Προς το περιεχόμενο

Τα ξέρουν όλα για εμάς

tahwnwhontra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι, τα ξέρουν όλα και έχουν κρύψει άλλους 6 δις ανθρώπους πίσω από υπολογιστές για να μας ελέγχουν. άλλο έχω τη δυνατότητα να μάθω και άλλο ξέρω;).

scrape a leg

Δημοσ.

με συγχωρείς φιλέ αλλά με την απάντηση σου μου θυμίζεις άσχετη γριούλα.δεν είναι ανάγκη να κρύψεις άλλους 6 δις ανθρώπους για να παρακολουθούν τους υπόλοιπους.η τεχνολογία και οι υπολογιστές μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά εύκολα και γρήγορα.

Δημοσ.
Δεν ειναι σωστό να παραβιάζουν την ιδιωτική μας ζωή...αλλά βρες εσύ τρόπο να ρίξεις τους δορυφόρους τους...:-|

αν μπορούσα να είσαι σίγουρος ότι θα το έκανα αλλά είμαι ένας απλός μέσος άνθρωπος που κάνω τις διαπιστώσεις μου

Δημοσ.

ε μας παρακολουθουν που μας παρακολουθουν ας προσφερουμε και λιγο θεαμα. καντε τιποτα περιεργο.

Δημοσ.
με συγχωρείς φιλέ αλλά με την απάντηση σου μου θυμίζεις άσχετη γριούλα.δεν είναι ανάγκη να κρύψεις άλλους 6 δις ανθρώπους για να παρακολουθούν τους υπόλοιπους.η τεχνολογία και οι υπολογιστές μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά εύκολα και γρήγορα.

Κάτσε ρε μπαγασα, τι εννοείς εύκολα και γρήγορα. Που είμαστε στο Matrix? Και καταρχήν δεν πιστεύω να παρακολουθείται ο μέσος άνθρωπος. Εσένα και εμένα πιο όφελος θα έχει κάποιος να μας παρακολουθεί???? Εκτός και αν είσαι ο james bond. Μάλλον η γριούλα έχει δίκιο.

Δημοσ.

ρε παιδια ελεος θα κατσουν να βλεπουν τι κανει ο καθε ξεκαρφωτος????αντε να το κανουν οταν κανουν δοκιμες. αντι να ασχολησε με το ποιος σε παρακολουθει ασχολησου με το τι κανεις.

Δημοσ.

με όλο το σεβασμό να σου εξηγήσω τι εννοώ.

υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης που παρακολουθούν τα πάντα.από τηλεφωνικές συνομιλίες και email μέχρι τραπεζικές συναλλαγές και online gaming.όπως επίσης και συνομιλίες εντός και εκτός κτιρίων.γίνεται επεξεργασία και αξιολόγηση.στη συνέχεια ότι θεωρείται κατά στο σύστημα και την παγκοσμιοποίηση περνά σε ποιο αναλυτικό ελέγχο.

Δημοσ.
ρε παιδια ελεος θα κατσουν να βλεπουν τι κανει ο καθε ξεκαρφωτος????αντε να το κανουν οταν κανουν δοκιμες. αντι να ασχολησε με το ποιος σε παρακολουθει ασχολησου με το τι κανεις.

αυτο δεν το καταλαβα: ασχολησου με το τι κανεις....τι εννοείς;

Δημοσ.
με όλο το σεβασμό να σου εξηγήσω τι εννοώ.

υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης που παρακολουθούν τα πάντα.από τηλεφωνικές συνομιλίες και email μέχρι τραπεζικές συναλλαγές και online gaming.όπως επίσης και συνομιλίες εντός και εκτός κτιρίων.γίνεται επεξεργασία και αξιολόγηση.στη συνέχεια ότι θεωρείται κατά στο σύστημα και την παγκοσμιοποίηση περνά σε ποιο αναλυτικό ελέγχο.

δεν θελω να φανταστω καν ποσο θα κοστιζει η λειτουργια ολου αυτου του συστηματος εφοσον υπαρχει ετσι οπως το οριζεις και να σκαναρει ολους αυτους τους τομεις. εμενα μου φαινονται ιστοριες για αγριους ολα αυτα. αποψη μου.

Δημοσ.
αυτο δεν το καταλαβα: ασχολησου με το τι κανεις....τι εννοείς;

ενοω οτι καθεσε και παιδευεις το μυαλο σου με πραγματα που δεν επηρεαζουν αμεσα την καθημερινοτητα σου αυτο.

Δημοσ.
υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης

Αυτό είναι λίγο παρατραβηγμένο. Οσον αφορά τη παρακολούθηση όπως την περιγράφεις μπορεί να γίνει αλλά πιστεύω πιο εξειδεκευμένα. (οχι δλδ οτι παρακολουθούμε όλον τον κόσμο).

Δημοσ.
Αυτό είναι λίγο παρατραβηγμένο. Οσον αφορά τη παρακολούθηση όπως την περιγράφεις μπορεί να γίνει αλλά πιστεύω πιο εξειδεκευμένα. (οχι δλδ οτι παρακολουθούμε όλον τον κόσμο).

μπορει να ενοει τα keywords που λενε.

Δημοσ.

ότι είναι να κάνω στη δουλειά μου και στην προσωπική μου ζωή το κάνω..από εκεί και πέρα είμαι ελεύθερος να ψάχνω ότι θέλω.

όσο για το κόστος.αυτή είναι έννοια για το πλήθος.αυτοί έχουν το χρήμα και την δύναμη.δεν υπάρχει έννοια του 1εκατ η 1 τρις εκατ για αυτούς .

όσο για το αν επηρεάζει τη ζωή μου.σήμερα μπορεί όχι αύριο όμως ίσως ναι.

Δημοσ.
ότι είναι να κάνω στη δουλειά μου και στην προσωπική μου ζωή το κάνω..από εκεί και πέρα είμαι ελεύθερος να ψάχνω ότι θέλω.

όσο για το κόστος.αυτή είναι έννοια για το πλήθος.αυτοί έχουν το χρήμα και την δύναμη.δεν υπάρχει έννοια του 1εκατ η 1 τρις εκατ για αυτούς .

όσο για το αν επηρεάζει τη ζωή μου.σήμερα μπορεί όχι αύριο όμως ίσως ναι.

βρε δεν σου ειπα οτι δεν ειναι δικαιωμα σου απλα υπαρχουν πιο ευχαριστα πραγματα. τεσπα δικαιωμα σου απλα λεω εγω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...