Προς το περιεχόμενο

Kαλλιτεχνικές ανησυχίες των Insomniaks.

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι μονες καλλιτεχνικες μου ανησυχιες που μπορειτε να δειτε (γιατι ας πουμε παιζω φλαουτο,αλλα δεν υπαρχει κατι ηχογραφημενο...)ειναι οι φωτογραφιες μου..

ασχολουμαι με την ψηφιακη φωτογραφια και το photoshop περιπου 2 χρονια...τα αποτελεσματα (οχι ολα) στο photoalbum της υπογραφης μου

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και νεουδι μου συμπεριφερεστε καλα ,ευχαριστω :mrgreen::mrgreen: Περαστε κιολας να μας δειτε,δεν ειμαστε ολοι οι καλλιτεχνες τρελοι οπως λενε :-D

Δημοσ.
tongue.gif

Για μένα, σημασία έχει να δημιουργείς. Ο τρόπος και το μέσο είναι δευτερεύοντα. blink.gif

Φρου-Φρου, είναι τέλειο αυτό! Τρομερά χρώματα! Πολύ μου άρεσε! woot.gif

Χριστινα αν δεις μοιάζουν τα δικά μας !!!! ιχιιχχιιχιχιχ (έμενα ειναι με μαρκαδόρους πάντως ... :) )

Δημοσ.
Χριστινα αν δεις μοιάζουν τα δικά μας !!!! ιχιιχχιιχιχιχ (έμενα ειναι με μαρκαδόρους πάντως ... :) )

Tόσο που στην αρχή, για κλάσματα του δευτερολέπτου, νόμιζα πως είχες κάνει quote το post μου... giggle.gif

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν έχω καμία καλλιτεχνική ανησυχία. Τραγουδάω που και που για τον εαυτό μου κανένα soldier of fortune και τέλος. Από ποίηση, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι κάτι σαν το γνωστό "Θα σι πάρου ένα βράδ, θα σι πάου στου λιβάδ, θα σι ρίξου στα χουρτάρια (εδώ σταματάει το ποίημα - λογοκρισία mode - on)"...

Δημοσ.

Λοιπόν... Ένα απο τα ορχηστρικά τραγουδάκια που έχω γράψει. Είναι καθαρα ερασιτεχνική προσπάθεια και τα όργανα είναι MIDI απλά όταν το τελείωσα το μετέτρεψα σε Mp3. Την κατανόηση σας... (και τα σχόλια σας, καλά η κακά) .

Δεν του έχω δώσει όνομα. Ας το πούμε Το Βαλς...

Δημοσ.
Λοιπόν... Ένα απο τα ορχηστρικά τραγουδάκια που έχω γράψει. Είναι καθαρα ερασιτεχνική προσπάθεια και τα όργανα είναι MIDI απλά όταν το τελείωσα το μετέτρεψα σε Mp3. Την κατανόηση σας... (και τα σχόλια σας, καλά η κακά) .

Δεν του έχω δώσει όνομα. Ας το πούμε Το Βαλς...

Aπο μουσικη μπορει να μην ξερω, αλλα αυτο που ακουσα μου αρεσε παρα πολυ.

Keep up m8!

Δημοσ.
Aπο μουσικη μπορει να μην ξερω, αλλα αυτο που ακουσα μου αρεσε παρα πολυ.

Keep up m8!

Σ'ευχαριστώ... :oops:

Δημοσ.

Αν δεν με ειρωνεύεστε σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.

Δεν υπάρχει καμιά τρομερή ιστορία για το πως φτιάχτηκε το τραγουδάκι.

Απλά μου'ρθε τυχαία και το έγραψα. Χαίρομαι πολύ που αρέσει και σε κάποιους άλλους εκτός απο μένα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

+1 Βάλς

Αν έχεις τίποτα άλλο, ανέβασέ το ν' ακούσουμε. Εδώ νομίζω όλοι ερασιτέχνες είμαστε, μη μασάς.

Άσε που γενικά εγώ από δήθεν καλλιτέχνες που ονομάζονται "επαγγελματίες" έχω δει πράγματα για πολλά γιαούρτια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Kι εσύ το ίδιο φρου-φρου, μην λες μόνο στους άλλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...