petros123456789 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 εγω παραγγειλα μαυρα με μπλε και μου ηρθαν μαυρα μπλε και ροζ...τι κανω? τωρα τα φοραω στο τσιρκο? ποσο καιρο φιλε εκανα να σου ερθουν ???εχω παραγγειλει κατι ποδοσφαιρικα στις 27μαιου κ τωρα εχουμε 22ιουνιου.....να ανχωθω??
nick#18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 σε ενα μηνα περιπου απο την παραγγελια ερχονται....
-f-o-f-o13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jsp?sitesrc=dl_emid&designId=167213039&size=false αυτα καλα ειναι?
StrEaMLiNe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα,μια ερώτηση στα γρήγορα μπορώ να παραγγείλω αυτα: 1 2 και να τα φέρουν Ελλάδα?Παρακαλώ να απαντήσει όποιος ξέρει σίγουρα,ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2009 από StrEaMLiNe
IMAndreas Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Έχει παραγγείλει κανένας πρόσφατα από εδώ....ισχύουν ακόμα τα όχι τελωνία?
bimbo2343 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Γειά σε όλους!!!θα ηθελα και εγώ την βοήθεια σας ψαχνω τα παπούτσια με το god of war!!!μήπως ξέρει κανείς κάτι????? Υ.Γ είναι nike και αυτά!!!
therock Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ρε παιδια εγω θελω να αναπαραγω κατι παλια Cortez που εχω αλλα δεν μου δινει επιλογες πλεον το NikeID, αυτη η σειρα εχει πλεον σταματησει, ξερετε?
six-poz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Πριν 10 μέρες ένας φίλος μου έδωσε ένα site της NIKE στο οποίο φτιάχνεις το παπούτσι σου (και ρούχα) όπως θέλεις εσύ. δεν το πολυπίστεψα. έφτιαξα ένα για πλάκα έγραψα πάνω και το όνομα μου και μου ήρθε σήμερα! το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αγοράζω ξανά ΝΙΚΕ από κατάστημα! η τιμές είναι οι ίδιες με την Ελλάδα εκτός του basket που είναι πολύ φτηνότερα. πχ αυτά που κάνουν 220 εδώ τα παίρνεις 130. τα μεταφορικά είναι 9 ευρώ. http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jhtml Να ρωτησω κατι? αν ξερεις φυσικα! αφου φτιαξεις το παπουτσι σου οπως το θες, για να γινει η παραγγελια χρειαζεται να εχεις πιστωτικη καρτα? Ή γινεται κανονικα η πληρωμη κατα την παραλαβη?
isay Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Να ρωτησω κατι? αν ξερεις φυσικα! αφου φτιαξεις το παπουτσι σου οπως το θες, για να γινει η παραγγελια χρειαζεται να εχεις πιστωτικη καρτα? Ή γινεται κανονικα η πληρωμη κατα την παραλαβη? προπληρωνεις με πιστωτική/χρεωστική ή τραπεζικο εμβασμα
six-poz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 προπληρωνεις με πιστωτική/χρεωστική ή τραπεζικο εμβασμα Ααα, αρα δεν γινεται αλλιως εε? κριμα! μηπως ξερεις καποια αλλη σελιδα που μπορεις να παραγγειλεις παπουτσια απο το internet αλλα χωρις πιστωτική???
isay Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ααα, αρα δεν γινεται αλλιως εε? κριμα! μηπως ξερεις καποια αλλη σελιδα που μπορεις να παραγγειλεις παπουτσια απο το internet αλλα χωρις πιστωτική??? Σε αγορές από νετ από εξωτερικό δεν υπάρχει τίποτα με αντικαταβολή. Πρώτα πληρώνεις και μετά ξεκινά η διαδικασία αποστολής. Για τα nike το Τραπεζικό έμβασμα δε σου κάνει; Πας στην τράπεζα σου και λες θέλω να στείλω τα Χ δολλάρια/ευρώ στον τάδε τραπεζικό λογαριασμό. Αυτοί υπολογιζουν τις προμήθειες/μετατροπές/κλπ και σου λένε πλήρωσε το τάδε ποσό. Σε 3-4 εργάσιμες τα χρήματα ειναι στον προορισμό τους.
TwitterLover Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Το ίδιο γίνεται και με την Converse εδώ και χρόνια αλλα δυστυχως νομίζω δεν στέλνει Ελλάδα.
six-poz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Σε αγορές από νετ από εξωτερικό δεν υπάρχει τίποτα με αντικαταβολή. Πρώτα πληρώνεις και μετά ξεκινά η διαδικασία αποστολής. Για τα nike το Τραπεζικό έμβασμα δε σου κάνει; Πας στην τράπεζα σου και λες θέλω να στείλω τα Χ δολλάρια/ευρώ στον τάδε τραπεζικό λογαριασμό. Αυτοί υπολογιζουν τις προμήθειες/μετατροπές/κλπ και σου λένε πλήρωσε το τάδε ποσό. Σε 3-4 εργάσιμες τα χρήματα ειναι στον προορισμό τους. Τεσπα, ευχαριστω παντως!
souz Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Θελω νούμερο 40 πιο ειναι εκει η,επιλογη ξέρετε? γιατι τα εχει διαφορετικά??
newtech Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Θελω νούμερο 40 πιο ειναι εκει η,επιλογη ξέρετε? γιατι τα εχει διαφορετικά?? Τι τα εχει διαφορετικα? (Εγω δεν μπορω να μπω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα