opts Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Φαντάζομαι για το πουλί εννοείς παπαγάλο, δρυοκολάπτη, καρδερίνα .... απο petshop, σωστά Μια ερώτηση μόνο έχω οταν θα αρχίσει εδώ στην Ελλάδα να αγοράζει ο κόσμος απο το εξωτερικό και ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ οι ντόπιοι εγώ θα έχω βάλει μασέλα ή όχι (tip: τώρα έχω τα δικά μου δόντια) Παω να βγω offtopic οπότε πατάω φρένο εδώ
kosmasgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Μολις ήρθαν τα δικά μου.Κολλάνε ακόμα γιατί μόλις βγήκαν απο την παραγωγή. Σε μία μέρα ήρθαν. Συνολικά περιμενα απο 9 Οκτωβρίου. Φοβερή η Nike. Κατασκευάζει το παπούτσι όπως το θέλεις. Και επι την ευκαιρία , διπλό η juventus . Να εγκαινιάσουμε και το παπούτσι Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2008 από kosmasgr
lotusgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ωραία η customιά σου κοσμά, με γεια τα παπούτσια!
nick#18 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 grrrrr και χτες αγορασα τα νεα μου nike zoom bb 2 μαυρο/χρυσο....το επομενο ζευγαρι απο εκει...
kosmasgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αν βρείς παπούτσι που θέλεις. Δεν έχουν όλα τα μοντέλα για customing. Αλλά τουλάχιστον ξέρεις τι αγοράζεις. Και φοβερό support. 2 φορές που πήρα τηλ. νομίζω αγγλία ήταν , κατευθείαν γραμμή και φοβερή εξυπηρέτηση.
p_under Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 οσο για τις τιμες ρε παιδια ειναι τελικα πιο χαμηλες?
kosmasgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Πάνω κάτω τα ίδια σε μερικά μοντέλα. Σε μερικά Airmax είναι πολύ φτηνότερα. Αλλά αξίζει. Το φτιάχνεις όπως θέλεις (χρώμα κλπ) και με οτι υλικό θέλεις (αν σου έχει επιλογή).
tasoskont Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ναι φοβερο support ενα βραδι πηγα να πραγγειλω κατι NIke πρεπει να ειχε καποιο προβλημα το site παταγα να ολοκληρωθει η αγορα αλλα μου εβγαζε μηνυμα οτι και καλα δεν ειναι σωστα τα στοιχεια της καρτας τα ξανατσεκαρω και εγω ξαναδοκιμαζω τα ιδια.το αποτελεσμα?? να με εχει χρεωσει τελικα 6 φορες αριθμο παραγγελιας δεν πηρα ποτε γιατι κολαγε η σελιδα και αντε τωρα να αποδειξω οτι εκανα την παραγγελια χωρις αριθμο παραγγελιας.
kosmasgr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Συμβαίνουν και αυτά. Τελικά πήρες το παπούτσι ?
tasoskont Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Συμβαίνουν και αυτά. Τελικά πήρες το παπούτσι ? πλακα μου κανεις??????τους εστειλα email και μου ειπανε οτι αφου δεν υπαρχει αριθμος παραγγελιας δεν υπαρχει και παραγγελια,τους εξηγησα το προβλημα τους εστειλα ξανα mail με τα στοιχεια (οπως μου ζητησαν)και απαντηση δεν πηρα. 600 περιπου ευρω μονο φεσι πηρα.περιμενω να μου ερθει ο αναλυτικος της πιστωτικης να τους παρω τηλ να τους βρισω nike σοβαρη εταιρεια και πα.........ες
therock Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Πριν 10 μέρες ένας φίλος μου έδωσε ένα site της NIKE στο οποίο φτιάχνεις το παπούτσι σου (και ρούχα) όπως θέλεις εσύ. δεν το πολυπίστεψα. έφτιαξα ένα για πλάκα έγραψα πάνω και το όνομα μου και μου ήρθε σήμερα! το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αγοράζω ξανά ΝΙΚΕ από κατάστημα! η τιμές είναι οι ίδιες με την Ελλάδα εκτός του basket που είναι πολύ φτηνότερα. πχ αυτά που κάνουν 220 εδώ τα παίρνεις 130. τα μεταφορικά είναι 9 ευρώ.http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jhtml Ναι αλλα οπα τελωνειο δεν υπαρχει?Αν πλρωνεις μονο την τιμη που γραφει και 9 ευρω για μεταφορικα τοτε θα αγορασω ολο το nikestore.
petrospunto Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 εγω παραγγειλα μαυρα με μπλε και μου ηρθαν μαυρα μπλε και ροζ...τι κανω? τωρα τα φοραω στο τσιρκο?
costas_k Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Τους στέλνεις mail και κανεις παράπονο και μάλλον θα δώσουν αλλα δωρεάν
liopyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 εγω παραγγειλα μαυρα με μπλε και μου ηρθαν μαυρα μπλε και ροζ...τι κανω? τωρα τα φοραω στο τσιρκο? Aλέκο εσύ?
vaso7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Στην converse κάνουν 50$ παπούτσια και θέλουν και 55$ για μεταφορικά. Φυσικά αναφέρει οτι οποιοσδήποτε επιπλέον φόρος, τελωνείο, επιβαρύνει τον πελάτη. Και φυσικά αυτά που φτιάχνεις εσύ δεν τα στέλνουν διεθνώς... Κρίμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα