Προς το περιεχόμενο

Kαλλιτεχνικές ανησυχίες των Insomniaks.

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

sellers,χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας το κομματι σου ειναι καταπληκτικο...

συνεχισε ετσι.η ορχηστρικη στην Ελλαδα εχει πολυ δρομο ακομα και μπορεις να εδραιωθεις

Δημοσ.
τσ... πτωχε... τσομπάνη 1980 .. :P :p :P

τι ειναι ρε καραμητρο λεγε. τι υλικο ειναι αυτο? δεν μου ερχετε η λεξη.

Δημοσ.
τι ειναι ρε καραμητρο λεγε. τι υλικο ειναι αυτο?

εφημερίδα είναι, κολλημένη πάνω σε τελάρα και περασμένη με μεταλλικο σπρέι !!! (την δευτερη πικ καλυτερα να γυρίσετε λίγο το κεφάλι προς τ' αριστερα για να καταλάβετε (+καλα) :) :P :)

Επισκέπτης
Δημοσ.
εφημερίδα είναι, κολλημένη πάνω σε τελάρα και περασμένη με μεταλλικο σπρέι !!! (την δευτερη πικ καλυτερα να γυρίσετε λίγο το κεφάλι προς τ' αριστερα για να καταλάβετε (+καλα) :) :P :)

Ωραίο εφέ κάνει.

Κι εγώ τώρα τελευταία βρήκα ένα e-book σχετικό με origami και προσπαθώ να φτιάξω διάφορα τα οποία καταλήγουν με μαθηματική ακρίβεια στο στόμα του σκύλου και στη συνέχεια χαρτοπόλεμος.

Δημοσ.
Ωραίο εφέ κάνει.

Κι εγώ τώρα τελευταία βρήκα ένα e-book σχετικό με origami και προσπαθώ να φτιάξω διάφορα τα οποία καταλήγουν με μαθηματική ακρίβεια στο στόμα του σκύλου και στη συνέχεια χαρτοπόλεμος.

εγω πάλι δεν ήθελα να δωσω λεφτά για πίνακες και το παιζω Μαεβιους Παχατουριδης στους άλλους !!!!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Ειλιρκινά χαίρομαι πολύ που σας άρεσε... (Μου διώξατε και το κόμπλεξ :mrgreen: )... Είναι η πρώτη φορά που ακούν κάποιοι τι έγραψα. Θα ψάξω να βρω ποιο ακόμα μ'αρέσει και θα το ανεβάσω σε λιγάκι. Και πάλι ευχαριστώ:-D...

Δημοσ.

ωραίο τόπικ όντως...λοιπόν στα δικά μου .... η βασική μου καλ. ανησυχία είναι το θέατρο...ώς σήμερα έχω παρακολουθήσει μαθήματα έχω παίξει σε παραστάσεις και παραστάσεις...αλλά και απο άλλα πόστα όπως π.χ. τεχνικός σκηνικών...(τραγική εμπειρία εκείνο το καλοκαίρι) , χειριστής "βιντεο-εφε" , διασκευές κειμένων , βοηθός σκηνοθέτη( η καλύτερη στιγμή μου σε παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής...απίστευτες στιγμές)... κ.α. βέβαια κάποτε πριν απο 2 χρόνια έδωσα και εξετάσεις στο Εθνικό αλλα πήγα και κάπως ξυπόλητος στ' αγκάθια....(μην πω ξεβράκωτος!!!)

Πρίν μερικούς μήνες έφτιαξα ένα βιντεάκι απο μια παράσταση που είχαμε ανεβάσει με το Ερασιτεχνικό Εργαστήρι του εδω ΔΗΠΕΘΕ...βέβαια δεν είχα πολύ μεγάλη συμμετοχή σε ερμηνείες τότε αλλά έχωσα και μερικές φοτο με την φάτσα μου μέσα... :)

Σας το παραθέτω...αν και είναι κάπως προσωπικό καθως το κάναμε sharing πιο πολύ για να γελάσουμε μεταξύ μας....πάντως μπορείτε να δείτε με την ευκαιρία και την δουλειά που γίνεται σε μια επαρχιακή πόλη...

http://www.youtube.com/watch?v=WdWVE1bvpVg

Υ.Γ. άπαντες οι συντελεστές πλην του σκηνοθέτη ερασιτέχνες....

Δημοσ.
Λοιπόν... Ένα απο τα ορχηστρικά τραγουδάκια που έχω γράψει. Είναι καθαρα ερασιτεχνική προσπάθεια και τα όργανα είναι MIDI απλά όταν το τελείωσα το μετέτρεψα σε Mp3. Την κατανόηση σας... (και τα σχόλια σας, καλά η κακά) .

