκεί μήπως δεν είναι επελεγμένο το ATI Overdrive, αν δεν είναι επέλεξέ το μαζί με ότι άλλο δεν είναι επιλεγμένο.

Δημοσ.
ta idia me tov andreaslfc kai egw! Sigoura exeis balei to telefteo CCC (kai oxi tov aplo driver)?

Edw 8a breis kai to BETA atitool pou upostirizei thv 1950pro! http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=26246

Και βεβαια εχω την τελευταια εκδοση του CCC κατεβασμενο απο το site της ATI-AMD.

Την εχω δοκιμασει και αυτην την beta εκδοση του ATITool αλλα τιποτα.

Δοκίμασε κι αυτό. Στο "Catalyst Control Center", πήγαινε στο μενού "View" και επέλεξε το "Edit Custom View" και δες εκεί μήπως δεν είναι επελεγμένο το ATI Overdrive, αν δεν είναι επέλεξέ το μαζί με ότι άλλο δεν είναι επιλεγμένο.

Δεν υπαρχει πουθενα το ATI Overdrive . ολα επιλεγμενα ηταν εξαρχης.

Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια αλλα νομιζω οτι εχει γινει καποια πουσ.τι@ απο πλευρας GeCube .:evil:

Απο την Κυριακη εστειλα e-mail στην ATI και περιμενω απαντηση .

Δημοσ.

Παιδιά έχω και εγώ την Gecube και το τελευταίο CCC, αλλά πουθενά Overdrive. Η τελευταία επιλογή είναι το VPU Recover (ούτε θέμα view είναι, το έλεγξα). Έχω την εντύπωση ότι επειδή προφανώς η κάρτα δεν υποστηρίζει overclocking, δεν βγαίνει και η αντίσοτιχη επιλογή στο Control Centre. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Δημοσ.

Και δεν υπαρχει ουτε και η επιλογη SmartGart απο οτι βλεπω απο την φοτο του φιλου andreaslfc.(Αν και δεν ξερω τι ειναι αυτο :) )

Καλα και επειδη δεν υποστηριζεται overclocking δεν πρεπει να εχει sensor , τι ειναι αυτα τα πραγματα . μας κοροιδευουν ?

Αρε ατημη GeCube .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειμαι και εγω κατοχος Gecube X1950pro AGP. Πουθενα δεν εχω δει την επιλογη Overdrive. Υποψιαζομαι οτι δεν πρεπει να εχει σενσορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...