ktsolkas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 τα περισσοτερα παπουτσια που εχουν εκει ειναι μουφεςλιγα ειναι οντως οπως τα λες,και το καταλαβαινεις απο την διαφορα στην τιμη παντως και εγω εχω ενα ζευγαρι που εχει κρατησει 2-3 χρονια εννοειται πως τα βαζεις να πας για ερνα καφεδακι το πολυ δεν τρεχεις ουτε παιζεις μπασκετ, για να σαι σιγουρος file mou eisai la8os.se pliroforo kai mpasket paizo mexri kai ola. ka8e kalokairi doulevo se paidikes kataskinoseis kai se pliroforo mia xara me evgalan fetos ta air max.kai gia fetos exo ta 360.na min po gia ta air max 97 ta opoia exo edo kai 3 xronia kai kratane eksoterika apsoga(giati esoterika apo to mpase vgase me demena kordonia exoun psilokseftisei). ego se diaveveo oti ftiaxnontai sta idia ergostasia tis nike. se prokalo na kaneis to eksis. pare ena zevgari 360 apo to nike to katastima kai pare kai ena apo tous tsigganous.pigaine omos se kapoio gnosto magazi stin ag varvara kai oxi se kapoion pou poulaei ta b dialogis se xamiloteri timi.pigaine spiti sou,sigkrine ta kai an den pisteis pigaine ta ag varvaritika piso stin nike kai kala gia allagi. kai ela meta na mou peis an einai idia.
ulikante Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Η απάντηση είναι απλή . αγοράζοντας κάτι στα 40 ευρώ που όλοι αγοράζουν στα 150 υπάρχουν 2 επιλογές ή είναι γνήσια ή δεν είναι. Αν δεν είναι γνήσια προφανώς δεν θα το καταλάβεις κοιτάζοντας το αλλά φορώντας το. Τα 150 που πληρώνεις για το 360 δεν είναι μόνο για το marketing της nike είναι και για τη τεχνολογία που έχει το παπούτσι. Δεν έχει νόημα να φοράς ένα «αθλητικό» παπούτσι μόνο και μόνο για να έχεις το σηματάκι στο πόδι . Αν είναι γνήσιο είναι προφανές ότι συμμετέχεις σε ένα παράνομο εμπόριο , συμμετέχεις σε μια κλοπή. Αν λοιπόν είσαι από αυτούς που αγοράζουν τα cd από τους μαύρους στο δρόμο είναι προφανές ότι θα είσαι και από αυτούς που αγοράζουν τα παπούτσια τους από τους γύφτους. Η ΓΥΦΤΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
tsouk1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι αλήτες αυτό έχω να πώ. Έχουν βάλει φίλτρα στο αγγλικό λεξιλόγιο μόνο βέβαια και δεν μπορείς να βάλεις όποια λέξη θές στο personalιzation.Αρχικα προσπάθησα να βάλω ένα nick μου "Gambler" και επειδή προφανώς σχετίζεται με τον τζόγο δεν είναι αποδεκτό μετα για να σιγουρευτώ απλά δοκίμασα να βάλω λεξούλες απλές καθημερινές όπως το drugs,shit,sucks(επιχείρησα να γράψω στη μια πλευρά Nike και στην άλλη Sucks δε γίνεται δυστυχώς) κλπ αλλα δεν τα δέχεται. Βέβαια υπάρχει κ η επιλογή των Greeklish. Σκατά ελευθερία.
21century Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μονον να μην μπερδεψετε τις μοναδες μετρησης του παπουτσιου αφου η Αγγλια χρησιμοποιει διαφορετικο μετρικο συστημα...
yohoho Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 re paidia sto site tis nike ta air plata pou psinomai na ta parw exoun 140 enw sto sportmania exoun 115 !!!! telika ti ginetai???? 25 eurw einai diafora omws!! pios poulaei twra ta gnisia kai pios ta maimou oeo?!
flo1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Νομιζω και στο sportmania ειναι αυθεντικα.
Hakkthan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα μου άρεσε πολύ το site αυτό της Nike και μάλλον σε λίγο καιρό θα παραγγείλω ένα ωραίο ζευγάρι για μπασκετάκι καθώς αυτά που έχω μετά απο 2 χρόνια έχουν λίωσει από κάτω!! Έχω χρεωστική κάρτα emporiki bank για να δούμε θα δουλέψει???
ulikante Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά εγώ δε μπορώ να ξαναπαραγγείλω από site του εξωτερικού. Την πάτησα μια φορά και δεν ξαναδοκιμάζω. Ακόμα προσπαθώ να βρω κάποιον να συνεννοηθώ. Αν μπείτε στο http://www.e-sportmania.gr θα δείτε ότι έχει 5 μαγαζιά. Από τα λίγα που ξέρω δε μπορείς να έχεις τόσα μαγαζιά και να μην σε έχουν πιάσει. Άσε που αν ήταν μαϊμού θα έκαναν 40 και όχι 115.
mariametall Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 πωσ μπορς να φτιαξς το δικο μου παπουτσι δεν το βρισκω...
mariametall Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 πωσ μπορω να φτιαξω ενα παπουτσι δεν ξερω και ειμαι καινουργια εδω...
giorgos_o Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μια ερωτηση κ απο μενα ρε παιδια για αυτους ποπυ εχουν παρει παπουτσια: Εγω που θελω νουμερο 43 και 40, ποιες ειναι οι αντιστοιχιες για την παραγγελια που πρεπει να κανω; Ευχαριστω!
opts Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Οι κύριοι του εξωτερικού έχουν καταλάβει την δύναμη του customization στα προιόντα. Αντε να δούμε και δω τι θα γίνει που προς το παρόν μόνο του σουβλάκι σου μπορείς να κάνεις customize (απ'όλα χωρίς κρεμμύδι)
De@th L0rd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Οι κύριοι του εξωτερικού έχουν καταλάβει την δύναμη του customization στα προιόντα. Αντε να δούμε και δω τι θα γίνει που προς το παρόν μόνο του σουβλάκι σου μπορείς να κάνεις customize (απ'όλα χωρίς κρεμμύδι) Έννοια σου και όταν θα αρχίσει ο περισσότερος κόσμος να αγοράζει από ιντερνετ από το εξωτερικό προιόντα θα πάρουν ένα ωραίο πουλί που θα είναι όλο δικό τους.Μετά μπορεί να συνέλθουν και να εξυγχρονιστούν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα