SGP Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Τραβάω raw, όλες τις φωτό τις περνάω από το Lightroom για κανά κροπάρισμα, έλεγχο του saturation, contrast και φωτεινότητα. Αν εννοείς για αφαίρεση θορύβου καθαρά, υπάρχουν δύο είδη θορύβου, το chroma noise και το Luminance noise, οι παραπάνω έχουν ένα ελαφρύ πέρασμα chroma noise reduction (έχω σιατηρήσει το default setting του lightroom, το οποίο είναι πολύ καλό και εύχρηστο btw).
Lucifer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Το noise reduction είναι το ίδιο αποτελεσματικό σε φορμάτ διάφορο του raw, όπως tiff και jpg;
SGP Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 γενικά σε raw θεωρείται πιο αποτελεσματικό από jpeg (το jpeg είναι απωλεστικό, κάθε αλλαγή επιρεάζει την ποιότητα του αρχείου), πρέπει να πω το luminance noise reduction το απεχθάνομαι, μειώνει απίστευτα πολύ τις λεπτομέρειες...
AGGELOS1974 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ΓΙΑ ΣΕΝΑ-ΑΝΟΙΞΗ Σαγαπώ σου ψυθυρίζω και ας μην είσαι εδώ σε ένα θαύμα μόνο ελπίζω έστω λίγο για να σε δω Η καμπάνα μελωδικά χτυπάει το πρωί της Κυριακής μήνυμα Ανάστασης σκορπίζει μήνυμα ανοιξιάτικης αυγής Το ανοιξιάτικο το αεράκι μου χαιδεύει τα μαλλιά όπως τότε το αγγιγμά σου στο μαγουλό μου απαλά Τα πουλάκια κελαηδάνε και μου παίρνουν το μυαλό σαν να ακούω την φωνή σου γλυκά να μου λέει σε αγαπώ Τα λουλούδια ανθισμένα ευωδιάζουν την ζωή στέλνω τριαντάφυλλα σε σένα από του σπιτιού μου την αυλη Ο ζωοδότης ήλιος λάμπει ψηλά στον ουρανό και της θάλλασας το κύμα τραγουδά και κείνο σε αγαπώ...
Sellers Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ηeiligenstadter Τestament - Part 3: Blank spaces Ένα τραγούδι που είχα γράψει πριν καιρό. Instrumental. Περιμένω απόψεις εννοείται. Και αν σας αρέσει θα ανεβάσω και τα υπόλοιπα parts...
porco_rosso21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ηeiligenstadter Τestament - Part 3: Blank spaces Ένα τραγούδι που είχα γράψει πριν καιρό. Instrumental. Περιμένω απόψεις εννοείται. Και αν σας αρέσει θα ανεβάσω και τα υπόλοιπα parts... SELLERS,πλαααακαααα κανεις????ΠΟΟΟΣΟΟ Γ@@ΜΗΣΕ????εννοειτε ανεβασε κ τα αλλα parts,ή αν οχι,να μου τα στειλεις pm,ηταν πααραα πολυ καλο!!!congrats by me!!!!:-D:-D:-D:-D
Fidelio Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ωραίο !!! μου εφερε στο νου κάτι σαν progressive, Porcupine & blackfield κατάσταση.
SGP Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 πολύ καλό ήταν Sellers, θα μου άρεσε να το ακούσω με "σωστό" συγκρότημα εγώ προσπαθώ κυρίως στο δρόμο πλέον... αν και την τελευταία εβδομάδα είμαι σπίτι με κάκωση στον αστράγαλο, νάρθηκα και πατερίτσες...
AGGELOS1974 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Σε είδα στο όνειρό μου πριγκίπισσά μου , χθες βράδυ ήρθες να με επισκεφτείς να διώξεις το σκοτάδι Ξύπνησα το πρωί με μία ανεξήγητη , χαρά μες στην ψυχή αναρωτήθηκα που οφειλόταν και κατάλαβα πως ήσουνα εσύ Ήσουνα όπως πάντα , όμορφη γλυκιά και τρυφερή είχες κατάξανθα μαλλιά και έλαμπες πολύ Είχες εκέινο το χαμόγελο που σου δίνει αγγελική μορφή και εκείνη την μελωδική φωνή που σε κάνει ξεχωριστή πολύ Μου κράτησες τα χέρια με τα βελούδινα τα δικά σου με κοίταξες στα μάτια με τα μεγάλα τα εκφραστικά σου Άφησες ένα δάκρυ να κυλήσει στο μάγουλό σου μου είπες ''Σε αγαπώ πολύ'' και πως θαμαι για πάντα ο Αγγελός σου Χάθηκα στην αγκαλιά σου την ζεστή,την τρυφερή και ένιωσα για ακόμα μια φορά ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.