Voodooman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Για ρίξτε του μία ματιά, καλό φαίνεται. http://www.spaceforce2.com/news2.aspx Space simulation που επιτέλους φαίνεται να ισορροπεί καλά ανάμεσα στην ευκολία και την δυσκολία. Περισσότερα σε λίγο καιρό, γιατί δεν έχει πολλή ώρα που το εγκατέστησα.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δεν μου άρεσε καθόλου... :s Που είναι οι εποχές του FreeSpace... Material Defender 1032
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Επειδή δοκίμασα το demo και δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω το joystick, για πες μια πως γίνεται, plz.
PCM Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 moy thimizei para poly to freelancer, an kai auto einai poly pio dyskolo
Voodooman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Επειδή δοκίμασα το demo και δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω το joystick, για πες μια πως γίνεται, plz. Απλά όταν επιλέξεις το προφίλ και ξεκινήσεις το παιχνίδι escape>options>στην τρίτη καρτέλα επιλέγεις keyboard and joystick. Ακόμη δεν έχω παίξει ούτε ένα λεπτό. Α ρε, τί μου έχει κάνει το νεογέννητό μου!..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Την καρτέλα την είχα διαλέξει. Δεν αναγνώρισε πουθενά όμως το joystick. Όταν λες νεογέννητο, εννοείς κανονικό παιδί ;! Αν ναι, να σου ζήσει!!
Voodooman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Την καρτέλα την είχα διαλέξει. Δεν αναγνώρισε πουθενά όμως το joystick. Όταν λες νεογέννητο, εννοείς κανονικό παιδί ;! Αν ναι, να σου ζήσει!! Περίεργο που δεν το αναγνώρισε. Έχε υπόψιν σου όμως ότι κάθε φορά που δημιουργείς νέο προφίλ, τότε αυτό πάει by default στο keyboard and mouse, οπότε θα πρέπει να το ξαναενεργοποιήσεις. Ναι, κανονικό παιδί εννοώ! Μόλις τώρα έπεσε για ύπνο...Πάω και εγώ αμέσως, να ξυπνήσω κατά τις 6, να καώ και εγώ λίγο επιτέλους ο γονιός! Σε ευχαριστώ!
FarCry Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 αμέσως, να ξυπνήσω κατά τις 6, να καώ και εγώ λίγο επιτέλους ο γονιός!Σε ευχαριστώ! telika esi oute me oikogeneia allazeis. pos tha afiseis to kapsimo? paidia ekanes oikogeneia exeis nomizo den iparxei litrosi gia sena apo to gaming
Voodooman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 telika esi oute me oikogeneia allazeis. pos tha afiseis to kapsimo? paidia ekanes oikogeneia exeis nomizo den iparxei litrosi gia sena apo to gaming Ναι έτσι φαίνεται!! Και εύχομαι το ίδιο και για εσάς όταν κάνετε οικογένεια! Αλλά πάνε πια εκείνα τα ξεγυρισμένα τρίωρα την ημέρα, τώρα καμμιά ωρίτσα και με το ζόρι...
Voodooman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Εξαιρετικό!!! Το καλύτερο του είδους από την εποχή του Independence War 2-και τα έχω παίξει όλα. Αρκετά καλύτερο και από το Freelancer, γιατί σου δίνει πάρα πολλά πράγματα να κάνεις, χωρίς όμως να καταντάει σαδιστικά αργό και αχανές σαν τα X2,X3. Είναι εύκολο στην εκμάθηση, αλλά σου ανοίγει πολλούς δρόμους που μπορείς να ακολουθήσεις. Έχει αρκετά RPG στοιχεία, πολλούς πολιτισμούς, γραφικά πολύ καλά. Σαν μειονέκτημα, τουλάχιστον τώρα στην αρχή , θα σημείωνα το ότι είναι αρκετά δύσκολο. Οι αντίπαλοι είναι απίστευτα ευκίνητοι και χρειάζεται να τους πετύχεις πάρα πολλές φορές για να τους εξοντώσεις. Κοίτα ρε στα καλά καθούμενα τί παιχνίδι μου ήρθε από το πουθενά!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Χμ...να το ξανακοιτάξω αν καταφέρω να περάσω το Joystick. Αλλά ας τελειώσουν πρώτα οι εξετάσεις...
@byZo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια, έχω πρόβλημα με το throtle... μόνο όταν έχω mouse δουλεύει. Με το joystick ούτε με τα πλήκτρα! (παίζω συνέχεια τέρμα γκάζι!)
Voodooman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Περίεργα πράγματα. Εμένα δουλεύει κανονικά το Logitech Attack 3. Και ας συμπληρώσω λίγες από τις καινοτομίες: - καταρχάς ό,τι κάνεις, σου δίνει και ανάλογα experience που καθορίζουν την εξέλιξη σου. κάνεις πολύ εμπόριο; θα γίνεις trader. Κάνεις παλλά hackings σε άλλα διαστημόπλοια; θα γίνεις hacker. -Μπορείς να κάνεις εξωρύξεις σε μετεωρίτες που βρίσκεις παντού και να κερδίσεις έτσι εύκολα πρώτες ύλες, πέρα από το εμπόριο. -Συνδυάζοντας πολλά διαφορετικά εμπορεύματα, αποκτάς μεγαλύτερες δυνατότητες. Πχ αν συνδυάσεις από 4 τεμάχια uranium και plutonium αποκτάς ισχυρότερη επίθεση. Αυτά ανακάλυψα σήμερα στο λίγο χρόνο που είχα, αύριο περισσότερα. Δεν είχα ακούσει τίποτε για το παιχνίδι, για αυτό το είχα παρήγγειλα από τον Θείο. Εχθές μπήκα στο site του παιχνιδιού και διάβασα αυτά στο FAQ του παιχνιδιού: Q: Copy protection? A: No we are not bothering with that. Who wants to buy it, that one will buy and who wants to copy that one will copy. There is no chance that we can force someone to buy our game. With copy protection we can only harm sincerely ones that properly buy our game. And if someone like game why don't buy. It only can get better sequel. Especially from us, because we are very small team in development. Όταν είδα ότι οι τύποι είναι τόσο εντάξει, αποφάσισα αμέσως να το αγοράσω. Μπήκα στο play και είδα την τιμή του: 23.49 ευρώ! To χτύπησα. Παιδιά, σε όσους αρέσει και έχουν την δυνατότητα, κάντε τον κόπο να το αγοράσετε. Στηρίξτε αυτούς που έφτιαξαν ένα τόσο καλό παιχνίδι, το πουλάνε τόσο φτηνά και έχουν τόσο ωραίες απόψεις για την πειρατία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.