myminimusic Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Aigeas σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Ειπες μεγαλες αληθειες,δε χρειαζεται να το συνεχισω.Ελπιζω μη καταληξω ΑΜΑ ποτε αποκτησω ονομα,να κανω μια μαυρη γραμμη και να πουλιεται εκατομμυρια.Αν ο καλλιτεχνης δε νιωθει καλα και γεματος μ'αυτο που κανει ,ειναι αποτυχημενος για μενα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ελπιζω μη καταληξω ΑΜΑ ποτε αποκτησω ονομα,να κανω μια μαυρη γραμμη και να πουλιεται εκατομμυρια. Ο Νταλί σε ένα εστιατόριο, ζήτησε να πληρώσει το γεύμα του με ένα σχέδιο. Ο εστιάτορας δέχτηκε φυσικά με χαρά. Όταν το τέλειωσε, του ζητάει αν γίνεται να το υπογράψει από κάτω για να φαίνεται ότι το σχεδίασε αυτός και του απαντάει ο Σάλβαδορ "Ένα γεύμα είπαμε να πληρώσουμε κύριε, δε θα αγοράσω και το εστιατόριο".
-nick- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ο mymi είναι πραγματικός καλλιτέχνης, απλούστατα γιατί πρώτα ξέρει να ζωγραφίζει και μετά ίσως και να ακουλουθήσει κάποιο συγκεκριμένο καλλιτεχνικό ρεύμα. Γιατί είναι κάτι όργια που στο όνομα δήθεν του σουρεαλισμού ή κάποιας άλλης καλλιτεχνικής πρόφασης (γιατί για πρόφαση πρόκειται, όχι για την αλήθεια), υποτίθεται ότι είναι "καλλιτέχνες" και κάνουν και εκθέσεις, εκμεταλλευόμενοι βεβαίως όλη αυτήν την κλίκα των κορακιών που έχει δημιουργηθεί γύρω από την συγκεκριμένη τέχνη και αποφέρει πολύ χρήμα από τους αφελείς. Κοινώς δηλαδή δεν ξέρουν καν να ζωγραφίζουν. Είναι σαν να λένε ότι κάνουν μετατροπές σε αυτοκίνητα, χωρίς όμως να έχουν δίπλωμα οδήγησης. Ο mymi όμως ξέρει να ζωγραφίζει! Μετά μπορεί να κάνει ότι μετατροπές θέλει. Eλπίζω να μην ακυρώνεις τον σουρεαλισμό συνολικά πάντως,αλλά μόνο τους δήθεν, μιας και γενικά είναι από τις αγαπημένες τεχνοτροπίες ...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Όχι καμία σχέση nick, και σε εμένα από τις αγαπημένες μου είναι. Μόνο που ο Νταλί έμαθε πρώτα να ζωγραφίζει. Το να πας να το παίξεις σουρεαλιστής ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο ενώ η ουσία είναι πως δεν μπορείς να ζωγραφίσεις το οτιδήποτε και το έχεις ρίξει και καλά στην μοντέρνα τέχνη, είναι μάλλον κοροϊδία της κοινωνίας.
Cristina Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μετά από την αντιμετώπιση που είχατε απέναντι στα κομμάτια του Sellers, τα οποία είναι πολύ καλά - keep up the good work mate! - αποφάσισα να ανεβάσω τα κομμάτια που ανέφερα στο προηγούμενο post μου στο θέμα αυτό. Τα τραγούδια θα τα βρείτε εδώ Hint 1: Βρήκα τα 4 από τα 6, επιφυλάσσομαι να ανεβάσω και τα υπόλοιπα εντός του Σ/Κ. Hint 2: Έχει 2 ώρες που προσπαθώ να ανεβάσω τα εναπομείναντα 2 στο rapidshare και με φτύνει επιδεικτικά. Καμιά άλλη ιδέα; Hint 3: Για όσους ασχολούνται με Ελληνικό Ροκ των 90ς: Η τραγουδίστρια στα δύο τελευταία – αν και όταν καταφέρω να τα ανεβάσω - είναι η φωνή των Στίγμα ʼ90!! Tip: Συγχωρέστε μας κάποια λαθάκια στα Αγγλικά… Δοκίμασε το sendspace.com. Τα τραγούδια δεν ήταν κακά, αλλά κάτι με χάλασε. Ίσως η κακή ηχογράφιση. Δεν ξέρω... Μου έδινε την αίσθηση πως κάθε τι που άκουγα ήταν σε διαφορετικό layer και δεν έδεναν όλα μαζί. Ειδικά τα φωνητικά, σε πολλά σημεία ήταν υπερβολικά μακριά από τη μουσική. Πιστεύω πως με καλύτερα μέσα και παραπάνω εμπειρία ότι θα κάνετε όμορφα πράγματα. Καλή επιτυχία.
