Freakster Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Θελω να αλλαξω καρτα μνημης στο pda μου. Ειναι ασφαλες να αντιγραψω ολα τα δεδομενα (και τους κρυφους φακελους εννοειται) στη νεα καρτα; θα λειτουργουν ολα οπως πριν ετσι; Το destinator που εχω περασμενο δε πιστευω να θελει καποια ενεργοποιση παλι; :? Thx for the help/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το έχω δοκιμάσει και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vincanity Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 same here...κανενα προβλημα απολυτως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Το δοκίμασα σήμερα, όλα πήγαν καλά, thx guyz! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως πρόσφατα τσίμπηρα αυτή, και καλά η πιο γρήγορη που υπάρχει, αλλά δεν παρατήρησα ιδιαίτερη διαφορά στο ppc μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μπα απο ταχυτητες, μικρες διαφορες θα δεις με τις νεες καρτες, εγω απλα ηθελα να ξεκαβατζωσω την 2gb καρτα που ειχα στο pda να καθεται. 256 mb και πολυ του ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.