Προς το περιεχόμενο

Τα ξέρουν όλα για εμάς

tahwnwhontra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια και πάλι στο αγαπητό forum

η γνώμη μου

πιστεύω ότι ξέρουν τα πάντα για εμάς και ας νομίζουμε το αντίθετο.κάποιοι ξέρουν ποιος είναι πίσω από κάθε υπολογιστή και τι καπνό φουμάρει.επίσης γνωρίζουν τα πάντα για εμάς μέσω δορυφόρων.μέχρι και πότε κατουρήσαμε που λέει ο λόγος.

η γνώμη σας....ακούω

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχαχαχ

Mel Gipson στις Θεωρίες Συνομοσίας και έτσι....

Βασικά στο χωριό που πάω διακοπές κάθε χρόνο στην Ήπειρο έτυχε πέρυσι να έρθουν για μία δουλεία ένα ζευγάρι που δουλεύει για το google earth στην Ελλάδα.

Απλοί άνθρωποι μην φανταστεί κανείς τίποτα επιστημονάρες τρελαμένους.

Και τους ρωτούσα τι μπορούν να δουν από εκεί πάνω και απλά μου απάντησαν <<δεν θες να ξέρεις>>....<<τα πάντα>>...

Δημοσ.

ούτε εγώ έχω να κρύψω τίποτα αλλά δεν είναι άσχημο να μην έχεις ιδιωτική ζωή.όσο για το θεωρίες συνωμοσίας γιατί να μην πούμε και το άλλο.γιατί άραγε να υπάρχουν τόσα απονήρευτα πρόβατα

Δημοσ.

χμμμμ... Ναι ! Κι εγώ ! Μεγάααλη ασφάλεια ! Μόνο μια ανησυχία έχω βρε παιδί μου ! Αυτος ο "big brrother" δεν είναι άνθρωπος με αδυναμίες, ελαττώματα, ενδεχομένως συμπλέγματα. Είναι δίκαιος και σωστός σα Θεός ? Ε ?

Δημοσ.
χαχαχαχ

Απλοί άνθρωποι μην φανταστεί κανείς τίποτα επιστημονάρες τρελαμένους.

Και τους ρωτούσα τι μπορούν να δουν από εκεί πάνω και απλά μου απάντησαν <<δεν θες να ξέρεις>>....<<τα πάντα>>...

τι μου λέτε ???? γαμώτο και δεν φοράω μάσκαρα στον υπνο.... :P

Δημοσ.
τι μου λέτε ???? γαμώτο και δεν φοράω μάσκαρα στον υπνο.... :P

Μα στά'χω πει χρυσή μου ! Κανε κι εσύ ένα μόνιμο μακιγιάζ να ξενοιάσεις !:mrgreen: :-P :-P:mrgreen:

Δημοσ.

Ναι, τα ξέρουν όλα και έχουν κρύψει άλλους 6 δις ανθρώπους πίσω από υπολογιστές για να μας ελέγχουν. άλλο έχω τη δυνατότητα να μάθω και άλλο ξέρω;).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...