Προς το περιεχόμενο

Kαλλιτεχνικές ανησυχίες των Insomniaks.

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτηκα να ανοίξω ένα θέμα, για να ποστάρει ο καθένας οποιαδήποτε δικιά του καλλιτεχνική δημιουργία. Απο ποίηση, συγγραφή, μουσική (αν έχει ηχογραφήσει κάποια sample π.χ και θέλει να το ανεβάσει κάπου να το ακούσουμε), μέχρι και φωτογραφία ή και ζωγραφική (θέληση να υπάρχει και ο τρόπος θα βρεθεί). Τι λέτε?

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μου αρέσει. μην ποστάρετε τίποτα πρόστυχα όμως, στείλτε τα μου σε πμ.

εχω μια γυμνη ασπρομαυρη.την θες pm?

Δημοσ.

Παιδιά, ανήκω σε μια θεατρική ομάδα, ανεβάζουμε παράσταση τώρα την Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στο Booze Cooperativa με κείμενα- σκηνοθεσία ενός φίλου- συμφοιτητή μου.

Το όνομα της παράστασης: "Ο Χαρτογράφος Adorn Falter Ανοίγει το Παράθυρο"

Η ομάδα μας λέγεται A.Z.E.R.T. αποτελείται κυρίως από φοιτητές Θεατρολογίας (όπως και από Καλών Τεχνών, Πάντειο κ.α.).

Θα χαρώ απεριόριστα αν μου πει κάποιος από εδώ μέσα ότι ήρθε και το είδε!

14-17 Ιούνη

Μαγαζί: Booze Cooperativa (δεύτερος όροφος), Κολοκοτρώνη 57, κοντά στο Μοναστηράκι/ Ψυρρή (όπως πάει για Σταδίου).

Ώρα: 22:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Σας περιμένουμε guys.

Δημοσ.
αφου θα την ανεβαζεται σε στεκι μου θα ερθω να σας δω.

Πολύ χαίρομαι που το διαβάζω. Η παράσταση είναι μοντέρνου ύφους και διαρκεί κάτι λιγότερο από μία ώρα. Θέλω να ελπίζω πως δε μετανιώσεις για την ώρα αυτή που θα αφιερώσεις.

Δημοσ.

οταν λες οτι συμμετεχουν και φοιτητες της καλων τεχνων,εννοεις απο την θεατρικη ομαδα της καλων τεχνων ε?εχεις καμια σχεση με την συγκεκριμενη σχολη?

Δημοσ.

Το αβαταρ μου ειναι η δικια μου φωτογραφια επεξεργασμενη στο photoshop.

Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα ηταν η πρωτη φωτογραφια με την φηφιακη DSLR και ταυτοχρονα η πρωτη αποπειρα μου στο photoshop :mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Eγώ περνάω την ώρα μου με ακουαρέλες.

Μετά με origami, μετά με ψάρεμα, μετά με ιστοσελίδες, μετά με....

(μάλλον δεν ξέρω ούτε ο ίδιος τι θέλω)

4.jpg

12.jpg

1.jpg

22.jpg

25.jpg

27.jpg

Δημοσ.

Το ταλέντο στη ζωγραφική είναι κάτι που πάντα ζήλευα... Πραγματική ζήλια... Έλα ντε που δεν μαθένεται...

Aigeas μπράβο. Πολύ καλός!

Δημοσ.

Πολύ ωραίο θέμα Sellers! happy2.gif

Aigeas, πολύ όμορφες οι δουλειές σου! Μπράβο! happy2.gif

Btw, το πλέξιμο μετράει; tongue.gif

Επισκέπτης
Δημοσ.
Το ταλέντο στη ζωγραφική είναι κάτι που πάντα ζήλευα... Πραγματική ζήλια... Έλα ντε που δεν μαθένεται...

Aigeas μπράβο. Πολύ καλός!

Xρειάζεται κάποιο ταλέντο αν θες να το κάνεις επαγγελματικά, αλλά είναι και θέμα εξάσκησης. Επίσης το κυριότερο και το πιο δύσκολο τουλάχιστον στην περίπτωσή μου, είναι ότι χρειάζεται ψυχική γαλήνη πράγμα που μου λείπει τις περισσότερες ώρες, γι' αυτό παρότι είχα μια κλίση από μικρός ουδέποτε σκέφτηκα να την αξιοποιήσω κάπως. Μπορεί να πιάσω τώρα το στυλό και να μην βγαίνει απολύτως τίποτα, ή να προσπαθήσω ακόμη και να αντιγράψω κάτι και να μην μπορώ να κάνω ούτε κύκλους.

Θα μου ήταν αδύνατο δηλαδή να φτιάξω κάτι με το ζόρι ακόμη κι αν μου απέφερε μεγάλα έσοδα, γεγονός βέβαια που δεν προβληματίζει τους επαγγελματίες ζωγράφους, αυτοί ζωγραφίζουν έστω και με κακή διάθεση αν πληρωθούν.

Και αυτό είναι μεγάλη κατάρα φίλε, πηγή δυστυχίας. Να ξέρεις τι σ' αρέσει να κάνεις, να έχεις κάποια κλίση, αλλά να μην μπορείς.

Επισκέπτης
Δημοσ.
λοιπόν. βάφω καθρέφτη. χρώματα για βιτρό. πείτε κανένα χιντ.

Υπάρχουν τα διάφανα χρώματα και τα συμπαγή. Ο συνδιασμός και των δύο συνήθως έχει ωραία αποτελέσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...