Προς το περιεχόμενο

Laptop με οθόνη μέχρι 12,1''

GE1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην τιμή της Dell για το 1210 μπορείς να κάνεις customise και να το φέρεις στα μέτρα σου. Ζήτα μικρότερη cpu ή Ram για να κατεβείς λίγο στην τιμή. Είμαι κάτοχος το εν λόγω μηχανημάτος εδώ και 3 μήνες και δουλεύει άψογα.

Δημοσ.

Η ιστοσελίδα τους για το customize συνεχώς μου βγάζει τεχνικό πρόβλημα.

Sterio, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το μηχάνημα κυρίως σε σχέση με τη φορητότητα και την μπαταρία; Ποια είναι τα μειονεκτήματά του;

Δημοσ.

Κοίταξε επίσης το W251U της Gigabyte αν θέλεις.

Δεν το έχω πετύχει στην Ελλάδα όμως (για την ακρίβεια δεν έχω δεί γενικά φορητά της gigabyte στην Ελλαδά. Ψάξ'το στο mindfactory.

Ενδεικτικά στα 1060Ε + μεταφορικά φοράει T7200, 2GB, 160GB.

Δημοσ.

Na se kala re Arka2004. Telika agorastike (apo tin kopela mou) to si1520R apo to multirama. Kai oi protes entyposeis eine idietera thetikes. Safos ta proteinomena mixanimata einai kalitera alla telika prytanepse i oikonomia.

Pantos Arka, oi protaseis sou sta laptop edo einai panta oi kalyteres (giati eida ena typo pou stin elege). Ego apo sena ematha ti business seira tis HP kai eytyxos pira NX anti gia Pavilion. Thanks

Δημοσ.

thanks pantos...polloi mporei na sou tin lene...alla an gnorizis kai asxolise kai tous les epixeirimata mpori na tous allaksis apopsi...sto kato kato ta forum gia kalo einai oxi gia na vgalo kapio kerdos...kaloriziko kai makari na eisai euxaristimenos apo tin agora sou....

Δημοσ.

Μοον που τα ΑΜιλο εχουν καποια προβληματα, ωστοσο προτεινω ανεπιφυλακτα το TOSHIBA SATELLITE PRO U200-132 για την ποιοτητα κατασκευης αλλα και την πολυ καλη εγγυηση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...