Προς το περιεχόμενο

The official "ποια έιναι η καλύτερη κονσόλα" topic

StavrosD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάποιες ενστάσεις με τον φίλο μας τον Arioch79.

- Το PS3 αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα κοστίζει 660 ευρώ με ένα χειριστήριο. Η ακριβότερη έκδοση του X360 κοστίζει 600 ευρώ, με HD-DVD, χειριστήριο και δύο παιχνίδια δώρο. Η αντίστοιχη προσφορά με αυτή του PS3 (core + χειριστήριο) κοστίζει 300 ευρώ (υποδιπλάσια τιμή).

Σαφώς και δεν είναι αντίστοιχες εκδόσεις μια και η core δεν έχει σκληρό.Οπότε πρόσθεσε 100? (αν και κάπου είδα την full έκδοση με 349?).Βέβαια και πάλι έχουμε μεγάλη διαφορά.

- H πλειοψηφία των console gamers είναι μη οικονομικά ανεξάρτητα άτομα (μιρκές ηλικίες). Δε νομίζω ότι πολλοί από αυτούς θα ψήσουν τους γονείς τους να τους πάρουν ένα μηχάνημα που στοιχίζει τα υπερδιπλάσια από τον βασικό ανταγωνιστή, χωρίς μάλιστα να έχει να επιδείξει (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) κάποιο επί της ουσίας σημαντικό πλεονέκτημα.

Ο μέσος όρος των gamers έχει φτάσει πλέον στα 30,χωρίς όμως να έχω επίσημα

στοιχεία και χωρίς να ξέρω εάν είναι οικονομικά ανεξάρτητοι...

Κρίνω ότι η SONY ξεπέρασε κατά πολύ το όριο κόστους κατασκευής - τεχνικών χαρακτηριστικών που έπρεπε να είχε θέσει.

Το ps2 όταν βγήκε πόσο είχε;

Η τιμή του γι αυτά που προσφέρει καλή είναι.Απλώς το 360 είναι φθηνότερο.

Ίσως θα ήταν καλύτερο να είχε φτιάξει ένα κατώτερο μηχάνημα που θα μπορούσε να χτυπήσει σε τιμή το X360

Ως προς τι;Μάλλον εννοείς χωρίς BR,γιατί καθαρά ως παιχνιδομηχανές είναι στα πάτσι τους (είμαι στις καλές μου απόψε:-D).

Στα υπόλοιπα συμφωνώ 100%

@PDS13

Με αυτά δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα GT,FF,Ace Combat κτλ.και χωρίς την EA μαζί της...άσε που μόλις βγήκε το ps2 την παράτησαν και έπεσαν με λατρεία στην sony...

ΥΓ:Χείμαρος ο p3tran (όπως πάντα):mrgreen:

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aφου σε ενδιαφερουν οι ιστορικοι παραλληλισμοι...το παρακατω ειναι ενδιαφερον

Holy crap. The Xbox never even had this kind of universal football advantage over PS2. Why isn't Sony putting more effort into strengthening their support for 3rd parties? I think the 'laziness' excuse has to stop at at some point, when capable developers like Starbreeze, ΕΑ ,Ubi Montreal, Visual Concepts, and AM2 are all getting better performance out of a machine (360) that *on paper* is equal or worse :P.

ερχεται και δενει με αυτο (δεν θυμαμαι αν το ποσταρε αυτουσιο κανεις)

We have confirmed the Xbox 360 versions of Madden NFL 08 (August), All-Pro Football 2K8 (July), and NCAA Football 08 (July) will run at 60 frames per second, whereas the PS3 editions are locked at just 30fps. In the simplest of terms, this means that the 360 versions will run smoother and faster, and you'll have an easier time noticing subtle animations.

While we haven't had the opportunity to see the difference with EA's titles (the publisher hasn't sent us PS3 builds of either), All-Pro Football 2K8 definitely runs better on Xbox 360.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρωτον,οπως παντα εισαι εκτος τοπου και χρονου.

απο την πρωτη μερα το xbox1 ειχε καλυτερα games,

Απο την πρωτη και μεχρι την τελευταια.

Να γελασω τωρα?ή να το κρατησω για μετα?:mrgreen:

εκτος τοπου και χρονου νουμερο 1:

και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ γινοτανε port απο ps2 ή αλλη κονσολα, εβγαινε ιδιο ή καλυτερο ή πολυ καλυτερο.

Αν διαβαζες τα προηγουμενα ποστ μου,θα εβλεπες οτι το ειπα αυτο και επισης ειπα οτι αδικει το χβοχ αυτη η συγκριση των multiplatform και επιβεβαιωνει οτι δεν ειναι αυτο το ιδανικο μετρο συγκρισης,αλλα τα αποκλειστικα games οπως το ninja Gaiden.

εκτος τοπου και χρονου νουμερο 2:

οταν ο itagaki ελεγε οτι "το playstation2 δεν εχει αρκετη δυναμη για να βγαλω το gaiden"

τοτε οι playstationακηδες χωνανε τα κεφαλια στην αμμο και λεγανε ʽτα λεει αυτα γιατι το playstation εχει το tekken που ειναι καλυτεροʽ <------ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τοσο μυαλο εχουν μερικοι....

