tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Τι θέμα μπορώ να ανοίξω που να μην ενοχλεί τα σεβαστά μέλη και να μην το κλειδώνουν οι υπεύθυνοι.
Lighter122 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Πρεπει δλδ σωνει και καλα να ανοιξεις και αλλο? Βρες ενα απο τα υπαρχοντα και ποσταρε εκει....
Lighter122 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Για την μετεμψύχωση και τη μεταθάνατο ζωή. πλακα πλακα μηπως ξερεις εσυ γιατι κοπηκε το ρευμα σε καποιες περιοχες της αθηνας το μεσημερι???
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Τι θέμα μπορώ να ανοίξω που να μην ενοχλεί τα σεβαστά μέλη και να μην το κλειδώνουν οι υπεύθυνοι. Κάτι που να μην παραβιάζει τους κανόνες, να συμφωνεί με τα υποκειμενικά αισθητικά μου κριτήρια, να μην θεωρείται αρκετά φαιδρό από την πλειοψηφία των users εδώ ώστε να γεμίσει spam και εξυπναδούλες και να μπορεί προαιρετικά να μου γνωρίσει τπτ όμορφες νυμφομανείς δίδυμες bisexual αιμομίκτριες φυσικές κοκκινομάλλες.
Lighter122 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Κάτι που να μην παραβιάζει τους κανόνες, να συμφωνεί με τα υποκειμενικά αισθητικά μου κριτήρια, να μην θεωρείται αρκετά φαιδρό από την πλειοψηφία των users εδώ ώστε να γεμίσει spam και εξυπναδούλες και να μπορεί προαιρετικά να μου γνωρίσει τπτ όμορφες νυμφομανείς δίδυμες bisexual αιμομίκτριες φυσικές κοκκινομάλλες. οταν τελειωσεις με τις κοκκινομαλες θα ηθελα τα τηλεφωνα τους σε pm... ευχαριστω εκ των προτερων
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 εμέσος πλην σαφώς να μην ξαναποστάρω.
Silok Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 πλακα πλακα μηπως ξερεις εσυ γιατι κοπηκε το ρευμα σε καποιες περιοχες της αθηνας το μεσημερι??? Αν και μένω Θεσσαλονίκη δηλώνω ότι έχω μία θεία μέντιουμ(αυτό είναι real)και εκείνη την ώρα ένα πνεύμα της έκανε αβέρτα disconnects κι έτσι έκανε overload και έριξε το ρεύμα αλλά μόνο Αθήνα.Μετά από αυτό όμως με ένα reset έστρωσε.
Lighter122 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 εμέσος πλην σαφώς να μην ξαναποστάρω. οχι, δεν ειπε κανεις αυτο... απλα μπηκες και μεσα σε 2 μερες εκανες 3 thread τοσο αμφιλεγομενα, που ηταν καταδικασμενα να φανε λουκετο για να μην αρχισουμε να βριζουμε οι μεν τους δε... αραξε λιγο να δεις ποιο ειναι το υφος του συγκεκριμενου φορουμ, δεν σου ειπε κανεις να μην ξαναποσταρεις... απλα σηκωσες πολυ flame...
The_Judas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Προσπάθησε να αναλύεις περισσότερο τα θέματα σου για να οδηγούν κάπου. Αλλιώς είναι εύκολο να παρεξηγηθούν και να γεμίσουν με άσχετα post.
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 εμέσος πλην σαφώς να μην ξαναποστάρω. όχι. δν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα αν θα ποστάρεις ή όχι, τέτοιου είδους προτιμήσεις αποκτούν μαζικότερο προφίλ στο κεφάλι μου. ένας πόστερ παραπάνω, καλός ή κακός δν κάνει διαφορά, μια γέννηση, το ίδιο, ένας θάνατος το ίδιο. και καθώς ούτε γενοκτονία έχω τα μέσα να εκκινήσω, ούτε να αδειάσω το φόρουμ, προσπάθησε απλώς να μην αρχίζεις θρεντζ τα οποία είναι καταδικασμένα.
-nick- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Φίλε μου , συνέχισε να γράφεις Το θέμα σου 'πεθαίνουμε πριν την ώρα μας' γενικά μου άρεσε (αν και δεν είμαι πολύ φαν των συνωμοσιολογίων ) .. Τελος παντων παρατηρησα ότι ύστερα από 1-2 αρνητικά σχόλια μπαίνει μέσα και το υπόλοιπο κοπάδι και κράζει/ειρωνεύεται κλπ νιώθωντας "ανώτεροι"... Τέσπα ... Ακολούθησε και τη συμβουλή του φίλου παραπάνω να αναλύεις περισσότερο τις σκεψεις σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.