Cristina Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Και αυτό είναι μεγάλη κατάρα φίλε, πηγή δυστυχίας. Να ξέρεις τι σ' αρέσει να κάνεις, να έχεις κάποια κλίση, αλλά να μην μπορείς. Όπως ακριβώς τα λες! Από μικρό παιδί ζωγράφιζα και ξαφνικά, χωρίς να μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί, εδώ και αρκετά χρόνια δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Δεν μου βγαίνει όπως πριν. Για την ακρίβεια δεν μου βγαίνει καν... Τα πρώτα χρόνια με πλήγωνε πολύ που δεν μπορούσα πια να εκφραστώ όπως είχα μάθει... Μετά το αποδέχτηκα κάπως και προσπαθώ να μη το σκέφτομαι γιατί με πιάνει το παράπονο. Ειδικά όταν περνάω από το deviantart.com... Αν και δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, το αγαπώ πολύ:
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Έχεις κι εσύ την ρίζα του δαιμονισμένου Χριστίνα, αυτό είναι εμφανές. Πάντως μια καλή λύση είναι να εκμεταλευτείς τις εποχές: είναι ορισμένες μέρες του χρόνου πολλές μαζεμένες που βγαίνει αυθόρμητα "το χέρι", αρκεί βέβαια να το περιμένεις με τα πινέλα σε ετοιμότητα, γιατί άμα περιμένεις εκείνη την ώρα να αγοράσεις χρώματα, χεσ' τα. Εγώ πάντως έτσι λειτουργώ. @Διάολε Η καλύτερη πρακτική εκμάθησης για τα βιτρό είναι να πλακωθείς σε πολλά μπουκάλια. Εκτός ότι τα μπουκάλια βαμένα είναι χρήσιμα ως διακοσμητικά ή ως δοχεία, μπορείς να δεις την συμπεριφορά του χρώματος πριν αρχίσεις να καταστρέφεις καθρέπτες και τζάμια. Πρώτα θα πρέπει να τα περνάς ολόκληρα με ένα υπόστρωμα μπογιάς το οποίο να αφήνεις 1-2 μέρες να στεγνώσει εντελώς. Ένα καλό hint σ' αυτήν την περίπτωση είναι να τα βάφεις από μέσα, δηλαδή να βάζεις χρώμα και να τα ταρακουνάς. Αν τα βάψεις με αυτόν τον τρόπο τότε θα δεις ότι αν αρχίσεις να τα ζωγραφίζεις κανονικά τα σχέδιά σου, το χρώμα επάνω στο μπουκάλι θα αποκτά κάποιες σκιές ανάμεσα από το γυαλί και το υπόστρωμα και αυτό δημιουργεί ωραίο -τρισδιάστατο- αποτέλεσμα (προσφέρεται για μπουκάλια από χοντρό γυαλί). Για ζωγραφική σε μπουκάλια νομίζω μπορείς να μάθεις πολλές πληροφορίες εύκολα ή ακόμα και να πάρεις μια ιδέα για σχέδια.
Panahs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 οταν λες οτι συμμετεχουν και φοιτητες της καλων τεχνων,εννοεις απο την θεατρικη ομαδα της καλων τεχνων ε?εχεις καμια σχεση με την συγκεκριμενη σχολη? Όχι, δεν είναι από τη θεατρική ομάδα καλών τεχνών. Απλά είναι δύο παιδιά που μας βοηθάνε σε κάποια πράγματα.
Sellers Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Καλά η ζωγραφική πάντα μου την έδινε στα νεύρα. Έχω φτάσει 20 χρονών ζώο και ακόμα το ανθρωπάκι όπως το κάνει ο βαφτισιμιός μου το κάνω. Καλά Aigeas τα δικά σου μαμούν και δέρνουν. Είχα αρχίσει να βλέπω τον τυπά στην Ετ 3 μπας και γίνει τίποτα, αλλά αυτός έκλανε πάνω στα χρώματα και έφτιαχνε δέντρο. Εγώ πάλι μια μέρα να κάτσω να παιδευτώ τπτ δεν θα φτιάξω. Anyway να ανεβάσει κανείς ακόμα τπτ να μου φύγει το κόμπλεξ και μετά θα ανεβάσω κι εγώ τα δικά μου (που είναι και ο λόγος δημιουργία του θέματος).
Harkon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ναι πολύ ωραία του Aigeas εοεοοεοεεο ρε Σελς μόνο 20 είσαι ωρέ; για μεγαλύτερο σε έκανα αλήθεια! δες το δικό μου και .. θα σου φύγει με την μία!
Harkon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ΟΥΣΤ !!!! εσύ τα κάνεις καλύτερα;;;; για να δω το δικό σου Σάλυγκαρ μαχητή ! :P
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 μαχητή δεν εχω εδώ (ασε που θα τρομάξεις απο την αληθοφάνεια του... μπουχαχαχα) παρτε μια φρουφρουδίστικη προσπάθεια!! (σόου μέρσυ πλιζ...)
