Dark_son20 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 poso ilithia einai i tipisa pou rotaei? tested perase kai den akoumpise (oxi sto pc mou fisika den vazo sapia mila edo mesa) OPERA FTW
kostelo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Σουτ με τη μια εφαγε. Δοκιμασα να κανω ενα απλο search στο google 2 φορες και τις 2 κρασαρε. Βρε ουστ.
Bourdoulas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μου αρέσει πάντως που η Apple επιμένει να βγάζει σάπια πράγματα στα Windows (βλ iTunes).
GiannisMetal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 πολλά κρασαρίσματα και πολλά bugs. κάααποτε, αν βγει μια σοβαρή και στεθερή έκδοση, ίσως τον δοκιμάσω. μέχρι τότε firefox.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 se PC xalia kai apo emena mexri stigmis, alloste gi' auto einai beta. bika se arketa site kai ola edeixnan xalia. p.x. sto http://www.adobe.com pou entaxei den einai kai kana moufa site. esteila bug reports opou borousa. kante kai eseis to idio na ta doun kai na ta ftiaxoun
alkisg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δεν μπόρεσα να το κατεβάσω με firefox και το κατέβασα τελικά με τον ΙΕ. Ελπίζω να μην είναι τόσο buggy όσο η σελίδα τους!
GiannisMetal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 μιλάμε για το πιο buggy και crashing πρόγραμμα που έχω δοκιμάσει. θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμα, και θα έπρεπε να είναι alpha. άλλο ένα προϊόν της apple σε windows που "δεν κάνει"?(βλέπε itunes) θα δούμε. πάντως, αν δεν έχετε όρεξη να σας σπάσουν τα νεύρα απο τα crashes και τα bugs, μην το βάλετε.
e-tic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 θέλει πολλή δουλειά ακόμα. εώς τότε, να είναι καλά η φλεγόμενη αλεπού!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 μιλάμε για το πιο buggy και crashing πρόγραμμα που έχω δοκιμάσει.θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμα, και θα έπρεπε να είναι alpha. άλλο ένα προϊόν της apple σε windows που "δεν κάνει"?(βλέπε itunes) θα δούμε. πάντως, αν δεν έχετε όρεξη να σας σπάσουν τα νεύρα απο τα crashes και τα bugs, μην το βάλετε. Το itunes είναι κορυφή! Τι πρόβλημα έχει?
FarCry Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μου αρέσει πάντως που η Apple επιμένει να βγάζει σάπια πράγματα στα Windows (βλ iTunes). gia ti itunes de ksero. toulaxiston to quicktime douleuei apsoga . an kai protimo to alternative
GiannisMetal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Το itunes είναι κορυφή! Τι πρόβλημα έχει? εεε, νταξ, απλά το θεωρώ άχρηστο, υπάρχον πολύ καλύτερα προγράμματα για αυτή τη δουλειά(πχ windows media player). εκτός αν έχεις i-pod.
doucaniggia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ....Περίργο... Μόλις τον έβαλα Δεν κρασάρει, πάει ταχύτατα αλλά έχει ένα μικρό προβληματάκι.... Τα γράφει όλα αλαμπουρνέζικα....παντού από τα address bar μέχρι τα μενού και το search sto google.... για την ακρίβεια τα αλαμπουρνέζικα είναι πιο κατανοητή γλώσσα από αυτό που βλέπω.... α σε ελληνικά XP το βαλα.... έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? μπορεί κάποιος να μου πει που είναι οι ρυθμίσεις γλώσσας (πρώτο κουμπάκι τρίτη επιλογή κτλ. γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα!!)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 εεε, νταξ, απλά το θεωρώ άχρηστο, υπάρχον πολύ καλύτερα προγράμματα για αυτή τη δουλειά(πχ windows media player).εκτός αν έχεις i-pod. Δικαιολογημένος μιας και δεν έχεις ipod!
androu Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 εμένα δεν μου έδειχνε τους τίτλους των ειδήσεων.. αρα άκυρο φεύγει με την μία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.