Προς το περιεχόμενο

Safari για Windows από την Apple!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως έβγαλαν και νέο update που διορθώνει λέει αρκετά προβλήματα στην έκδοση για windows. Θα το δοκιμάσω πάλι αύριο στο γραφείο γιατί σπίτι υπάρχουν μόνο mac και ubuntu. :mrgreen:

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Μόνο σε μένα δούλευε κανονικότατα;

Όχι ότι θα το κρατήσω βέβαια.

Τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάζονται σε εγκαταστάσεις με winXP. Με τα vista τα πάει καλύτερα.

Δημοσ.
Τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάζονται σε εγκαταστάσεις με winXP. Με τα vista τα πάει καλύτερα.

ΧΡ έχω και εγώ. Καλά δεν θα σκάσω κιόλας που δουλεύει σε μένα :mrgreen:

Δημοσ.
Πάντως έβγαλαν και νέο update που διορθώνει λέει αρκετά προβλήματα στην έκδοση για windows. Θα το δοκιμάσω πάλι αύριο στο γραφείο γιατί σπίτι υπάρχουν μόνο mac και ubuntu. :mrgreen:

Ποτε βγηκε το update?Πρεπει να το ξανακατεβασω ολο?

Επισκέπτης
Δημοσ.

ego exo vista sto PC pou exo kai deixnei ta perissotera sites psiloxalia....

• Super Moderators
Δημοσ.
Re seis min kanete blakeis me beta programmata.EKtos an exete orexh gia formats:D:D

Ε οχι και format επειδή θα δοκιμάσεις κάτι beta! Μην είμαστε υπερβολικοί! :mrgreen:

Δημοσ.
Re seis min kanete blakeis me beta programmata.EKtos an exete orexh gia formats:D:D

δίκιο έχεις!

ψήθηκα να δοκιμάσω τη νέα έκδοση, αλλά το θέλω το pc!

αν είναι θα δοκιμάσω σε κάνα net cafe...

• Super Moderators
Δημοσ.
δίκιο έχεις!

ψήθηκα να δοκιμάσω τη νέα έκδοση, αλλά το θέλω το pc!

αν είναι θα δοκιμάσω σε κάνα net cafe...

Μη φοβάσαι βρε δεν θα ανατιναχτεί! :P

Δημοσ.
Ε οχι και format επειδή θα δοκιμάσεις κάτι beta! Μην είμαστε υπερβολικοί! :mrgreen:

Ναι μωρέ. Τι format; Ένας browser είναι δεν είναι και τίποτα φοβερό.

@ bildanos: ακόμα δουλεύει το safari. ανησυχώ για τον χαρακτήρα του μηχανήματος μου. :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι μωρέ. Τι format; Ένας browser είναι δεν είναι και τίποτα φοβερό.

@ bildanos: ακόμα δουλεύει το safari. ανησυχώ για τον χαρακτήρα του μηχανήματος μου. :mrgreen:

Εγώ πάντως δεν κατάφερα να βγάλω άκρη με το Pc εδώ στη δουλειά που έχει XP! Το setup ολοκληρώνεται κανονικά αλλά μετά αφού ανοίξει ο safari δεν εμφανίζεται κανένα μενού ή εικονίδιο στο πάνω μέρος! Προφανώς κάτι θα συμβαίνει με το υπόλοιπο software του μηχανήματος! :???:

Άσχετο: Έβγαλαν έκδοση για windows αλλά δεν βγάζουν και μία για linux Που φαντάζομαι θα τους ήταν πιο έυκολο??? :P

Δημοσ.

Άμα είναι τέτοιας ποιότητας beta, τίποτα δεν αποκλείεται. :-P

Το εγκατέστησα στο κύριο πισί, αλλά παρακολούθησα την εγκατάσταση με εποπτικό πρόγραμμα (Total Uninstall). Διότι βέβαια τα QuickTime και iTunes με έχουν μάθει να ΜΗΝ εμπιστεύομαι την Apple...

Δεν θυμάμαι να μου έχει κάνει άλλο πρόγραμμα τόσο κακή εντύπωση. Πέρα απʼ όσα έχουν ήδη αναφερθεί (o random τα συνοψίζει ωραία στο ποστ που έκανε πιο πάνω) με ενόχλησαν περισσότερο δύο:

1. Το χειρότερο sub-pixel rendering που έχουν δει ποτέ τα μάτια μου. Η Apple έχει προφανώς κάποιο λόγο που κάνει τα δικά της και δεν χρησιμοποιεί το ClearType των Win, αλλά αυτό το πράμα δεν βλέπεται!

2. Non-native GUI. Τέτοιο πράμα δεν έχω ξαναδεί. Αλλού γιʼ αλλού! Και το βρίσκω και προσβλητικό. Της Apple θα της άρεσε να πηγαίνει ο καθένας και να φτιάχνει όπως του κατεβαίνει τα GUI για το OS X; Αυτή γιατί κάνει το ίδιο πράγμα όταν φτιάχνει προγράμματα για Win;

Για τα άλλα χάλια (συνεχή κρασαρίσματα, δεν μπορεί να απεικονίσει σωστά ούτε την πιο απλή σελίδα με σκέτη html) το ότι είναι beta δεν με πείθει ως δικαιολογία. Τον Firefox, ας πούμε, τον χρησιμοποιώ από το 2002 και σε beta και σε alpha και σε pre-alpha. Τέτοια συμφορά δεν έχω δει ούτε σε pre-alpha... Μπορούν οι μοζιλλαίοι και δεν μπορεί κοτζάμ Apple;

Γενικά, γράφονται και λέγονται διάφορα για τους λόγους για τους οποίους η Apple θέλει Safari στα Win (π.χ., για το development για το iPhone). Φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι πολύ σοβαροί οι λόγοι, αλλιώς πάει τσάμπα τόση αυτοδυσφήμιση και ρεζίλεμα...

Το άλλο που λέει η Apple στη σελίδα:

The worldʼs best browser.

Δεν ξέρω από πού το ʼβγαλαν...

Ακόμα και αν περιοριστούμε στην πλατφόρμα του OS X, και ακόμα κι αν αφήσουμε στην άκρη τα cross-platform Fx και Όπερα, υπάρχουν κι άλλα προγράμματα που πολλοί τα προτιμούν: Camino (ίδια μηχανή με Fx) και Omniweb (εμπορικό)...

Τέλος πάντων...

Πρώτες εντυπώσεις από το Ars Technica:

http://arstechnica.com/news.ars/post/20070612-afirst-look-safari-3-on-windows.html

• Super Moderators
Δημοσ.
Διότι βέβαια τα QuickTime και iTunes με έχουν μάθει να ΜΗΝ εμπιστεύομαι την Apple...

Όλα είναι σχετικά βέβαια! Προσωπικά ας πούμε, δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς το itunes (προφανώς γιατί έχω Ipod)!

Τώρα σχετικά με την έκδοση του safari για mac έχω να πω πως δουλεύει πραγματικά αξιόπιστα και γρήγορα (κάτι που δεν κάνει η αντίστοιχη έκδοση του firefox για mac).

Στα Windows βέβαια και στο linux δεν υπάρχει περίπτωση (για την ώρα) να αλλάξω τον firefox! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...