Προς το περιεχόμενο

fujitsu:nai i oxi?

axinos1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια με τοσο φθηνη τιμη το εχω βαλει κι εγω στο ματι, αλλα για το συγκεκριμενο μοντελο απο οτι ρωτησα δεν εχω ακουσει ασχημα λογια οποτε λεω να το τσιμπησουμε.

Δημοσ.

εδω θα βρειτε επεκτασεις εγγυησης για ολα τα λαπτοπ,αναλογα τα μοντελα

η φουτζιτσου δινει διαφορα πακετακια

παρτε οπωσδηποτε! και ενεργοποιηστε την νομιζω εντος 1 ή 2 μηνων απο την αγορα

http://www.play247.gr/index.php?main_page=index&cPath=4_23_271&sort=3a&page=2&menu=10

Δημοσ.

εεεε!Χαλαρωστε!:evil:

Μην γραφετε ανακριβειες. Laptop στο οποιο καιγεσαι οταν πας να γραψεις δεν ειναι laptop. Απλα εχει προβλημα. Ασχετα οτι δεν το πιστευω και οτι ειναι full υπερβολη.

Σε ολα τα μηχανηματα απο την εμπειρια μου ο χρηστης κανει την διαφορα. Το καλυτερο και πιο αξιοπιστο laptop να το δωσεις σε εναν που δεν θα το σεβαστει θα στο εχει κανει βιδες σε 5 λεπτα. Οποιοδηποτε προβλημα πριν εμφανιστει θα φωναξει λιγο, αν ξερεις επεμβαινεις και σωζεις την κατασταση, αν καθεσαι και λες τι ωραια που ειναι η εγγυηση εχεις χασει το παιχνιδι.

Αν δεν ξερεις λιγα πραγματα απο desktop μηχανηματα και δεν εχεις εμπειρια απο αυτα, απλα δεν αγοραζεις laptop. Αν αγορασεις τοτε με μαθηματικη ακριβεια ετοιμασου να χρειαστεις το service αυτων (.τωρα σωθηκες!)

Δημοσ.
εσυ απ οτι βλεπω εχεις laptop fujitsu.δεν μπορεις να γραψεις επειδη καιγεσαι?εγω 1 βδομαδα ανοιχτο το εχω και μια χαρα γραφω.
:lol:

ρε παιδιά τί λέτε εγώ έχω fujitsu και σας διαβεβαιώ πως είναι το πιο σε χαμηλή θερμοκρασία laptop που έχει περάσει από το χέρι μου

Δημοσ.
εσυ απ οτι βλεπω εχεις laptop fujitsu.δεν μπορεις να γραψεις επειδη καιγεσαι?εγω 1 βδομαδα ανοιχτο το εχω και μια χαρα γραφω.

Αυτο παει σε μενα? Μαλλον γιατι εγω εχω υπογραφη με FS laptop.

Ειπα εγω οτι καιγομαι? Καμια σχεση. Ουτως ή αλλως με 7200rpm σκληρο και την ψυχτρα Zalman με τους 2 ανεμιστηρες δυσκολα ξεπερνω τους 40 βαθμους (τωρα το καλοκαιρι).

Δημοσ.

paidia exw k egw fs laptopaki to 1536 me t5600,2gb ram,x1400 k 120 sata skliro.to laptop gia na min leme vlakeies den pianei megaliteres thermokrasies apo ta alla tis agoras pou kikloforoun.alla distixws den xerw to giati einai poli pio zesta ta plastika tou fj apo twn allwn.metrisa 3 diaforetika laptop.ena ibm,ena sony vaio k to diko mou fs.peripou idies thermokrasies cpu k ta 3 stous 55-60 c full load alla enw ta alla 2 den ekaigan exwterika to diko mou fs psinetai.mallon auto ginetai epeidi to fs exei xeiroteri poiotita kataskeuis apo ta alla.auta apo mena.panta apo proswpikes empeireies.

Δημοσ.

paidia to pira kai to fortizo.to apogevma tha einai etoimos gia fortoma programmaton. den skero gia poiotita plastikon kai alla tetoia, pantos to mixanima einai mia koukla. sxedon mou rxetai na to filiso! kai etsi o acer 1693 apektise ena mikro adefaki....

Επισκέπτης
Δημοσ.
εεεε!Χαλαρωστε!:evil:

Μην γραφετε ανακριβειες. Laptop στο οποιο καιγεσαι οταν πας να γραψεις δεν ειναι laptop. Απλα εχει προβλημα. Ασχετα οτι δεν το πιστευω και οτι ειναι full υπερβολη.

Σε ολα τα μηχανηματα απο την εμπειρια μου ο χρηστης κανει την διαφορα. Το καλυτερο και πιο αξιοπιστο laptop να το δωσεις σε εναν που δεν θα το σεβαστει θα στο εχει κανει βιδες σε 5 λεπτα. Οποιοδηποτε προβλημα πριν εμφανιστει θα φωναξει λιγο, αν ξερεις επεμβαινεις και σωζεις την κατασταση, αν καθεσαι και λες τι ωραια που ειναι η εγγυηση εχεις χασει το παιχνιδι.

Αν δεν ξερεις λιγα πραγματα απο desktop μηχανηματα και δεν εχεις εμπειρια απο αυτα, απλα δεν αγοραζεις laptop. Αν αγορασεις τοτε με μαθηματικη ακριβεια ετοιμασου να χρειαστεις το service αυτων (.τωρα σωθηκες!)

ισως και μια απο τις καλλυτερες αποψεις που εχω διαβασει

+1 συμφωνω απολυτα μαζι σου ,ενα λαπτοπ ειναι αξιοπιστο αναλογα με το πως θα του συμπεριφερθει ενας χρηστης.

Δημοσ.

Αρχικό μήνυμα απο Silent Arrow

εεεε!Χαλαρωστε!

Συμφωνώ απολυτα με τον silent arrow .

Δημοσ.

re paidia nomiza oti milousame gia thermokrasies k poiotita kataskeuis twn laptop k oxi an kapoios mporei na dialisei to software pou exei mesa se 5 lepta...To hardware pws thato dialisei?tha arxisei na xtipaei to laptop sto patwma?

Δημοσ.

παντως αμα δεν ξερεις και δεις καμια μερα θερμοκρασιες 68-70 λογω καποιου ιου που τρεχει backround ολη την ωρα βγαινουν μετα μερικοι και λενε το fujitsu μου καιει.ε φυσικα θα καει αμα δεν μπορεις να διαγνωσεις αν τρεχει κατι στο laptop σου.

+1 Silent Arrow

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...