thanos182 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ηθελα να ρωτησω πως μπορω να περασω java εφαρμογες οπως και παιχνιδια στο RZR K1
drillgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Συνδεσε το κινητο στο pc εχοντας επιλεξει στο κινητο τροπο συνδεση "καρτα μνημης"(ρυθμισεις->συνδεση>usb). Υστερα θα δεις το κινητο σαν flash drive στο pc. Αφου επιλεξεις απο τις επιλογες φακελων να φαινονται οι κρυφοι φακελοι καθως και οι φακελοι του συστηματος πανε στον φακελο kjava και βαλε εκει μεσα τα .jar αρχεια. Τελος απο το κινητο κανεις install το παιχνιδι/εφαρμογη τα οποια βρισκονται στο μενου των παιχνιδιων στην κατηγορια "νεα εγκατασταση"
thanos182 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 ευχαριστω πολυ!θα το δοκιμασω και 8α σου πω τα αποτελεσματα γιατι το εχω μονο 5 μερες το κινητο!
GIBSONLP Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 τι πρεπει να κανω,ας μου εξηγησει καποιος...
KnightRider Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Οταν συνδέεις το usb καλώδιο πρέπει να το βάλεις σε φάκελο που λέγεται others ή java εφαρμογές και άλλα. Αλλά το κακό είναι οτι σε εσένα δεν θα παίρνουν πολλά παιχνίδια γιατι τα παιχνίδια έχουν μεγαλύτερη έκδοση java. Εγώ που έχω sony ericsson w810i μου παίζουν όλα και ποτέ δεν μου έδειχνε να μην παίζουν τα παιχνίδια δηλαδή δεν μου γράφει σφάλμα εφαρμογής.
GIBSONLP Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 μα το θεμα ειναι οτι εμενα εχει 3 φακελους...music,videos,pictures
KnightRider Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Στην κάρτα μνήμης πρέπει να πας να τα βάλεις μόνο εκεί μπορείς. Στην μνήμη του τηλεφώνου στα motorola δεν έχει φάκελο για java εφαρμογές.
KnightRider Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μπορείς ακόμα να το κάνεις μέσω usb bluetooth.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.