wizzy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Καλά, εννοείται πως με περισσότερη εμπειρία και καλύτερα μέσα - και πιο πολλά χρήματα - θα είχαμε καλύτερα αποτέλεσματα !!! Μιλάμε για ηχογράφηση που έγινε το καλοκαίρι του 1999 (αν δεν με απατά η μνήμη μου), μέσα σε μια μέρα. Τα δεύτερα τραγούδια (δοκιμάζω το sendspace τώρα, gracias!) ηχογραφήθηκαν το χειμώνα του 1999 και ήταν το κύκνειο άσμα, μιας και μετά χωρίσαν οι δρόμοι μας - κυρίως λόγω σπουδών. Προσωπικά, ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορώ να δω την προσπάθεια αντικειμενικά, αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι η ηχογράφηση δεν ήταν και η καλύτερη. Απλά, την όλη φάση τη βλέπω τόσο ρομαντικά που αρνούμαι ηθελημένα να "ακούσω" οτιδήποτε αρνητικό! Πάντως, ευχαριστώ για τα σχόλια, μόλις δεήσω να ανεβάσω και τα υπόλοιπα θα κάνω νέο post.
small change Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Εγώ δηλώνω με υπερηφάνια ότι για ελάχιστους μήνες έχω διατελέσει τραγουδιστής του μεγάλου ντράμερ wizzy!!! Μάλλον η μεγαλύτερή μου επιτυχία στο χώρο της μουσικής
wizzy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Εσύ να κατεβάσεις τα τραγούδια, αχρείε κόλακα, και να μας πεις και τη γνώμη σου !!! Σημείωση: δεν έχω καμία απολύτως μουσική παιδεία, ό,τι έπαιζα το έπαιζα βάσει ρυθμού και "αυτιού", οπότε είναι τουλάχιστον κολακευτικό να με χαρακτηρίζει "μεγάλο" drummer, ο small change που δένει την ακουστική κιθάρα φιόγκο!
small change Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Εσύ να κατεβάσεις τα τραγούδια, αχρείε κόλακα, και να μας πεις και τη γνώμη σου !!! Σημείωση: δεν έχω καμία απολύτως μουσική παιδεία, ό,τι έπαιζα το έπαιζα βάσει ρυθμού και "αυτιού", οπότε είναι τουλάχιστον κολακευτικό να με χαρακτηρίζει "μεγάλο" drummer, ο small change που δένει την ακουστική κιθάρα φιόγκο! Μετά απ'αυτό μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι τα κομμάτια που ανεβάσες είναι καταπληκτικά. Όταν α ακούσω θα πω περισσότερα.
wizzy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Κατάφερα να ανεβάσω και τα εναπομείναντα δύο ! Άντε μπράβο! Τσιμπήστε τα εδώ και καλή ακρόαση!
Sellers Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Όταν με το καλό πάω σπίτι θα κατεβάσω τα τραγούδια σου wizzy και θα στείλω ''κριτική''...
myminimusic Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Βγηκαν οι βαθμοι των πτυχιακων. Πηρα 28 στα 30 (αριστα) I'm happy !!
SGP Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Εγώ αχολούμαι (εραστιτεχνικά βέβαια) με την φωτογραφία. τον τελευταίο μήνα πήρα νέα μηχανή και έχω ξαναρχίσει να βγάζω κάποιες... Έχω ανοίξει λογαριασμό στο flickr και έχω ανεβάει μερικές... http://www.flickr.com/photos/8955290@N03/ Πάρτε και κανά δύο δείγματα εδώ για αυτούς που βαριούνται να πατήσουν links:p.
Whiteyez Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Αυτή απο πού είναι παρμένη? http://farm2.static.flickr.com/1015/623324877_fc09bf3711.jpg?v=0 Μου θυμίζει κάτι απο ταινία...πολύ ωραίες πάντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.