internet_gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Πριν 10 μέρες ένας φίλος μου έδωσε ένα site της NIKE στο οποίο φτιάχνεις το παπούτσι σου (και ρούχα) όπως θέλεις εσύ. δεν το πολυπίστεψα. έφτιαξα ένα για πλάκα έγραψα πάνω και το όνομα μου και μου ήρθε σήμερα! το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αγοράζω ξανά ΝΙΚΕ από κατάστημα! η τιμές είναι οι ίδιες με την Ελλάδα εκτός του basket που είναι πολύ φτηνότερα. πχ αυτά που κάνουν 220 εδώ τα παίρνεις 130. τα μεταφορικά είναι 9 ευρώ. http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jhtml
HexStatic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 pera apo to nikeid mipws kserei kaneis apo pou mporw na psonisw nike adidas kai loipa on line kai na ta feroune elada? Giati ta ellhnika magazia exoume maura mesanyxta oso afora tin poikilia pou uparxei apo autes tis etairies. 1
georgepre10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 kai ego exo tin idia aporia me ton hexstatic
mitsakos13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 εγώ πάντως δε τα βρήκα πιο φτηνά. ένα που ήθελα 'millenium' έχει στην ελλάδα 160 περίπου στο site έχει 200. Πάντως οτι το φτιάχνεις είναι πολύ καλό!
klog Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Είναι μια υπηρεσία που έχει η NIke πεπίπου δύο χρόνια . Πολύ καλή και ειδικά όταν φτιάχνεις το παπούτσι όπως θέλεις. Αξίζει να παρατηρήσετε τις τιμές που έχει το ίδιο παπούτσι σε άλλες χώρες της Ευρώπης αλλάζοντας την σημαία κάτω αριστερά. Θα εκπλαγείτε. Πολύ καλό Link.
A7X. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 otan sou irthan ektos apo ta metaforika den plhrwses kai telwnio?
mitsakos13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μόνο εγώ δε βρίσκω διαφορά στη τιμή? π.χ. στα air max σε όλες τις χώρες Ευρώπης είναι ίδια η τιμή εκτός απο αμερική που είναι πιο φτηνά.
com_hs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Πολυ καλο μπραβο internet_gr αλλα και στον φιλο σου
internet_gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 otan sou irthan ektos apo ta metaforika den plhrwses kai telwnio? απολύτως τίποτα. Η παραγγελία δίνεται στο εργοστάσιο στην Κίνα από Κίνα στέλνονται στην Γερμανία και απο εκεί με UPS στην Ελλάδα. Μου τα έφερε η speedex. Στον πρώτο e-mail που μου έστειλαν μου είπαν ότι θα πάρει 2-3 βδομάδες. αλλά τελικά έκανε 1 ακριβώς βδομάδα. κάθε μέρα ενημερώνεσαι σε πιο στάδιο είναι η παραγγελία. Μια απορεία στο παπούτσι μου γραφει μια ημερομηνία 26/04/2007 μάλλον παραγωγής. πόση διαφορά έχουμε με την Κίνα? Το έδειχνα σήμερα στους φίλους μου το όνομα μου που το έχουν γράψει με κλωστή όχι με χρώμα και δεν το πίστευαν . μου έλεγαν ότι το πήγα σε ράπτη τους φλόμωσα μετά στο ψέμα ότι έχω cone με την NIKE Πάντως και λίγο ποιο ακριβά να είναι αξίζει !
rallistas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 πολυ καλο το κολπο με τα μεταφορικα!θα το κανω κι εγω!βγαλε καμια φωτο να δουμε!
Typhoon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δεν μπορεί να έχει διαφορετικές τιμές ανά χώρα είναι παραβίαση των κανονισμών της ΕΕ. Αν θυμάστε η ΕΕ τρέχει την Apple για τον ίδιο λόγο (διαφοτερικές τιμές ανά χώρα στο itunes).
islas canarias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 πηρα και γω απο κει το χειμωνα και ολα καλα. προσοχη στα νουμερα, μου ηταν μεγαλα και τα αλλαξα (εκαναν μεχρι κ επιστροφη χρηματων, απιστευτοι). επισης, δε ξερω τι λετε παντως τα nike airmax 97 εχουν αλλη τιμη εκει και αλλη τιμη Ηρακλειο και Αθηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα