ikaros81 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Καλημέρα παιδιά, Εχω ένα πρόβλημα στο wifi δίκτυο που έχω δημιουργήσει και θα ήθελα μια βοήθεια. Έχω το linksys WAP54G και του έχω βάλει 2 κεραίες 7dbi αντί για τις στάνταρ 2dbi που έχει. To δίκτυο το έχω κλειδώσει με Mac Filtering Address, WPA - PSK encryption. Χρησιμοποιώ ενα PPC ΗP 2490b για να μπαίνω στο ασύρματο δίκτυο. Συνήθως συνδέται μια χαρά και με πολύ καλό σήμα (-45 dbi). Υπάρχουνε όμως στιγμές που το PPC δεν μου συνδέται καθόλου. Κάνει connecting - connected και μετά από λιγό γίνεται unavailable. Αυτό μπορεί να κρατήσει για κανα 2 ώρες και μετά να λειτουργεί πάλι καλά. Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ?
dragon_syr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 ισως καποιος αλλος εχει δικτυο στο ιδιο καναλι με το δικο σου, και οταν ανοιγει αυτος μπλεκουν και σου κανει νουμερα....αλλαξε καναλι για αρχη και δοκιμασε παλι.
ikaros81 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Από το PPC που τρέχω το site survey με ενημερώνει ότι υπάρχουνε άλλα 3 δίκτυα τα οποία ειναι σε διαφορετικά κανάλια το καθένα. Οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί να φταίει αυτό.
tsakonas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 tsekare an uparxei kapoio firmware update gia to linksys
ikaros81 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Τελικά το έλησα το πρόβλημα. Δεν έφταιγε το AP αλλά το PPC. Συγκεκριμένα έχει πρόβλημα με το WPA - WPA2 encryption. Έχει βγάλει ένα fix η ΗP που λήνει αυτό το πρόβλημα που έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.