Δεν του έχω δώσει όνομα. Ας το πούμε Το Βαλς...

ρε φίλε τι εραστιχνική προσπάθεια;;; Ξέρω αρκετούς επαγγελματίες που είναι πραγματικά άχρηστοι μπροστά σου... Εύγε !!!! :-D

Δημοσ.
Λοιπόν... Ένα απο τα ορχηστρικά τραγουδάκια που έχω γράψει. Είναι καθαρα ερασιτεχνική προσπάθεια και τα όργανα είναι MIDI απλά όταν το τελείωσα το μετέτρεψα σε Mp3. Την κατανόηση σας... (και τα σχόλια σας, καλά η κακά) .

Δεν του έχω δώσει όνομα. Ας το πούμε Το Βαλς...

Η μελωδία είναι υπέροχη... Μπράβο! happy2.gif

Πιστεύω πως αν το δουλέψεις λίγο ακόμα και το προσπαθήσεις με κάποιο καλό πρόγραμμα πως θα έχεις εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Έτσι όπως είναι τώρα, χάνει αρκετά και δεν του αξίζει. Θα χαιρόμουν πολύ να το άκουγα βελτιωμένο! blink.gif

Με τί το έχεις φτιάξει;

ωραίο τόπικ όντως...λοιπόν στα δικά μου .... η βασική μου καλ. ανησυχία είναι το θέατρο...ώς σήμερα έχω παρακολουθήσει μαθήματα έχω παίξει σε παραστάσεις και παραστάσεις...αλλά και απο άλλα πόστα όπως π.χ. τεχνικός σκηνικών...(τραγική εμπειρία εκείνο το καλοκαίρι) , χειριστής "βιντεο-εφε" , διασκευές κειμένων , βοηθός σκηνοθέτη( η καλύτερη στιγμή μου σε παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής...απίστευτες στιγμές)... κ.α. βέβαια κάποτε πριν απο 2 χρόνια έδωσα και εξετάσεις στο Εθνικό αλλα πήγα και κάπως ξυπόλητος στ' αγκάθια....(μην πω ξεβράκωτος!!!)

Πρίν μερικούς μήνες έφτιαξα ένα βιντεάκι απο μια παράσταση που είχαμε ανεβάσει με το Ερασιτεχνικό Εργαστήρι του εδω ΔΗΠΕΘΕ...βέβαια δεν είχα πολύ μεγάλη συμμετοχή σε ερμηνείες τότε αλλά έχωσα και μερικές φοτο με την φάτσα μου μέσα... :)

Σας το παραθέτω...αν και είναι κάπως προσωπικό καθως το κάναμε sharing πιο πολύ για να γελάσουμε μεταξύ μας....πάντως μπορείτε να δείτε με την ευκαιρία και την δουλειά που γίνεται σε μια επαρχιακή πόλη...

http://www.youtube.com/watch?v=WdWVE1bvpVg

Υ.Γ. άπαντες οι συντελεστές πλην του σκηνοθέτη ερασιτέχνες....

Αχ πόσο σας ζηλεύω... crying.gif

Κάποτε προσπαθούσε να με ψήσει μια φίλη να πάμε στη σχολή του Ροντίδη, αλλά ήμουν επιφυλακτική και τώρα το μετανοιώνω... rolleyes.gif

Να βάλω και εγώ τις δικές μου ανησυχίες

χαχα :)

http://socschism.deviantart.com/gallery/

Μερικές είναι manipulation και μερικές είναι φωτογραφίες.

Αυτή που μου αρέσει πιο πολύ ειναι αυτή:

Fallen_Angel_by_socSchism.jpg

Εντελώς τυχαία, χτες ήμουν στο profile σου στο deviantart...

Η συγκεριμένη εικόνα είναι πανέμορφη... worship.gif

Μπράβο βρε παιδιά... Σε όλους... happy2.gif

Δημοσ.

Ευχαριστώ we_will_rise και Χριστίνα...

Χριστίνα το τραγουδάκι επειδή δεν έχω κανένα ΜIDI όργανο να περάσω νότες, το έκανα σε ένα πρόγραμμα που δεν είναι η δουλειά του να ενορχηστρώνει τραγούδια, το Sibelius. Δεν νομίζω ότι απο μέρους μου μπορώ να το φτάσω πιο πέρα απο εκεί που το έχω γιατι δεν ξέρω να χειρίζομαι προγράμματα επαγγελματικά τέτοιου είδους όπως π.χ to Sonar.

Btw, nice job με τις ανησυχίες σου :-D Socratis_g...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...