Προς το περιεχόμενο

delayed write failed σε εξωτερικο σκληρο

disqualified

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αγορασα τον εξωτερικο seagate free agent 250g και μου βγαζει συχνα delayed write failed.

Κοιταξα στο support της mcrosoft και δινει καποιους τροπους αντιμετωπισης που δεν ειναι σιγουρο οτι θα εξαλειψουν το προβλημα ομως.

Πριν δοκιμασω κατι θα ελα να ξερω αν εχει αντιμετωπισει καποος το συγκεκριμενο προβλημα και αν καταφερε να το λυσει ποια μεθοδο χρησιμποποησε

Ευχαριστω

Δημοσ.

Επειδή κάτι μου θυμίζει το μήνυμα και δεν είμαι σπίτι για να το επιβαιβεώσω, εννοείται πως κάνεις ασφαλή κατάργηση πριν τον κλείσεις... ε?

Δημοσ.

αυτο το βγαζει συνηθως οταν μανατζαρω αρχεια στο σκληρο, το εβγαλε απο την πρωτη μερα, τωρα μου το εβγαλε και χωρις να κανω τιποτα

Δημοσ.

Ok. Απλά είπα μήπως...

Βρήκα ένα link

αλλά απ' ότι είδα πάνω κάτω τα ίδια λέει με την microsoft. Αν θες ρίξε μια ματιά.

Δημοσ.
Παιδια αγορασα τον εξωτερικο seagate free agent 250g και μου βγαζει συχνα delayed write failed.

Κοιταξα στο support της mcrosoft και δινει καποιους τροπους αντιμετωπισης που δεν ειναι σιγουρο οτι θα εξαλειψουν το προβλημα ομως.

Πριν δοκιμασω κατι θα ελα να ξερω αν εχει αντιμετωπισει καποος το συγκεκριμενο προβλημα και αν καταφερε να το λυσει ποια μεθοδο χρησιμποποησε

Ευχαριστω

Φίλος, συμπάσχουμε!:confused: Άμα βγάλεις καμμία άκρη πες και σε μένα τίποτα....

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα παραθετω και εγω το προβλημα μου.Εχω ένα seagate 160 και τον έκανα partition.Προχθες κανω copy -paste καποια αρχεια απο ενα εξωτερικο σκληρο και σε μια φαση μοθ βγαζει το μηνυμα delayed write failed,κανω κλικ να κλεισω το παραθυρακι που βγαζει και ο υπολογιστης τραβαει ενα σκαλωμα και κανει επανεκκινηση.Φορτωνει κανονικα bios αλλα μετα windows yiok!!!:(.Νο operating system found!!!!Βαζω cd windows για να κανω repair αλλα τα windows αφαντα.Για να μην τα πολυλογώ μετα το μηνυμα delayed write failed ο δισκος όλος εμφανιζεται ως unspecified disk(αυτο βλεπω στο σημειο που διαλεγεις sto format που θα εγγκαταστθει το λογισμικο) και έχουν εξαφανιστει και τα 2 partition ουτε c με το λειτουργικο ουτε d με data.Tι κανω ρε παιδες?Υπαρχει πιθανοτητα να σωσω τα αρχεια μου?Ο δισκος εμφανιζεται λες και ειναι αφορμαριστος

Δημοσ.

Το πρόβλημα έχει να κάνει με ελλατωματικό hardware εκτός αν μιλάμε για εξωτερικούς δίσκους οπότε υπάρχει περίπτωση και ελλατωματικού USB connection. Δοκιμάστε τους δίσκους σε άλλα PC και αν το πρόβλημα επιμένει πάτε για εγγύηση.

@stefanos_79: Δοκίμασε να τρέξεις chkdsk /f από DOS prompt ή /r (αν θυμάμαι καλά) από την κονσόλα που σε βγάζει το CD των Windows.

Δημοσ.

Κι εμενα μου το εκανε αυτο IDE δισκος σε εξωτερικη θηκη και μολις τον εβαλα στο pc ολα καλα.Σημερα θα παω τη θηκη στο Πλαισιο μηπως της βρουν τιποτα και παρω και καμια αλλη που κανει λιγοτερο θορυβο.

Δημοσ.

αυτο το delayed write failed μου εχει φαει την ψυχη, εχω παιξε με registry ,μεχρι και aperture size της ATI αλλαξα (ναι παιζει κι αυτο) εβαλα και τα sp2 που δεν τα συμπαθω αλλα τπτ. Εχω παρανοησει...

Δημοσ.

Εστειλα το frame του σκληρου στο Πλαισιο και πηρα ενα ICY BOX.Κανενα προβλημα στα τεστ που του εκανα.Ενω με το αλλο κολλαγε στο Ιtunes(εχω τα mp3 στον εξωτερικο)οταν πηγαινα να αντιγραψω κατι,με το ICY ολα μια χαρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...