Aυτο παντος δεν το ειπα εγω.

Οποτε το λαμβανω σαν...''τελειωμα επιχειρηματων και λεω οτι αρνητικο για το ps3 μου κατεβει για να γεμισω το post μου και να εντυπωσιασω.''

βλεπω οτι την σημαια της ΑΝΟΗΣΙΑΣ συνεχιζουν να την κουβαλανε μπολικοι...

Κλασικος petran,ποστ χωρις προσβολη δεν παιζει,εκτος και αν αποθεωσεις το 360.

εκτος τοπου και χρονου νουμερο 3:+ παραληρημα

τι θες ρε pds? να μας συγκρινεις launch 360-ps3? τοσο μυαλο εχεις? ειλικρινα, μονο τοσο?

Προφανως αλλα διαβαζεις και αλλα απαντας.

Το μονο που ειπα ειναι οτι το Ps2 ειχε χειροτερo launch απο το ps3.

Μαλιστα...γραφεις οτι ειπα το ταδε χωρις να το εχω πει,για να απαντας μετα,

μμμμ...δεν ειναι κακο,καποιοι θα τσιμπησουν και θα σε αποθεωσουν οπως παντα.

εκτος τοπου και χρονου νουμερο 4:+ παραληρημα 2+Θράσος

σε κανει να αισθανεσαι λιγοτερο κοροϊδο να τρολαρεις κατα του 360?

θες να στο βαφτισουμε ειδικα για σενα "xbox 1.5" που σου ελεγε ο κουταραγκις προσπερσι και ελιωνες απο χαρα? (ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ!!! ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!)

Φιλε μου απο τα τοσα ποστ μου το πολυ σε 5(εγω 1 θυμαμαι αλλα λεω 5 για να ειμαι καλυμμενος)να εχω αναφερει κατι αρνητικο για το 360 και σε αυτα οχι απο το πουθενα,

δηλαδη μονο αν εχει ξεκινησει η συζητηση με αρνητικο για το Ps3 με το οποιο δεν συμφωνω και εχω απαντησει,ισως να εχω αναφερει κατι αρνητικο για το 360.

Σε αντιθεση με σενα που εχεις πανω απο 500 ποστ(λιγα βαζω,για να μην πω 1000+) που θαβεις το ps3 απο το πουθενα...

Οποτε αν το πιστευεις κιολας οτι εγω ειμαι το τρολλ και οχι εσυ,τα πραγματα ειναι σοβαρα και χωρις πλακα πρεπει να το κοιταξεις το θεμα.

θελεις να σε κοροϊδευουν for ever? γουσταρεις? περιμενεις το supergame κατα το σωτηριον ετος 2011, για να πεις τοτε "αξιζε" ή "δεν αξιζε"?

μα καλα, ειμαστε σοβαροι τωρα?

τι θα κανουμε με την περιπτωση σου, μοναχικε "υπερασπιστη του 360"?

καθε 3 σελιδες μια απο τα ιδια...

Ειρωνια,μηδενισμος κτλ κτλ...

Αλλον κοροιδευουν οι απ'εξω αλλα οταν το παρεις χαμπαρι μπορει να ειναι αργα,θα σου κατσει καπως αποτομα.

το ενα πουλουσε τους πρωτους μηνες 4.5-5.5 games/κονσολα και το αλλο εχει κολλησει στο 1.2-1.5 απο περσυ.

μιλας σοβαρα τωρα θες συγκρισεις? αφου τα νουμερα σου πετανε την αληθεια ωμη στα μουτρα.

δεν καταλαβαινεις ουτε τα βασικα? τοτε γιατι επιμενεις να γραφεις εδω κατʼαυτον τον τροπο?

Το μονο σοβαρο επιχειρημα που εδωσες ηταν αυτο.To οποιο θα μπορουσαμε να το συζητησουμε(αν ειναι φυσικα αξιοπιστο).

Αλλα μετα απο αυτα που εγραψες...ποιος μπορει να κανει σοβαρη συζητηση.?

Επισκέπτης
Δημοσ.

@PDS13

Με αυτά δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα GT,FF,Ace Combat κτλ.και χωρίς την EA μαζί της...άσε που μόλις βγήκε το ps2 την παράτησαν και έπεσαν με λατρεία στην sony...

Δεν υπηρχαν αυτα στην αρχη του Ps2.

Tο DC ειχε στην αρχη του καλυτερα παιχνιδια απο το Ps2 αλλα και στα πρωτα χρονια του Ps2.

Pytzamarama σωστο ειναι αυτο που παρεθεσες

Ειδες οτι η ιστορια κανει καλο :P ?

Με βαση αυτο που ποσταρες και βαση καποια αλλα ''ιστορικα'':razz:

εχω πει και στο παρελθον,οτι το 360 ειναι μια πολυ καλυτερη επιλογη απο το πρωτο xbox,οποτε δεν διαφωνουμε.

