Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 kalispera paidia. Apo ton kairo pou i TIM egine WIND, to sima mou paei kai erxetai, xano kliseis, me pairnoun kai den pianei (eno deixnei pos exo full sima) ktl... Ego, i kopela mou, i mana mou, kai 2-3 alloi, apo ti mera pou egine i tim wind olo problima.... Exete prosexei eseis kati tetoio??
IOCTL Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 to problima ypirxe tis proigoumenes 3 meres sta kartokinita. Pros8esane 3G ypiresies kai sta kartokinita giauto. Apo oso xero exei lu8ei pleon...
poscaman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 οτι εκανε 2 ωρες να παραδοθει μην 3 λεξεων δεν ειναι προβλημα ε???
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 se ola ta kinita pou proanefera, einai ola syndeseis... ti apati paizei?
axlgol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 οτι εκανε 2 ωρες να παραδοθει μην 3 λεξεων δεν ειναι προβλημα ε??? Αυτο βασικα και σε μενα γινοταν εστελνα μηνυματα και δεν πηγαιναν με τιποτα επρεπε να στειλω και αλλα για να ξεμπουκωσει... τι να πω ισως καλυτερεψει σιγα σιγα
MrSeanKon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Βαλτε καμμια αλλη εταιρεια σοβαροτερη (Cosmote, Vodafone). Η εταιρεια αυτη που πρωτη εβγαλε το B-free (οποτε ολες οι εκδιδομενες χτυπησαν καρτοκινητα) ειναι για τον Lex Τelestet --> TIM --> WIND --> μετα ας τη βαλουν @@Telecom psol... Καλα ετσι νομιζουν οτι θα τραβηξουν κοσμο????
spirosta Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Καλά cosmote να το καταλάβω εντάξει σοβαρή εταιρία είναι... Αλλά να μπέξεις με τους "κλέφτες" τη Vodafone δεν το καταλαβαίνω... Βέβαια να πω ότι ο καθένας μας έχει τις δικές του εμπειρίες με τις εταιρίες και έχει διαμορφωμένη διαφορετική άποψη... Πάντως ςπειδή έχω περάσει και από τις τρεις με τους μόνους που είχα πρόβλημα ήταν η Vodafone. Πολλές περίεργες χρεώσεις σε άκυρα πράματα... Τεσπα... Πάντως το πρόβλημα του φίλου απλά σύμπτωση πρέπει να είναι... Εγώ μάλιστα που χτες "βάφτισα" το κινιτό μου μετά που το έκανα βίδες και το στέγνωσα καλά και αφού τελικά δούλεψε είχα καλύτερο σήμα.. Μάλλον καθάρισε...
REDBOUL Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δεν ειναι τυχαιο το ονομα WIND,ο ιδιος ο Σαουδαραβας τι ειναι,εχει την WIND της Ιταλιας.Η μεγαλυτερη στην Ιταλια,με πολλα χρονια στην κινητη τηλεφωνια και εκατομυρια χρηστες..Με παρα πολυ καλες προσφορες..
dks_1979 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά όλες οι εταιρείες κατά καιρούς έχουν προβλήματα. Πολλές φορές είναι και τυχαία. Π.χ. το πρόβλημα με το να αργήσει να παραδοθεί μήνυμα μου έχει τύχει σε όλες τις εταιρείες κατά καιρούς. Και οι τρεις εταιρείες σοβαρές είναι, γι'αυτό έχουν όλες τόσο κόσμο. Μην τους κατηγορούμε όλους με το πρώτο πρόβλημα που μας βγαίνει. Δίκτυα είναι, μικροπροβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα.
no-signal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 file nuxx apla allazoyn kapoia pragmata sthn etairia pros8etoyn yphresies vgazoyn alles ktl kai yparxei genikotera ena mikro provlhma me to shma. sigoyra anadiknietai ws thn poio antagwnistikh etairia kinhths thlefwnias. oso gia to 8ema poy e8i3e o spirosta apla mhn mple3ete me thn VODAFONE! exw kopsei thn syndesh edw kai 4 mhnes kai akoma moy erxontai logariasmoi. an kai to 8ema to exei analavei pleon h e.e.t.t.!
Tom_Bombadill Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Εσας το κινητό σας ( όσων έχετε ) γραφει WIND ?? Γιατί εμένα ακόμα ΤΙΜ γράφει...
poscaman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 κι εμενα.αν και μου εστειλαν μηνυμα με το σημα της WIND,το εγκατεστησα ,αλλα τιποτα....
dks_1979 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Τα Sony Ericsson γράφουν ακόμα TIM GR (δεν ξέρω γιατί). Σε Nokia απ' όσο ξέρω γράφει WIND GR. Αλλά έχει καμιά σημασία τι γράφει?
v-tidus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δεν ειναι τυχαιο το ονομα WIND,ο ιδιος ο Σαουδαραβας τι ειναι,εχει την WIND της Ιταλιας.Η μεγαλυτερη στην Ιταλια,με πολλα χρονια στην κινητη τηλεφωνια και εκατομυρια χρηστες..Με παρα πολυ καλες προσφορες.. Η εταιρία ΤΙΜ αρχικά ήταν ιταλική (το Ι μέσα στο όνομα το υποδήλωνε Italiane ή κάτι τέτοιο) αργότερα ο κύριος Αμπντούλ αγόρασε όλη την εταιρία και της άλλαξε το όνομα και τα φώτα ταυτόχρονα.:?
padeloswp8 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Τα Sony Ericsson γράφουν ακόμα TIM GR (δεν ξέρω γιατί).Σε Nokia απ' όσο ξέρω γράφει WIND GR. Αλλά έχει καμιά σημασία τι γράφει? Στο k810i μου, γράφει WIND GR...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.