vjkostas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Πρόσφατα αγόρασα το My Book Premium ES 500GB, που έχει USB2 & eSata θύρες. Το αγόρασα επειδή ήθελα περισσότερο χώρο για δεδομένα και επειδή η μητρική μου είναι η MSI P35 Platinum που βγάζει στο Back Panel 2 eSata Θύρες.Οπότε λέω να έχουμε γρήγορη ταχύτητα σε σχέση με το USB2. Τώρα 2 μέρες το δούλευα με την USB θύρα επειδή δεν μπορούσα να βρώ eSata καλώδιο. Με την USB σύνδεση όλα είναι μια χαρά, και είναι όντως ο πιο γρήγορος δίσκος που έχω δουλέψει μέχρι σήμερα με την USB2 θύρα. Στο διάβασμα δεδομένων απο αυτόν είναι ΠΟΛΥ γρήγορος 60ΜΒ/sec, ενώ στο γράψιμο σε αυτόν είναι στις κλασσικές ταχύτητες 22-24 MB/sec. Μέχρι εδώ όλα καλά.... Σήμερα ήρθαν 2 καλώδια eSata που έιχα παραγγείλει. Τα δοκιμάζω αλλά τίποτα, το σύστημα δεν βλέπει το My Book με τίποτα. Δοκίμασα και τα 2 καλώδια αλλά τίποτα.Ούτε στο BIOS ο δίσκος, άφαντος!!!! Το Mobo έχει το τελευταίο update.... Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω...αν έχει κανείς καμιά ιδέα? Αν είχε και κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ας με φωτίσει...αλλιώς τρίτη απόγευμα πάει για επιστροφή ο δίσκος... Thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.