Προς το περιεχόμενο

Apple ή Microsoft?

narbi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από ότι ξέρω μπορώ να περάσω και windows σε mac έτσι δεν είναι?? Οπότε θα τα έχω και τα δυο..;άρα δεν τίθεται πρόβλημα να στερηθώ προγράμματα η να έχω ασυμβατότητες σε αρχεία που θα παίρνω από τον εξωτερικό που θα έχω σπίτι μου με ταινίες μουσικές προγράμματα κτλ...Το θέμα είναι να είναι καλός να μην μου κολλάει και να είναι και λίγο γρήγορος..

Το Mac που αναφέρεις στο πρώτο μήνυμα σου (iBook G4) είναι πολύ παλιό μοντέλο. Δεν έχει επεξεργαστή intel αλλά PowerPC G4 και συνεπώς δεν μπορείς να του βάλεις Windows. Απορώ μάλιστα που το βρήκες!

Τα τρέχοντα μοντέλα φορητών υπολογιστών της Apple είναι τα MacBook (που αντικατέστησαν τα iBook) και τα MacBook Pro (που αντικατέστησαν τα PowerBook). Αυτά έχουν επεξεργαστές intel και εκτός του ότι είναι πιο γρήγορα από τα παλιά, μπορείς σε αυτά να εγκαταστήσεις και Windows.

Δημοσ.
Το Mac που αναφέρεις στο πρώτο μήνυμα σου (iBook G4) είναι πολύ παλιό μοντέλο. Δεν έχει επεξεργαστή intel αλλά PowerPC G4 και συνεπώς δεν μπορείς να του βάλεις Windows. Απορώ μάλιστα που το βρήκες!

Τα τρέχοντα μοντέλα φορητών υπολογιστών της Apple είναι τα MacBook (που αντικατέστησαν τα iBook) και τα MacBook Pro (που αντικατέστησαν τα PowerBook). Αυτά έχουν επεξεργαστές intel και εκτός του ότι είναι πιο γρήγορα από τα παλιά, μπορείς σε αυτά να εγκαταστήσεις και Windows.

Ναι, sorry έκανα λάθος! Εννοούσα το macbook με τον intel core 2 duo 2GHz που έχει γύρω στα 900 ευρώ...

Δημοσ.

Το φτηνότερο MacBook δεν έχει 900 έχει 1100... Το 900 που πάλλον θα είδες από το site είναι χωρίς ΦΠΑ...

Εγώ θα συ πρότεινα να βρεις κάποιον σαν εμένα που θέλει να πουλήσει το mac του (για να πάρει άλλο φυσικά, μην τρελαθούμε! δεν το αποχωρίζομαι το μηχάνημα!).. π.χ. εγώ έχω το μαύρο core duo, 2Ghz, 2GB μνήμη, 60GB σκληρό... Αν κοιτάξεις στο ebay οι τιμές που πουλιούνται αυτά τα μηχανήματα είναι γύρω στα 800 euro... Ε και εγώ τόσο θα το έδινα...

Οπότε είσαι μέσα στις οικονομικές σου απαιτήσεις, και πιο κάτω και θα πάρεις ένα κορυφαίο μηχάνημα από όλες τις απόψεις...Το μόνο που δεν θα έχεις είναι εγγύηση...

Επισκέπτης
Δημοσ.

kala, an o steven poulaei to black macbook tou 800 kai den to theleis to pairno ego :P

Δημοσ.
Το φτηνότερο MacBook δεν έχει 900 έχει 1100... Το 900 που πάλλον θα είδες από το site είναι χωρίς ΦΠΑ...

Εγώ θα συ πρότεινα να βρεις κάποιον σαν εμένα που θέλει να πουλήσει το mac του (για να πάρει άλλο φυσικά, μην τρελαθούμε! δεν το αποχωρίζομαι το μηχάνημα!).. π.χ. εγώ έχω το μαύρο core duo, 2Ghz, 2GB μνήμη, 60GB σκληρό... Αν κοιτάξεις στο ebay οι τιμές που πουλιούνται αυτά τα μηχανήματα είναι γύρω στα 800 euro... Ε και εγώ τόσο θα το έδινα...

Οπότε είσαι μέσα στις οικονομικές σου απαιτήσεις, και πιο κάτω και θα πάρεις ένα κορυφαίο μηχάνημα από όλες τις απόψεις...Το μόνο που δεν θα έχεις είναι εγγύηση...

Ναι, Steven έχεις δίκιο!! Μετα λύπης μου διαπίστωσα πως η τιμή των 923 Ε που νόμιζα ότι ίσχυε για το macBook ήταν χωρίς το Φ.Π.Α....Επομένως τη σκέφτομαι σοβαρά την πρότασή σου...

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα...το πουλάω όταν βγουν τα καινούρια....δηλαδή σύντομα (ελπίζω..!

Αλλά άμα έχεις πρόσβαση σε ebay μπορείς να βρεις πολύ καλές τιμές για MacBooks!.. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος τι θα έρθει... Συνήθως δεν υπάρχουν προβλήματα... Τώρα αν έχει μια παραπάνω γρατσουνιά απότι αναφέρει στην περιγραφή....χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι...

Δημοσ.

άλλη μια πολύ φθηνότερη λύση θα ήταν αν είχες τίποτα άκρες αμερική συγγενείς αν πάει κανας φίλος κλπ κλπ θα σου το φέρει πολύ πιο φθηνά λόγω διαφορά δολλαρίου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...