k_w_t Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Οταν λες σε ξεσυνδεει απο το INTERNET το modem εννοεις οτι εχεις usb modem? Αν ναι βαλε ενα router να ξεστραβωθει η γραμμη σου και να ερθει στα ισα της!!
ThanasisAR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Graphistas δεν μας έχεις πει τι modem και router έβαλες και πως τα συνέδεσες. Δεν πιστεύω να έχεις συνδέσει και usb και ethernet. Σίγουρα οι γραμμές της Ν.Σμύρνης δεν είναι από τις καθαρότερες αλλά το δικό σου πρόβλημα αφορά hardware, το Crypto F200 και το US robotics που δίνει η Forthnet δεν ειναι και τα πιο αξιόπιστα ή όπως σωστά λέει ο random τις ρυθμίσεις σου.
isaias1983 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Koitaxe exonixistika an to provlima vrisketai sto software sou k an den ginei tipota apla pare ton ote k dilwse vlavi.k min kathistereis.pare til giati den sto ftiaxnoun k stin mia mera....
Graphistas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Παιδιά πήρα τον ote αφησα ενα τηλεφωνο και με πήραν σημερα!Μου είπαν πως η γραμμή μου είναι οκ!Δε βρήσκω ακρη!Το f200 το έστειλα πίσω γιατι είχε πρόβλημα.Τώρα περιμένω να δώ τι θα μου στείλουν...Τώρα χρησιμοποιώ ενα sagem που εδινε η οτενετ...πριν 2 μηνεσ ειχα οτενετ 768 και ολα οκ!Αλλα ακόμα με πεταει οταν ανοιγω p2p προγραμματα.Με την οτενετ ολα ηταν μια χαρα...
ThanasisAR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Αυτό το Sagem είναι usb? Αν είναι , όταν ανοίγεις το p2p εξακολουθεί να υπάρχει επικοινωνία modem και pc? Δοκίμασες να συνδέσεις το router με καλώδιο ethernet?
Graphistas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 To sagem fast 800 ειναι usb modem...οταν ανοιγω p2p προγραμμα πχ azureus... υπάρχει επικοινςνια με το μοντεμ.Μετά απο κάποια στιγμή με πεταει απο το ιντερνετ...
ThanasisAR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δοκίμασε με κάποιο άλλο router συνδέοντάς το με καλώδιο ethernet.
Graphistas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Λοιπόν μετα απο πολλα...δοκίμασα τα πάντα...μεχρι που χρησιμοποιησα το bitcomet και ολα οκ...azureus ,limewire kai soulseek me petane απο το ιντερνετ...το μοντεμ λογικα δεν εχει προβλημα...καμια αλλη λυση?
sisareg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Καταρχήν κάνε μια αναβάθμιση στους drivers!!! Η forthnet έβγαλε κάτι update για διάφορα modem τ οποία είχαν πρόβλημα με disconnect!!! Είχα περάσει κάτι update σε μερικά modem και δούλευαν μετά ρολόι!!!! Υ.Γ. επίσης κοίτα να βάζεις πόρτα πάνω από 1024 αν και δεν είναι αυτό ο λόγος που έχεις disconnect
redlemon.gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Παιδιά πήρα τον ote αφησα ενα τηλεφωνο και με πήραν σημερα!Μου είπαν πως η γραμμή μου είναι οκ!Δε βρήσκω ακρη!Το f200 το έστειλα πίσω γιατι είχε πρόβλημα.Τώρα περιμένω να δώ τι θα μου στείλουν...Τώρα χρησιμοποιώ ενα sagem που εδινε η οτενετ...πριν 2 μηνεσ ειχα οτενετ 768 και ολα οκ!Αλλα ακόμα με πεταει οταν ανοιγω p2p προγραμματα.Με την οτενετ ολα ηταν μια χαρα... Βάλε άνθρωπε μου Full LLU απο Φορθνετ (Τελλάς δεν σου προτείνω γιατί αυτό έχω και μας έχει ταράξει στα προβλήματα) να δείς άσπρη μέρα και πέτα τον ΟΤΕ απο το παράθυρο, αρκετό αίμα έχει ρουφήξει τόσα χρόνια απο τους χρήστες ιντερνετ, όχι μονο με τα adsl, αλλά και πρίν με τα ΕΠΑΚ και τις άλλες μαιμουδιές....
Graphistas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Βάλε άνθρωπε μου Full LLU απο Φορθνετ (Τελλάς δεν σου προτείνω γιατί αυτό έχω και μας έχει ταράξει στα προβλήματα)να δείς άσπρη μέρα και πέτα τον ΟΤΕ απο το παράθυρο, αρκετό αίμα έχει ρουφήξει τόσα χρόνια απο τους χρήστες ιντερνετ, όχι μονο με τα adsl, αλλά και πρίν με τα ΕΠΑΚ και τις άλλες μαιμουδιές.... Eγω εχω βάλει full llu γιατι η περιοχη μου Ν.Σμύρνη καλύπτεται εδω και ενα μήνα απο το δυκτιο της forthnet!Aytoi με εχουν συνδεσει μέσο ΟΤΕ!εχω πάρει χιλια τηλεφωνα και εδω και 15 μέρες μου λενε αηδιες!Δε ξερω τι να κανω...Μπαίνω στο 1 ενω κανονικά θα επρεπε στα 10/...συν οτι θα πληρώσω και πάγιο ΟΤΕ! Εχω στειλει 3 Ε-ΜΑΙΛ και απαντηση δε πηρα...Πηρα και τηλέφωνα και μου ελεγαν μπουρδες του στυλ...-Οταν ειχατε κανει την αιτηση δεν υπηρχε καλυψη...και λέω ναι αλλα τωρα που με συνδεσατε υπαρχει καλυψη!και θα το κοιταξουν μου ειπαν...εχω βαρεθει ....
PepeLePew Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Στάματα τα τηλέφωνα και πήγαινε από εκει να τους δείξεις το λουκάνικο όπως λένε στο χωριό μου....:lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.