1980 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 εγω ειμαι εντελως ατεχνος. ουτε ευθεια γραμμη δεν μπορω να τραβηξω....
Freddie Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Γύρω απο μουσική έχουμε την τρέλα εμείς. Στις 22 Ιουνίου παίζουμε σε ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ στο Τριανόν. Θα ανεβάσουμε μια μικρού μήκους ταινία και θα παίξουμε ζωντανά. Μοre info @ http://www.myspace.com/tripwiregr
Freakster Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Σκαναρισμενα τα εχετε ή απο φωτο; Να ανεβασω κανενα απο τα σκιτσακια μου να σας αφήσω αφωνους; :? Κριμα που δεν εχω πλεον χρονο - οχι για ζωγραφιες - αλλα ουτε για υπνο
wizzy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Όταν ήμουν νέος και είχα χρόνο για πολλά πράγματα, είχα φτιάξει ένα συγκρότημα με κάτι φίλους και μια κοπέλα στα φωνητικά. Έπαιζα τύμπανα στο group, κάναμε αρκετές συναυλίες σε Αγία Παρασκευή και γειτονικά προάστεια και προλάβαμε να ηχογραφήσουμε και 6 κομμάτια σε ένα CD, στίχοι-μουσική δικά μας!!! Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορώ να τα ανεβάσω κάπου να τα ακούσει. Edit: Λοιπόν, αφού υπήρξε ένα πρώτο ενδιαφέρον (Christina rulez λέμεεεεεεεεεεε) θα τα ανεβάσω σε ένα .rar και θα ανεβάσω το link σε νέο post μέσα στο Σ/Κ το αργότερο. Να διευκρινήσω ότι το ύφος μας χαρακτηρίστηκε ως indie/60's/alternative rock (????), χαρακτηρισμός από τον οποία δεν έβγαλα καμία απολύτως άκρη, οπότε ενημερώνω τους πιθανούς ακροατές ότι περιμένουν να ακούσουν μελωδικό hard rock.
myminimusic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Αυριο δειχνω την διπλωματικη μου εργασια,ζωγραφικη.Στην Καλων Τεχνων στην Πειραιως.Ευχηθειτε μου καλη επιτυχιααααααα!
Cristina Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Έχεις κι εσύ την ρίζα του δαιμονισμένου Χριστίνα, αυτό είναι εμφανές. Πάντως μια καλή λύση είναι να εκμεταλευτείς τις εποχές: είναι ορισμένες μέρες του χρόνου πολλές μαζεμένες που βγαίνει αυθόρμητα "το χέρι", αρκεί βέβαια να το περιμένεις με τα πινέλα σε ετοιμότητα, γιατί άμα περιμένεις εκείνη την ώρα να αγοράσεις χρώματα, χεσ' τα. Εγώ πάντως έτσι λειτουργώ. Την είχα. Τώρα κάπου κρύφτηκε, αλλά δεν χάνω την ελπίδα... Όντως κατά διαστήματα ξυπνά αυτή η δημουργικότητα με διάφορους τρόπους. Αυτό το διάστημα πλέκω... Θέλω να φτιάξω έναν αυτοσχέδιο αργαλειό, αλλά δεν έχω κατάλληλα εργαλεία στο σπίτι και μάλλον θα αγκαρέψω τον πατέρα μου. Για μένα, σημασία έχει να δημιουργείς. Ο τρόπος και το μέσο είναι δευτερεύοντα. μαχητή δεν εχω εδώ (ασε που θα τρομάξεις απο την αληθοφάνεια του... μπουχαχαχα) παρτε μια φρουφρουδίστικη προσπάθεια!! (σόου μέρσυ πλιζ...) Φρου-Φρου, είναι τέλειο αυτό! Τρομερά χρώματα! Πολύ μου άρεσε! Σκαναρισμενα τα εχετε ή απο φωτο; Να ανεβασω κανενα απο τα σκιτσακια μου να σας αφήσω αφωνους; :? Το δικό μου είναι σκαναρισμένο. Από τα λίγα που χωρούσαν στο scanner... wizzy, ακόοοοομαααα;;; Πού είναι να ακούσουμε; Αυριο δειχνω την διπλωματικη μου εργασια,ζωγραφικη.Στην Καλων Τεχνων στην Πειραιως.Ευχηθειτε μου καλη επιτυχιααααααα! Φυσικά και θα σου ευχηθούμε! Καλή επιτυχία!
Freddie Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Αυριο δειχνω την διπλωματικη μου εργασια,ζωγραφικη.Στην Καλων Τεχνων στην Πειραιως.Ευχηθειτε μου καλη επιτυχιααααααα! Kαλη επιτυχία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.