Προς το περιεχόμενο

Συνέντευξη για δουλειά στο Πλαίσιο

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι αλλα τι να τις κάνω αυτές τις γνώσεις από την στιγμή που δήλωσα για πωλητής στο hardware ? κάπου το έχασες λίγο το θέμα μου φαίνεται :mrgreen:

Όχι, μάλλον εσύ με έχασες ;)

Έλεγα για το ότι οι εταιρείες δεν ειδοποιούν και ο λόγος που δεν το κάνουν είναι συνήθως γιατί ψάχνουν τον καλύτερο στην πιο συμφέρουσα τιμή. Δεν το συνέδεσα με το πλαίσιο. Γενικά μίλαγα. ;)

Στο θέμα μας:

Το ότι σου απάντησε το Πλαίσιο είναι θετικό, αλλά και να μη σου απάνταγε δε θα μου φαινόταν περίεργο! Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο: εμφάνιση, φιλικότητα, εμπειρία κτλ κτλ. Επίσης, σε αρκετές εταιρείες παίζει ρόλο το να είσαι κοντά στη δουλειά. Αυτά!

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο για ένα βιογραφικό που είχα στείλει περσι τέτοιο καιρό για την θέση του τεχνικού.

Αν θυμάμαι καλά δουλειά σε τέτοιες εταιρίες δεν πολυαξίζει.

Να του δώσω μια ευκαιρία;

Δημοσ.
Με πήραν σήμερα τηλέφωνο για ένα βιογραφικό που είχα στείλει περσι τέτοιο καιρό για την θέση του τεχνικού.

Αν θυμάμαι καλά δουλειά σε τέτοιες εταιρίες δεν πολυαξίζει.

Να του δώσω μια ευκαιρία;

Δώστου έτσι κι αλλιώς μετά από λίγο θα τα παρατήσεις.Από το να κάθεσαι καλύτερα να βγάζεις κάτι.Εννοείται πως είναι δουλειά του φούτσου επομένως να συμπεριφέρεσαι αναλόγως.

Δηλαδή :

Η δουλειά είναι ντροπή

Δημοσ.

Αν δεν κάνεις άλλη δουλειά, ρίξε μια προσπάθεια, δεν έχεις να χάσεις και πολλά.

Γενικότερα πάντως, τα χειρότερα ακούω και βλέπω.

Δημοσ.

Δεν έχω δυστυχώς το περιθώριο να δοκιμάσω κάτι και να το παρατήσω ή να με παρατήσων μετά απο 2-3 μηνες διότι μένω Χαλκιδική τώρα και δε λέει να νοικιάζω για 2-3 μηνες σπίτι στην Θεσσαλονίκη χωρίς να έχω από κάπου έσοδα :/

Αν με καλέσουν για συνέντευξη θα πάω να δω τι παίζει και βλέπω.Με 600 ευρώ+σπαστό ωράριο χλωμό το κόβω πάντως.Για αναλώσιμους ψάχνουν αυτοί.

Δημοσ.
Δώστου έτσι κι αλλιώς μετά από λίγο θα τα παρατήσεις.Από το να κάθεσαι καλύτερα να βγάζεις κάτι.Εννοείται πως είναι δουλειά του φούτσου επομένως να συμπεριφέρεσαι αναλόγως.

Δηλαδή :

Η δουλειά είναι ντροπή

Σαν τους Clerks ένα πράμα.

Δημοσ.
Σαν τους Clerks ένα πράμα.

Ακριβώς!

Γουστάρω χάλια υπαλλήλους για να πηγαίνω στα μαγαζιά να εκτονώνω φορτία από αλλού :lol:

Δημοσ.

Μακρια, απλα μακρια. Να πας μονο αν ειναι ζητημα ζωης και θανατου (οκ υπερβαλω αλλα καταλαβαινεις). Τοσο χαλια ειναι. Μπορεις πολυ καλυτερα σε οποιαδηποτε αλλη δουλεια με σχεδον μηδενικες ευθυνες και αρκετα υψηλοτερο income. Το ζητημα ειναι κατα ποσο θεωρεις οτι"ριχνεις" το επιπεδο κανοντας μια αλλη δουλεια γιατι εχω ακουσει κατι ακυρα του στυλ "τι λες ρε μαλακα, ΕΓΩ θα παω να γινω πακετας?".

Δημοσ.

Ζήτημα ζωής και θανάτου δεν είναι σιγουρα.Δε πρόκεται να μπω δηλαδή σε διαδικασίες μετακόμισης απο Χαλκιδική για Θεσσαλονίκη, με ότι έξοδα συνεπάγεται αυτό,μόνο και μόνο για να λέω ότι δουλεύω για 600 ευρώ 6/7 σπαστό.Αλλά δυστυχώς δε μοιράζουν δουλειές εύκολα :/

Δημοσ.

Τις δουλειες μπορει να μην τις μοιραζουν ευκολα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και ειδικα αν εισαι διατεθειμενος να κανεις -τα παντα- (οχι δεν μιλαω να κανεις πιπες η να εισαι ζιγκολο). Αν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο τοτε ναι τα πραγματα ειναι ποιο ζωρικα. Επειδη ομως κοιτας σε μαγαζι τυπου πλαισιο για δουλεια φανταζομαι οτι δεν θα εχεις προβλημα να κανεις οτιδηποτε (γιατι οτι αλλο και αν κανεις ειναι καλυτερα, ακομα και βοηθος υδραυλικου να καθαριζεις φρεατια και βοθρους, βοηθος κορακιου και οχι δεν κανω πλακα).

Δημοσ.

Finn μη σε πάρω και στο λαιμό μου, αλλά εγώ ούτε που θα σκεφτόμουν να μπω σε τέτοια διαδικασία για αυτή την δουλειά.

Νταξ, δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις και πόση υπομονή σου περισσεύει, αλλά παραείναι πολλά τα παράπονα που ακούγονται.

Δημοσ.

Στο χωριό που είμαι η δουλειά που θέλω να κάνω δεν υπάρχει.Δε λέω καλά είναι απ τον Μάϊο εώς τον Σεπτέμβρη στο μπαράκι με τις γιουγκοσλάβες αλλά δε θα την κάνω τη δουλειά του jockey για μια ζωή οπότε κοιτάω κάτι στην Θεσσαλονίκη.Κάτι το οποίο θα αξίζει(δυνατή προϋπηρεσία για το μέλλον) με καλά λεφτά (ότι προβλέπει η συλλ σύμβαση).

Δημοσ.
Στο χωριό που είμαι η δουλειά που θέλω να κάνω δεν υπάρχει.Δε λέω καλά είναι απ τον Μάϊο εώς τον Σεπτέμβρη στο μπαράκι με τις γιουγκοσλάβες αλλά δε θα την κάνω τη δουλειά του jockey για μια ζωή οπότε κοιτάω κάτι στην Θεσσαλονίκη.Κάτι το οποίο θα αξίζει(δυνατή προϋπηρεσία για το μέλλον) με καλά λεφτά (ότι προβλέπει η συλλ σύμβαση).

Είσαι κάτοχος πτυχίου,διπλώματος κτλ. ενός χαρτιού έστω;

Δημοσ.

Συναδελφος ηλεκτρονικος ειναι ο φιλος finn, με πτυχιο ΤΕΙ Ηλεκτρονικης, κατευθυνσης Δικτυων και τηλεπικοινωνιων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...