poscaman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 οι μονες καλλιτεχνικες μου ανησυχιες που μπορειτε να δειτε (γιατι ας πουμε παιζω φλαουτο,αλλα δεν υπαρχει κατι ηχογραφημενο...)ειναι οι φωτογραφιες μου.. ασχολουμαι με την ψηφιακη φωτογραφια και το photoshop περιπου 2 χρονια...τα αποτελεσματα (οχι ολα) στο photoalbum της υπογραφης μου
myminimusic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Αν και νεουδι μου συμπεριφερεστε καλα ,ευχαριστω :mrgreen: Περαστε κιολας να μας δειτε,δεν ειμαστε ολοι οι καλλιτεχνες τρελοι οπως λενε
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Για μένα, σημασία έχει να δημιουργείς. Ο τρόπος και το μέσο είναι δευτερεύοντα. Φρου-Φρου, είναι τέλειο αυτό! Τρομερά χρώματα! Πολύ μου άρεσε! Χριστινα αν δεις μοιάζουν τα δικά μας !!!! ιχιιχχιιχιχιχ (έμενα ειναι με μαρκαδόρους πάντως ... )
Cristina Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Χριστινα αν δεις μοιάζουν τα δικά μας !!!! ιχιιχχιιχιχιχ (έμενα ειναι με μαρκαδόρους πάντως ... ) Tόσο που στην αρχή, για κλάσματα του δευτερολέπτου, νόμιζα πως είχες κάνει quote το post μου...
kostasSTi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι δεν έχω καμία καλλιτεχνική ανησυχία. Τραγουδάω που και που για τον εαυτό μου κανένα soldier of fortune και τέλος. Από ποίηση, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι κάτι σαν το γνωστό "Θα σι πάρου ένα βράδ, θα σι πάου στου λιβάδ, θα σι ρίξου στα χουρτάρια (εδώ σταματάει το ποίημα - λογοκρισία mode - on)"...
Sellers Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Λοιπόν... Ένα απο τα ορχηστρικά τραγουδάκια που έχω γράψει. Είναι καθαρα ερασιτεχνική προσπάθεια και τα όργανα είναι MIDI απλά όταν το τελείωσα το μετέτρεψα σε Mp3. Την κατανόηση σας... (και τα σχόλια σας, καλά η κακά) . Δεν του έχω δώσει όνομα. Ας το πούμε Το Βαλς...
Freakster Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Λοιπόν... Ένα απο τα ορχηστρικά τραγουδάκια που έχω γράψει. Είναι καθαρα ερασιτεχνική προσπάθεια και τα όργανα είναι MIDI απλά όταν το τελείωσα το μετέτρεψα σε Mp3. Την κατανόηση σας... (και τα σχόλια σας, καλά η κακά) . Δεν του έχω δώσει όνομα. Ας το πούμε Το Βαλς... Aπο μουσικη μπορει να μην ξερω, αλλα αυτο που ακουσα μου αρεσε παρα πολυ. Keep up m8!
Sellers Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Aπο μουσικη μπορει να μην ξερω, αλλα αυτο που ακουσα μου αρεσε παρα πολυ. Keep up m8! Σ'ευχαριστώ... :oops:
DIMITRISG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 εμενα μου αρεσαν πολυ τα λογια Πολυ ωραια μουσικη, μ εφτιαξε για μιλησε μας λιγο γι αυτην την συνθεση
Sellers Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Αν δεν με ειρωνεύεστε σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Δεν υπάρχει καμιά τρομερή ιστορία για το πως φτιάχτηκε το τραγουδάκι. Απλά μου'ρθε τυχαία και το έγραψα. Χαίρομαι πολύ που αρέσει και σε κάποιους άλλους εκτός απο μένα...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 +1 Βάλς Αν έχεις τίποτα άλλο, ανέβασέ το ν' ακούσουμε. Εδώ νομίζω όλοι ερασιτέχνες είμαστε, μη μασάς. Άσε που γενικά εγώ από δήθεν καλλιτέχνες που ονομάζονται "επαγγελματίες" έχω δει πράγματα για πολλά γιαούρτια.
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 ρε συ Σέλζ πάααρα πολύ ωραίο ρε!!! (Aν έχεις κι' άλλα θα χαρούμε να τα ακούσουμε !!!! ) :) :)
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Kι εσύ το ίδιο φρου-φρου, μην λες μόνο στους άλλους :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.