1980 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Αν εχεις κάποιο πρόβλημα με τους κανόνες στειλε pm σε κάποιον μοντ να του πεις τα παραπονα σου και να του κλάσεις και μια μαντρα.. :) Ετσι ειναι εδω! Αμα σ αρεσει . οοοοριστε μας που βγάζεις και γλωσσα... ουστ :) αυτος ο ελιτισμος σου.... χααχαχχααχαχαχ
χάπι Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 αλλιώς τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία ! Α ! και τα κουβαδάκια μου τη σπάνε στην ακρογιαλιά...
Harkon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 AXXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXXAAXAX γεια σου ρε φρου2!
Houston Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δεν πείρα το pm σου σόρυ. Βλέπεις δεν συνηθίζω να στέλνω προσωπικά μηνύματα. Οκ Το μιλάμε και το γαλλικό βλέπω…. Αλλά δεν κατάλαβα μου την ψιλολες λίγο ή μου φαίνεται? Φίλε μου paredwse που το είδες το θράσος? Και ποιες ιδιωτικές συζητήσεις? Τεσπα Να σιωπήσω? Συγνώμη για το έγκλημα.
χάπι Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 μοιράζονται και προκυρήξεις ??? (στις παραλίες βεβαια ! Μη φεύγουμε κι από το θέμα !)
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Οι mods μια χαρα την κανουν την δουλεια τους και σβύνουν τα αστεια ποστς γιατι εδω δεν κάνει να γελάμε και να περνάμε καλά, λέμε την αποψή μας ανέκφραστοι "ον τόπικ" πάντα και χωρις διακρίσεις ..Αν εχεις κάποιο πρόβλημα με τους κανόνες στειλε pm σε κάποιον μοντ να του πεις τα παραπονα σου και να του κλάσεις και μια μαντρα.. :) Ετσι ειναι εδω! Αμα σ αρεσει . οοοοριστε μας που βγάζεις και γλωσσα... ουστ :) Προσυπογράφω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.