Προς το περιεχόμενο

SoS Cdr Problem////Protaseis Agoras

dtasop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 Plextor 8/4/32A atapi<BR>Mesa se 2kaikati xronia ta tinaxe ta petala re....<BR>Pleon den grafei mousica cd<BR>Oute me to nero<BR>Oute me to DartCd<BR>....<BR>Xerei kaneis Pos/An linetai to provlima afto:<P>Gia agora to tha protinate re:<BR>Plextor 24/10/40 atapi<BR>Tdk cyclone<BR>akouo protaseis<BR>(pantase atapi)
Δημοσ.

Apo pou to eixes parei to plextor? an to eixes parei apo disk impex pigaine to ekei.<P>Tora gia kainourgio tha sou proteinw Plextor 24/10/40 i Teac 24/10/40 to opoio einai 10000 pio ftino apo to plextor alla einai kai ayto skyli (toulaxiston se emena exw ena Teac 4/12 3 xronia kai ena Teac 12/10/32 1 xrono kai ta 2 einai apsoga.<p>[ 30-11-2001: Message edited by: MadSurfer ]

Δημοσ.

File mou pare Plextor!!Min to skefteis poli!Skepsou mono oti sto xoro tou cd recording einai i pio diasimi kai ipio diadedomeni marka!<BR>Exo ena 12/10/32 atapi kai ena 24/10/40 atapi!kai ta dio einai para poli kala!!

Δημοσ.

Egw me to teac 4x12x enas theos xerei posa cd exw grapsei me ayto edw kai 3 xronia kai parolo pou den einai burnproof (afou einai palio) den thymamai na exei kapsei pano apo 4-5 cd se 3 xronia.<BR>Gia to allo Teac 12/10/32 pou exw den ginetai logos afou einai burnproof kai den exo kapsei kanena cd edw kai ena xrono.<P>Bebaia kaneis den amfisvitei oti ta plextor einai ta koryfaia cd-rw alla apo prosopiki empeiria vlepw oti kai ta Teac einai exisou poly kala kai axiopista.(einai kai kana 10ariko pio ftina).

Δημοσ.

Paides mou fainetai oti arxisame na epanalamvanomaste pali!!! Oxi tipota allo alla to idio thema ksanagrafetai kathe evdomada kai diavazoume ta idia akrivws pragmata apo ta idia proswpa!! Pisteuw oti to thema exei eksantlithei pleon wink.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Deathstar:<BR><STRONG>Ego alaksa to Yamaha 16x me to Plextor 24x kai eimai euxaristimenos sin min ksexnas oti i Plextro einai i moni pou dini Sto 24x 2 xronia warranty. Oles oi ipolipes tha arxisoun pio meta na dinoun. smile.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE>Kai to Teac 24x10x40x exei 2 xronia eggyhsh!!! grin.gif" border="0

Δημοσ.

Opws exw xanapei ta PLEXTOR ta thewrw koryfaia (oxi den doulevw sthn plextor).Mia klash pio katw alla epishs poly kala thewrw ta YAMAHA.Exw kapsei sthn kyriolexeia xiliades cdr me ena "arxaio" 4261t xwris kanena prob.Ta yamaha einai kai ligo fthhnotera (synhthws).Pntws egw tha xtypaga to plex! smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 grin.gif" border="0

Δημοσ.

loipon gia na min trabate kolimata thelo na sas po ta eksis<BR>exo cdr ta teleytea 5 xronia kai exo dokimasi ta panta ( pragmatika ) oson afora ta plextor eginan diasima apo to poli grigoro audio extraction pou kanoun kai gia kanena allo logo<BR>ean kapion den to endiaferei ayto mporei na parei tin idia texnologia me ligotera xrimata kai na einai arxigos<BR>iparxoun cdr stin agora 16x taxitita burn proof me 43000!<BR>a aytin tin stigmi exo plextor!161040a<BR>alla an deite se ti thesis exoun ta plextor se ksena periodika mporei kai na pathete sok<BR>einai idia periptosi me tin soundblaster stin ellada.

Δημοσ.

EPITELOUS!!! Na eisai kala file scarte! Min kollate me to ti einai moda re paides!! NAI to omologw pws ta Plextor einai afros kai i dietis eggiisi einai PARA poli megali ipothesi. Apo tin alli.. otan pira to teleutaio mou CDr (yamaha 2100) edw stin thessaloniki to antistixo Plextor (me 1 etos eggiisi) ekane 20000 parapanw... opote giati na to protimousa! Kai meta akouw authairesies kai "koutamares" tou stil i Yamaha einai mapa. Re paides to prwto mou antigrafiko to pira to 1995 kai apo tote stin Ameriki otan elegan CD-RW ennoousan Yamaha. Apla i Yamaha emeine gia 2 xronia ligo pisw stous tomeis taxitita... kati to opoio exei pleon kseperasei. Auto pou thelw na pw DEN einai oti to Yamaha einai to kalitero. Pros theou.. apla min ta isopedwnoume ola!! An twra allaza CD-R kai emena Athina tha eperna to Plextor logw tis xamiloteris timis kai tis dietous eggiisis! Oso gia to burn-proof to thewrw entelws axristo ean iparxei diskos UATA100 kai CPU girw sto 1Ghz kai panw!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...