Προς το περιεχόμενο

προτάσεις παιχνιδιών με βάση το προσωπικό γούστο

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχει parties το neverwinter nights;

Στο nwn έχει mercenaries. Μπορείς να έχεις μέχρι έναν μαζί σου (όχι όμως υποχρεωτικά). Δεν τον ελέγχεις πλήρως.

Συμφωνώ με τον sgp. Παίξε Neverwinter. Επειδή ούτε εμένα μου αρέσουν τα parties, το έβγαλα μόνο με ένα χαρακτήρα χωρίς τον mercenary. Με τα expansion που έχουν βγεί, προσφέρει πάρα πολλές ώρες παιχνίδι. Ωραίο story επίσης. Ελαφρύ μιας και έχει βγει κάτι χρόνια τώρα.

Στο 1 αναφέρομαι , δεν ξέρω τι παίζει με το 2.

Δημοσ.

4) Action: Δε μου αρέσουν τα action παιχνίδια, παρά μόνο τα Half Life (δηλαδή η κινηματογραφικά σκηνοθετημένη δράση). Δε μου άρεσε για παράδειγμα το Halo. Υπάρχει κάποια πρόταση που να ΜΗΝ είναι σαν το Halo αλλά να είναι σαν το Half Life;

Διάβασε το review του Deus Ex αν θες

http://www.gamespot.com/pc/rpg/deusex/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;review

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΟΚ. Επόμενο rpg που θα παίξω αποφασίστηκε. Neverwinter nights λοιπόν ;)

Δημοσ.

PAiδια να κανω και εγω μια ερωτηση.εχω τρελλο κολλημα με τα fps αλλα μετα το call of duty 2 ολα τα αλλα μου φιανονται λιγα.Εχω παιξει σχεδον τα παντα(μεχρι και το call of juarez προσφατως) και δεν με ικανοποιουν(λιγο μου αρεσε το fear.Εχετε καποια καλη προταση(τοσο σε pc oso kai se ps2?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...