Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εγκατάσταση Web Server.

afnman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας....Εχω το εξής προβλημα:

Παρολλο που εχω κανει τις απαραίτητες ρυ8μισεις στον router μου,δηλ. ανοιξα τα ports 80 σαν virtual server,δεν μπορει να δει κανεις την σελίδα μου απέξω εκτος απο το locan network μου.

Μηπως φταίει η σύνδεση?Εχω adsl.

Μηπως χρειαζεται καποια ρύθμιση ο Αpache μου?

Τι αλλο μπορει να φταίει?

Δημοσ.

Δεν μας δίνεις πολλά στοιχεία… Ξεκινώντας από τα απλά πες μας αν πέρα από το port 80 που άνοιξες στο firewall του router αν του ρύθμισες και το NAT. Δηλαδή με απλά λόγια αν είπες στον router ότι του έρχεται στην external IP στην θύρα 80 να το στέλνει στο pc που έχεις στημένο το web server.

Δημοσ.

Εχω εναν router Tornado και εχει στο μενου επιλογη Forwarding Rules με υποεπιλογες Virtual Server οπου εκει εχω βάλει Service Port:80 Server IP:tin ip tou web server kai Data Type:TCP/UDP

Εχει κ υποεπιλογες Special AP,Miscellaneous

Αυτο εχω πειράξει μονο.

Δειτε το:

post-22503-129062948134_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν γνωριζω το συγκεκριμενο ρουτερ αλλα εκτος απο το ΝΑΤ , πρεπει να κανεις και εναν κανονα στο firewall να αφηνει την 80 απο εξω προς τα μεσα.

Δημοσ.

Δοκιμασε να μπεις εδω https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

Και κανε ενα port scan να δεις αν αρχικα ειναι ανοιχτη η Port 80, αν ειναι stealth τοτε καποιο firewall σε κοβει ή ο ISP (μερικοι το κανουν αυτο ).

Αν εχεις ΟΤΕΝet μπες στο support και απενεργοποίησε την προστασια που εχει για web

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...