tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 για να μην τα πολυλογούμε.ο καθένας είναι ελεύθερος να σκέφτεται και να λέει ότι θέλει.
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 δεν μπορώ να σε καταλάβω.έχω τις ιδέες μου και έχεις τις δικές σου.τι θες από εμένα...μήπως θες να γίνεις mod και κάνεις δοκιμές....δεν θα γίνεις ποτέ αν συμπεριφέρεσαι έτσι στους άλλους.σε έβρισα όχι αλλά εσύ με είπες τυπάκο.με ξέρεις δεν με ξέρεις.τι να κάνω δεν έχω απορίες να postαρω σε άλλο σημείο του forum και δεν απαντώ στις απορίες άλλων διότι υπάρχουν πιο άξια και έμπειρα μέλη από εμένα για να το κάνουν αυτό. χμμμμ... μην το λες, μην το λες !!! :mrgreen:
dalton85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Σωστα για αυτο και εμεις εχουμε το δικαιωμα να σε σχολιαζουμε και να δημιουργουμε μια εικονα για το ατομο σου συμφωνα με τα λεγομαι να σου σε αυτο εδω το forum.
chris_4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Χαλαρωστε ρε παιδια. Νομιζω όλοι συμφωνουμε ότι η παρακολούθηση πρωσοπικων δεδομένων δεν είναι οκ. Και όντωσ ο tahwnwhontra τα λεει κάπως περίργα, αλλά τον πήραμε αποτα αυτιά όλοι. Κ αν κάποιος πιστευειοτι κακως υπαρχουν τοσα άτομα στο μπλα, ε τοτε τι να πω. να δω πως θα ταν εδω, αν αντι για 80 ατομα το διάβαζαν (-γράφαν) 11. Μπορουμε να την πουμε ευγενικα σε καποιον, και οταν παραφερόμαστε μια συγγνωμη δε βλάπτει (ακομη και αν δε συμφωνουμε με τις απόψεις του άλλου)
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 άλλο να σχολιάζεις και να δημιουργείς μια εικόνα και άλλο να ζητάς το κεφάλι μου επί πινάκι
kostasSTi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 tahwnwhontra η ουσία είναι οτι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ξέρουν οτι παρακολουθείται ο πλανήτης με διάφορους τρόπους. Δε μας λες κάτι καινούργιο. Αν σε ενοχλεί - για όποιο λόγο κι αν είναι αυτό - τότε πέτα το κινητό σου, κλείσε το pc σου, κόψε το τηλέφωνό σου και μείνε μέσα στο σπίτι σου με κεριά. Τότε δεν πρόκειτε να σε δει και να σε ακούσει κανένας. Τι άλλο προσπαθείς δηλαδή να μας πεις που δεν το καταλαβαίνουμε?
dalton85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ Το παραπανω παντος δεν ειναι ενδειξη μιας καλης θελησεις για συζητηση. Σαν να λες σας κανω πλακα. Αντι να γραφεις τετοια post την ωρα που σου απανταμε σε μερικα ερωτηματα κοιτα να γραφεις κατι ποιο ουσιαστηκο. Η ερμηνεια των λεγομαινων ενος ατομου σε ενα φορουμ φαινονται απο τη προτασεις που χρησιμοποιει. Αυτο ηταν και η αφορμη μας. Δεν θελει κανεις να αρπαξει κανεναν απο τα μαλια και ουτε το κεφαλι του. Αν ηταν ετσι θα αρχιζαμαι να βριζομαστε και θα τελειονε εκει. PS υπαρχουν και τα smiles αν θελεις να δειξεις περιπου το υφος σου στε μια προταση. tahwnwhontra η ουσία είναι οτι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ξέρουν οτι παρακολουθείται ο πλανήτης με διάφορους τρόπους. Δε μας λες κάτι καινούργιο. Αν σε ενοχλεί - για όποιο λόγο κι αν είναι αυτό - τότε πέτα το κινητό σου, κλείσε το pc σου, κόψε το τηλέφωνό σου και μείνε μέσα στο σπίτι σου με κεριά. Τότε δεν πρόκειτε να σε δει και να σε ακούσει κανένας. Τι άλλο προσπαθείς δηλαδή να μας πεις που δεν το καταλαβαίνουμε?Και δεν το ξερουμε.(προσθετω)
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 μάλιστα κύριε mod dalton85.σταματώ.ότι πείτε.
poscaman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 τι καλα!!!ειτε γιναμε ολοι,ειτε θελουμε να γινουν χαλιφηδες στις θεσεις των χαλιφηδων....:mrgreen:
dalton85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 I am the one.I rule them all.MOUAXAXXA... Εγω λεω παιδια να κανουμε επανασταση μερικοι απο εμας που για αλλους εχουμε το μικροβιο του mod και να παρουμε το forum στα χερια μας:). Ελεος. Απλα σου ειπα πως φανηκε ο τροπος σου δεν σου ειπα να σταματησεις να γραφεις. Και σιγα μη θελησω να γινω mod, για να εχω πονοκεφαλο. Δεν το θελω.
kostasSTi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι λέω να πάρουμε σφεντόνες και να ρίξουμε τους δορυφόρους...:twisted::twisted::twisted:
dalton85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Το ψηνεις??? Μεχρι τοτε να φοραμε καπελα απο αλουμινιο μην τυχον και διαβαζουν και την σκεψη μας. Τελικα ειμαι αδιστακτος. Εκανα το παλικαρι να σταματησει.ΛΟΛ. πρεπει να κανω για mod after all.
Lighter122 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ώρε, κάτι βλάκες που χαλάνε τα threads... εσυ νομιζεις δλδ οτι ανεβασες το επιπεδο τωρα?
dalton85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ώρε, κάτι βλάκες που χαλάνε τα threads... Kαλα οκ. Το συκεκριμενο ηταν μια φοβερη συζητηση. Σαν να μου λεει οτι πρεπει να κανω κατι περι της παρακολουθησεις αλλα αυτος δεν ξερει τι αλλα εγω πρεπει ομως σιγουρα να κανω κατι. Εσυ απο την αλλη με βριζεις επειδι ειπα την γνωμη μου. Πολυ δημοκρατικο εκμερος σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.