alt10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 καλησπερα δεν ηξερα που αλλου να τι καταχωρισω αλλα εχω ενα προβληματακι με το λαπτοπ λογο των συχνων μετακινησεων αυτη την εποχη σαν φοιτητης και ανοιγω και μια μικρη εταιρια μετακοινουμαι συνεχεια και δεν ειναι ολα σαν τα σπιτι μας με τα 56mps τωρα ψαχνω σπιτι και εδω που μενω προσωρινα δεν εχει dsl αλλα μονο τηλεφωνο pstn και οταν το συνδεω σε λαπτοπ βιστα βαζω τα παντα κοδικους τηλεφωνα κανω δλδ την συνδεση και για περιπου 5 δευτ καλει (κανει του-τουτ μονο) αυτο το ακουω απο το ηχειο του υπολογιστη και μετα σταματαει κλεινει το τηλεφωνο(αυτο το εχω τσεκαρει συκωνοντας και την τηλ συσκευη) τι να κανω ? σας σε ευχαριστω εκ των προτερων
dali13gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Πρέπει να ΞΕτσεκάρεις την επιλογή "Wait for dial tone" από τις ιδιότητες του modem.
alt10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 συνδεομαι με την tp free οπου ειναι ασφαλες και δωρεαν η και απο την hol dial up που εχω λογαριασμο και μου εχουν δωσει δωρεαν συνδεση dial up
alt10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 να ρωτησω κατι φιλε νταλί στα βιστα που ακριβως ειναι γιατι δεν το βρισκω πουθενα αν καποιος αλλος μπορει να βοηθησει?
dali13gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Sorry, δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό γιατί εχω MacOS X. Λογικά κάπου στις συσκευές πρέπει να βρεις το modem και να πας στις ιδιότητές του. EDIT: Δες εδώ μέχρι το "6/". Κάπου εκεί είναι, ψάξ' το.
alt10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 σε ευχαριστω το βρικα τωρα θα βγαλω το dsl να το δοκιμασω και θα σας πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.