tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 γεια και πάλι στο αγαπητό forum η γνώμη μου πιστεύω ότι ξέρουν τα πάντα για εμάς και ας νομίζουμε το αντίθετο.κάποιοι ξέρουν ποιος είναι πίσω από κάθε υπολογιστή και τι καπνό φουμάρει.επίσης γνωρίζουν τα πάντα για εμάς μέσω δορυφόρων.μέχρι και πότε κατουρήσαμε που λέει ο λόγος. η γνώμη σας....ακούω
pappous_soulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εν οίδα ότι ουδέν οίδα,και εάν οίδα δεν θα στο'λεγα :-P
Hlapatsas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 χαχαχαχ Mel Gipson στις Θεωρίες Συνομοσίας και έτσι.... Βασικά στο χωριό που πάω διακοπές κάθε χρόνο στην Ήπειρο έτυχε πέρυσι να έρθουν για μία δουλεία ένα ζευγάρι που δουλεύει για το google earth στην Ελλάδα. Απλοί άνθρωποι μην φανταστεί κανείς τίποτα επιστημονάρες τρελαμένους. Και τους ρωτούσα τι μπορούν να δουν από εκεί πάνω και απλά μου απάντησαν <<δεν θες να ξέρεις>>....<<τα πάντα>>...
The_Judas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Τώρα που το έμαθα αυτό νιώθω ασφάλεια... big brother is watching over us.
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ούτε εγώ έχω να κρύψω τίποτα αλλά δεν είναι άσχημο να μην έχεις ιδιωτική ζωή.όσο για το θεωρίες συνωμοσίας γιατί να μην πούμε και το άλλο.γιατί άραγε να υπάρχουν τόσα απονήρευτα πρόβατα
χάπι Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 χμμμμ... Ναι ! Κι εγώ ! Μεγάααλη ασφάλεια ! Μόνο μια ανησυχία έχω βρε παιδί μου ! Αυτος ο "big brrother" δεν είναι άνθρωπος με αδυναμίες, ελαττώματα, ενδεχομένως συμπλέγματα. Είναι δίκαιος και σωστός σα Θεός ? Ε ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 χαχαχαχ Απλοί άνθρωποι μην φανταστεί κανείς τίποτα επιστημονάρες τρελαμένους. Και τους ρωτούσα τι μπορούν να δουν από εκεί πάνω και απλά μου απάντησαν <<δεν θες να ξέρεις>>....<<τα πάντα>>... τι μου λέτε ???? γαμώτο και δεν φοράω μάσκαρα στον υπνο....
χάπι Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 τι μου λέτε ???? γαμώτο και δεν φοράω μάσκαρα στον υπνο.... Μα στά'χω πει χρυσή μου ! Κανε κι εσύ ένα μόνιμο μακιγιάζ να ξενοιάσεις ! :-P :-P:mrgreen:
Houston Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εφόσον εγώ δεν τους ξέρω τι με νοιάζει κι αν με ξέρουν?
Houston Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Και μείς τα αγοράκια να προσέχουμε που κάνουμε πιπί μας:lol::lol:
SGP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Ναι, τα ξέρουν όλα και έχουν κρύψει άλλους 6 δις ανθρώπους πίσω από υπολογιστές για να μας ελέγχουν. άλλο έχω τη δυνατότητα να μάθω και άλλο ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.