Για να καταλαβεις οτι δεν κοιταω οτι με συμφερει.;)

Δημοσ.

χμμμμ...ιστορικα (αφου την βρισκεις :D) οποια κονσολα δεν ειχε σοβαρα "ποδοσφαιρακια" (football και soccer) την επαιρνε ο μαυρος χαρος...

Δημοσ.

An eine dunaton oxi kai apo ti 1h mera to xbox1 eixe kala games. Eine kathara thema goustou ayto. exo polous filous pou to eixan pari k to skilometaniosan.

Xara sto kouragio sou PDS pou apantas :)

Επισκέπτης
Δημοσ.
χμμμμ...ιστορικα (αφου την βρισκεις :D) οποια κονσολα δεν ειχε σοβαρα "ποδοσφαιρακια" (football και soccer) την επαιρνε ο μαυρος χαρος...

Mα εχει και θα εχει.Το ιδιο παιχνιδι ειναι δεν αλλαζει.

Επειδη δεν ειναι 60fps?Τα επομενα μπορει να ειναι.

Εσυ πιστευεις οτι θα την παρει ο μαυρος χαρος επειδη η πρωτη εκδοση παιχνιδιου football ηταν στα 30fps?

Αυτο δεν θα το θυμαται κανεις σε μερικα χρονια,εκτος αν συνεχιστει το ιδιο βιολι μεχρι το τελος.

Για να δουμε...

Δημοσ.

<OFF_TOPIC>

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Σε όλο σχεδόν τον κόσμο δεν έχουν πειραγμένα XBOX και Playstation, και αγοράζουν αυθεντικά τα παιχνίδια. Γι'αυτούς έχει ίσως νόημα το ποιά είναι καλύτερη κονσόλα, καθώς το συνολικό κόστος σε 4 χρόνια για την κονσόλα και μερικά παιχνίδια (4 τον χρόνο για παράδειγμα, χριστούγενα -πάσχα-γιορτή-γενέθλια) κοστίζουν συνολικά παραπάνω απ'όσο το 360, το PS3 και το Wii.

Στην Ελλάδα που όλοι τις ξεκλειδώνουμε, μπορούμε να πάρουμε με τα ίδια χρήματα ΚΑΙ 360 ΚΑΙ Wii ΚΑΙ Playstation 3 (λίγο αργότερα, μόλις ξεκλειδώσει), οπότε για ποιό λόγο γίνεται η φασαρία; Αν κάποιος δεν έχει χρήματα, πάει για το πιο οικονομικό και δεν υπάρχει λόγος για συζητήσεις.

Αν επιμένετε, ας συνεχίσετε στο The official "ποια έιναι η καλύτερη κονσόλα" topic και αφήστε αυτό το topic για ότι προορίζεται </OFF_TOPIC>

Επισκέπτης
Δημοσ.
Halo,

Amped,

Jet Grind Radio Future,

Dead or Alive 3,

Project Gotham Racing,

Oddworld

κτλ κτλ κτλ

το καλυτερο στην εκτη γενια μετα το DC (if u know what I mean...)

Λανσαρισμα εννοεις?

Δημοσ.

1) Amiga: Apisteytes siginisis, to kathe game diamanti. (To super frog paizei na to exo peksh pano apo 10 fores, apo thn arxh os to telos)

2) Commodore 64: Grafika mporei na mhn eixe alla ola ta alla.. Stenaxorieme pou oi epomenes genies den tha zisoun thn magia ths, de tha mathoun pote th xanoun

3) 3DO: Aaax kataramenh sony to efages to paidi mas. (Alone in the dark 2 k ta miala sta kagela)

4) Playstation 1: Ola ta eixe h rhmada, mexrh kai mouse eperne

...

(Game and watch e? eixa 2. 1 me ena pirosbesh k ena me kati mpalanes k enan elefanta. ti toubano pou htan ayta e?)

Ta teleytea xronia exo kanei ligo paysh apo ths konsoles. isos fetos h tou xronou agoraso palh. PC blepeis..

Δημοσ.
COMMODORE 64 ME TO ΚΑΤΣΑΒΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ-ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΑΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

Prepei na aniksoume ena neo thread gia to ti kaname mexrh na perimenoume na fortosei :D. ego sinithos etroga, pigena kamia bolta. Ayto to bubble and bobble to eixa liosei mexrh pou to termatisa

Επισκέπτης
Δημοσ.
oui pds!! ;)

Μπορει και να ειχε καλυτερο μπορει και οχι,δεν θυμαμαι ακριβως αυτο του ps2 για να σου πω.Αλλα ποσο σημασια μπορει να εχει τελικα για το τελικο αποτελεσμα.

Η αληθεια ειναι οτι δεν κοιταω ποτε το launch και δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα,

Γιατι εκτος απο το DC που το αγορασα την πρωτη μερα κυκλοφοριας,τις αλλες τις αγοραζα 1-χρονο μετα.

Για να μην αρχισω παλι τα ιστορικα:) θα σου οτι ...θα δειξει αν εχει σημασια ή οχι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...